Perşembe ve cuma arasındaki farkı anlamadım, hanı haftaya olan. Asıl perşembe kimse gelmez diye düşünmem tuhaf mı? Sonuçta çoğumuzun misafiri olur, yada misafir falan oluruz diye düşünüyordum.
tekrar başlamaya karar vrmen süper bir fikir kutlarım çok azimlisin biliyorum bu sefer mezun olmadan gitmek yok ALLAH
sanada hepimizede o yaşadığiniz zor günleri yaşatmasın yeni bir sayfa aç canım hayatında hayırlı olsun mende gençliğimi bu mutsuzlukları yaşayarak geçirdim ve kendime yazık ettiğimi anladım
Ben önceden korkarım diye hiç bakmamıştım arkadaşımın gazıyla başladım bir gözüm kapalı izliyorum amaaa çok güzel yabende tüm sezonlarını izledim 5teyim yeni bölüm bekliyorum
ayrıca geçmiş olsun tatlım doktora git bir an önce ihmal etme
Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +1
2) Etaplar birleştirilsin.
Sizler ne düşünüyorsunuzherkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım
Geçmiş olsun ablacımFatmacim sabah 6 dan beri ayaktayım gecede uyumadım kardeşim ateslendi sabaha sayikladı yeğenimle yatmıştım oda sabaha üstünü açıyor onu kolla derken sabah oldu benim grip tekrar başladı disetlerim simsiyah agridan ölüyorum ay ne çok dert yandımneyse hamdolsun hepsi geçecek Allahın izniyle
İzindeyken uyuyamayiz ise giderken kalkamayiz
Hoşgeldinnn canıımteşekkür ederim abla hepiniz o günlerde çok destek oldunuz dualarınızı eksik etmediniz bizlerden hepinize ayrıca teşekkür ederim bu konuda aminn Allah kimseye göstermesin böyle kötü günler
evet yeniden tertemiz bir sayfa açıyorum kendime sadece bu konuda da değil her konuda inşallah güzel bir şekilde devam edebilirim bu sefer
Selam ablacımGünaydın kk nin güzel hatunlari Nasılsıniz bakalım güzel bir haftasonu olur inşallah
Herkese selamlar guzel hanimlar gunaydin,
Gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorumoncelikle kvrck tebrikler, yasom7272 gecmis olsun ablacim benimde bogazim agriyo hastalaniyorum
hanimlar yaeee yeni eski diye ayirmayin bizi, yeniyiz ama zamanla taniriz birbirimizi, biz size inandik geldik artik yenisi eskisi hepimiz kardesizseviyorum sizleri
Ben de perşembe istiyorumBu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +6
2) Etaplar birleştirilsin.
Sizler ne düşünüyorsunuzherkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım
Etaplar birleşince herkesde bir rahatlık oluyo genelde bu hafta kaçırdım haftaya toparlarım gibiO yüzden bence en mantıklısı perşembe
1. Belli 2. Kim dememiş mitdim ben********************ÇİÇEK BAHÇESİ 25/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*****************
Bu haftanın 1. siKASIMPATILAR
Eki Görüntüle 1728389
kvrck , kelebek19 ve kuzularinannesi tebrikler kızlar
Yeni haftanın grupları akşama canlarım
Aynen ya cok cirkin ama karizma var hatunda ozguven var,ama ben o diziyi evan peters icin izliyorumBen önceden korkarım diye hiç bakmamıştım arkadaşımın gazıyla başladım bir gözüm kapalı izliyorum amaaa çok güzel yaLady gaga müthiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?