Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +4
2) Etaplar birleştirilsin.
Sizler ne düşünüyorsunuzherkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım
Hayırlı olsun
Tabi hakkım ben naz yapacağım siz de ablalarım kardeşlerim olarak çekeceksiniz. Sizden başka arkadaşım mi varFarkettim zaten canım sen hafta içi sık gelemesende muhakkak bildirim yapardın
Vaaay anasını yaa ne güzel hakmış öyle
Gel-gitli bu abla yadaha nazdan kapristen geçilmez he
hoşbuldum abla bende sizleri özledim psikolojik olarak toparlandım bende iyiyim bu aralar çok şükürCanim hoşgeldin özledik seni artık lütfen toparlan ve geri dön
Fatmacim sabah 6 dan beri ayaktayım gecede uyumadım kardeşim ateslendi sabaha sayikladı yeğenimle yatmıştım oda sabaha üstünü açıyor onu kolla derken sabah oldu benim grip tekrar başladı disetlerim simsiyah agridan ölüyorum ay ne çok dert yandımGünaydın arkadaşlar. Evet tatil günüm ben salaklığıma doymayayim erkenden uyandım
tamamdır yarın sabah aç karnıma tartılayım kilomu bildireceğim
Bi yerden başlamak lazım
Birincilik gitti zaten bence alalım seni de listeye
Toplayalım eskileri @aeben @Naz @Daydream15yasom7272 @firuzeew @_AYNURA_ engineer333 @_SARAYCA_ ve aklıma gelmeyenler toplanın gari yeni grup açalım :))
Fatmacim sabah 6 dan beri ayaktayım gecede uyumadım kardeşim ateslendi sabaha sayikladı yeğenimle yatmıştım oda sabaha üstünü açıyor onu kolla derken sabah oldu benim grip tekrar başladı disetlerim simsiyah agridan ölüyorum ay ne çok dert yandımneyse hamdolsun hepsi geçecek Allahın izniyle
İzindeyken uyuyamayiz ise giderken kalkamayiz
Hayırlı cumalar kızlar
yasom7272 abla sende gel başlayalım yeniden eski enerji yi yeniden yakalayalım arkadaşlarla tanışalım kaynaşalım yoksa ben kiloları geri alacam@asfarovski ilerleyen haftalarda yeniden soracam sana bişeyler hissettin mi diye
engineer333 eskiler dökülüyor yavaş yavaş bende uzun zamandır tartılmıyordum bugün Fatmanur abla tartıl ve bugün başla onu dinleyerek tartıldım ve tam 3 kilo almışım izne ayrılmasam 4 kilo daha verirdim zararım 7 kilo
Dün oğlumun Veli'leriyle ev toplantısındaydım hepsi neredeyse 2-3 çocuk doğurmuş ama ben en şişmanlarıydım benim gibi bitanesi daha olsa için rahatlayacaktı ama yoktu bıktım artık en şişman olmaktan özgüvenim bile sıfırlanıyo böyle olunca
hepsi şık şık giyinmiş ben üstünde esnek bi bluz şişman olunca neyi beğenirsen o U değil neyi bulabilirsen onu giyiyosun gerçekten Can'ım çok sikildi üstüne üstlük kolumdaki eşimin geçen sene doğumgünümde aldığı altın künyeyide düşürmüşüm bulamadım anlıycağınız kötü bi gündü dokunsanız ağlayacaktım
Bu aradaSelinanya bana abla diyebilirsin 32 yaşındayım yada deme dünkü toplantıda benle aynı yaşta olan bi kadın bana abla dedi abla kelimesine gıcığım artık kilolu olmak daha yaşlı gösteriyo
Antepia27 abla verdiğin kiloya hiç üzülme sen pes etmedin az da olsa vermek almaktan daha iyidir
Kilo bildireyim artık beni bırakmayın
izne ayrılmadan önce 83,9
Şimdi 86.9
ben de yarın tartılacağım tek başına olmuyor ki iş yerinde benden başka kimse diyet yapmıyor spor yapmıyor zayıflar çünkü ben de 22 yaşındayım ama 25 falan gösteriyormuşum öyle diyorlar ben de kilodan olduğunu düşünüyorum kesinlikle...
iş yerinde çalışan bir bayan var bizde de 3 çocuğu var aynen kadın benden zayıf ve çok hoş görünüyor gerçekten ben ne evlendim ne çocuk var yaşım da genç ama bir ona bir kendime bakıyorum benim tam tersi öyle olmam lazım ama ...
bu aralar bu kilo meselesini de takıntı haline getirdim iyice canım sıkılıyor sürekli eski zayıf olduğum fotoğraflara bakıyorum canım sıkılıyor üzülüyorum canım sıkıldıkça daha çok yemek yiyorum böyle aptal bir süreçteyim
şu an kilo dışında hiçbir sıkıntım yok çok şükür hepimiz toparlandık iyiyiz neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?