Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Perşembe ve cuma arasındaki farkı anlamadım, hanı haftaya olan. Asıl perşembe kimse gelmez diye düşünmem tuhaf mı? Sonuçta çoğumuzun misafiri olur, yada misafir falan oluruz diye düşünüyordum.

Yok kuzu perşembe sabah cumaya göre daha mantıklı, cuma 1i oluyor ya kimi evde olmayacak kimisi de perşembe akşamı yeme işini kaçırmış olacak ve dahası birçoğu öğlene kadar uyur

********************ÇİÇEK BAHÇESİ 25/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*****************

Bu haftanın 1. si KASIMPATILAR

kvrck , kelebek19 ve kuzularinannesi tebrikler kızlar

Yeni haftanın grupları akşama canlarım

Eklentiler

• upload_2015-12-26_9-57-0.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +5

2) Etaplar birleştirilsin.

Sizler ne düşünüyorsunuz herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Canlarım günaydın nasılsınız? Uzun zamandır yoktum ihmal ettim sizleri kusura bakmayın. Kendimi toparladım çok şükür! Eşimin durumundan dolayı tüp bebek topiklerinde dolaşıyordum malumunuz. Hem sene sonu yoğunluğu hem de birkaç ay kendimi toparlamak adına marta kadar sıkı bir şekilde kilo verip mart adetimle tüp bebek tedavisine geçeceğiz. Salı gününden beri yediklerime dikkat ediyorum,eve yakın bir aile dostumuzdan yürüyüş bandı transfer ettik,sabahları 25-30dk akşamları da 40-45 dk yürümeye başladım. Ama birden fazla yüklendim yürüyüşe galiba sağ ayağımın altı su toplamış ama pes etmek yok marta kadar verebildiğim kadar vereceğim. Takıma dahil olmayacağım şimdilik ama sürekli menü verip eşlik etmeye çalışacağım sizlere

teşekkür ederim abla hepiniz o günlerde çok destek oldunuz dualarınızı eksik etmediniz bizlerden hepinize ayrıca teşekkür ederim bu konuda aminn Allah kimseye göstermesin böyle kötü günler
evet yeniden tertemiz bir sayfa açıyorum kendime sadece bu konuda da değil her konuda inşallah güzel bir şekilde devam edebilirim bu sefer

bende tüm sezonlarını izledim 5teyim yeni bölüm bekliyorum

ayrıca geçmiş olsun tatlım doktora git bir an önce ihmal etme
Ben önceden korkarım diye hiç bakmamıştım arkadaşımın gazıyla başladım bir gözüm kapalı izliyorum amaaa çok güzel ya Lady gaga müthiiş

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +6

2) Etaplar birleştirilsin.

Sizler ne düşünüyorsunuz herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Etaplar birleşince herkesde bir rahatlık oluyo genelde bu hafta kaçırdım haftaya toparlarım gibi O yüzden bence en mantıklısı perşembe

Geçmiş olsun ablacım
Hoşgeldinnn canıım Bak ben de hala mezun olamadım hadi gel birbirmize hedefe kadar destek olalııım bu sefer kesinlikle bitirelim şu işi
Günaydın kk nin güzel hatunlari Nasılsıniz bakalım güzel bir haftasonu olur inşallah
Selam ablacım Ben çok yoğunum ya bu hafta sonu sen nasılsın

Herkese selamlar guzel hanimlar gunaydin,
Gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum oncelikle kvrck tebrikler, yasom7272 gecmis olsun ablacim benimde bogazim agriyo hastalaniyorum
hanimlar yaeee yeni eski diye ayirmayin bizi, yeniyiz ama zamanla taniriz birbirimizi, biz size inandik geldik artik yenisi eskisi hepimiz kardesiz seviyorum sizleri

o eskilerde birzamanlar yeniydi mesela men ilk geldiğimde çok çekinirdim biri bana dönse çok sevinirdim zamanla kaynaştık yavaş yavaş eski olmaya başladık menden daha eski arkadaşlar ve arkadaşlıklar var ama zamanla gerçekten paylaşımlar aetıkça güzel bir kardeşlik ortamı oluyor düşüncelerinde çok haklısın canım

Ben de perşembe istiyorum

Canım yaaa ben de özledim sizleri dönmek istiyorum kilo aldım hiç doymuyorum kendime engel olmazsam yine 77leri görücem diye korkuyorum bi hafta çok kötüydü her gün artı gece hep hamurlu beslendim neden kendime bu kötülüğü yaptım bilmiyorum hem kendime sinirlendim hem de yemeye devam ettim. Başlayamiyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…