Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +4

2) Etaplar birleştirilsin.

Sizler ne düşünüyorsunuz herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Perşembe ve cuma arasındaki farkı anlamadım, hanı haftaya olan. Asıl perşembe kimse gelmez diye düşünmem tuhaf mı? Sonuçta çoğumuzun misafiri olur, yada misafir falan oluruz diye düşünüyordum.

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +4

2) Etaplar birleştirilsin +1

Sizler ne düşünüyorsunuz herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Farkettim zaten canım sen hafta içi sık gelemesende muhakkak bildirim yapardın

Vaaay anasını yaa ne güzel hakmış öyle

Gel-gitli bu abla ya daha nazdan kapristen geçilmez he
Tabi hakkım ben naz yapacağım siz de ablalarım kardeşlerim olarak çekeceksiniz. Sizden başka arkadaşım mi var

Günaydın arkadaşlar. Evet tatil günüm ben salaklığıma doymayayim erkenden uyandım
Fatmacim sabah 6 dan beri ayaktayım gecede uyumadım kardeşim ateslendi sabaha sayikladı yeğenimle yatmıştım oda sabaha üstünü açıyor onu kolla derken sabah oldu benim grip tekrar başladı disetlerim simsiyah agridan ölüyorum ay ne çok dert yandım neyse hamdolsun hepsi geçecek Allahın izniyle

İzindeyken uyuyamayiz ise giderken kalkamayiz

Ay ablam çok geçmiş olsun. Çocuk bu üstünü acar sen niye eziyet ettin kendine. Dikkat et abla kuzum ıstanbul havası çarpar gerçekten. Sıcak şeyler ic mutlaka

ben de yarın tartılacağım tek başına olmuyor ki iş yerinde benden başka kimse diyet yapmıyor spor yapmıyor zayıflar çünkü ben de 22 yaşındayım ama 25 falan gösteriyormuşum öyle diyorlar ben de kilodan olduğunu düşünüyorum kesinlikle...
iş yerinde çalışan bir bayan var bizde de 3 çocuğu var aynen kadın benden zayıf ve çok hoş görünüyor gerçekten ben ne evlendim ne çocuk var yaşım da genç ama bir ona bir kendime bakıyorum benim tam tersi öyle olmam lazım ama ...
bu aralar bu kilo meselesini de takıntı haline getirdim iyice canım sıkılıyor sürekli eski zayıf olduğum fotoğraflara bakıyorum canım sıkılıyor üzülüyorum canım sıkıldıkça daha çok yemek yiyorum böyle aptal bir süreçteyim
şu an kilo dışında hiçbir sıkıntım yok çok şükür hepimiz toparlandık iyiyiz neyseki

tekrar başlamaya karar vrmen süper bir fikir kutlarım çok azimlisin biliyorum bu sefer mezun olmadan gitmek yok ALLAH
sanada hepimizede o yaşadığiniz zor günleri yaşatmasın yeni bir sayfa aç canım hayatında hayırlı olsun mende gençliğimi bu mutsuzlukları yaşayarak geçirdim ve kendime yazık ettiğimi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…