Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@yasom7272 Selinanya cannlar 15 dakika leslie 1 mil yaptım rahatladim siz oyle deyince hata yaptim diye bide suyum 3 litre oldu birde sade sodaya küçük bir parça.limon atıp.içtim saat 8 gibi
ohh iyi yapmışsın

aldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur
Allah korusun ablam inşallah birşey çıkmaz

Evet bir kaçak daha sahalara döndü, hoşgeldin tekrardan. Artık gitme hem diyet değil, sağlıklı yaşam diyebiliriz. Ayrıca kilon boyn kaç bilmiyorum ama az yemişsin

Kuzum bildiğim kadarıyla sayı yok diye biliyorum ama belkide vardır Bu arada kocan seni boşayacağına, sahip çıkar bence ne güzel içine, dışına bakan bir eşi var

Menüm;
Kalkınca 2 yk yoğurt.
Kahvaltı(biraz fazla gelebilir, ama değil yani ); 1 yumurta ile sebzeli omlet, 2 tane fırında közlenmiş biber(biri kapya diğeri çarliston) 3 yeşil zeytin, 1 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dilim beyaz peynir ve yeşil çay.
Ara; Türk kahvesi sade ve 7 badem.
Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 3 yk yoğurt ve portakal.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 parça kırmızı et, 1 dlm tb ekmeği ve kırmızı lahana salatası.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2.5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.

Bebiş ogleni senin yerine kim yiyor?

Ablam sanırım reyhandı 3.5 lt falan demişti. Cevap verecektimde alınır diye cekindim

Ablam sanırım reyhandı 3.5 lt falan demişti. Cevap verecektimde alınır diye cekindim
Canım bi arkadaş 4 litreden fazla içiyorum demişti, bende diyete başladığımda 3,5 bazende daha fazla içiyordum dedim. Ama iyi bişey olmadığını hissettim. Günde 8-10 defa tuvalete çıkıyordum. Başdönmesi, çarpıntı filan... Şimdi 2 yada 2,5 içiyorum

İyi geceler hanımlar günüm yeni bitti muhteşem muhabbetten kopup size yazamadım menümü veriyim

Sabah
2 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay

Ara
1 portakal

Öğlen
1 kase yoğurt içine maydonoz dereotu
2 kepekli galeta

Ara
1 bardak süt
5 6 badem

Akşam
1 kase kısır
3 bardak çay

3 litre su 2 saat yürüyüş

Bende menümü yazayım

Kahvaltı; peynirli omlet, bir tatlı kaşığı az şekerli marmelat, bir tana küçük ev yapımı poğoça

Ara; yarım muz, şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; kabak yemeği( yazdan kurutulmuş)

Akşam ; bir kepçe yoğurt çorbası, yeşillik( marul, maydanoz ) sabahki omletin kalanı ( bir yemek kaşığı kadar), iki tane salatalık turşusu
Ara ; bir portakal

Su ;2 litre
Spor; yarım saat yürüyüş

Ben su icemeyenlerdendim 1 bile içtim başta. Şimdide zor iciyorum suyu. Ama iciyorum sonuçta

Kuzum yanilmiyorsam orada söyle bir madde vardi hamilelik hariç diye
Bu arada ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim o yedigimhormon ignelerinin ictigim kortizonlarin haddi hesabi yok ki bir de oglusum oldu bence bu gözönüne alinmali

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.

perigunlugu

Son düzenleme:
Bu geri dönüşler neden bu kadar sorun ediliyor anlamıyorum. Sanki surekli yapılıyor bu.

Evet bir kaçak daha sahalara döndü, hoşgeldin tekrardan. Artık gitme hem diyet değil, sağlıklı yaşam diyebiliriz. Ayrıca kilon boyn kaç bilmiyorum ama az yemişsin
Hoşbulduummmm :) Gitmemeyi umuyorum. :)
Boyum 1.58 ; Kilom 65 ...
dana gibi yedim durdum, sonuç bu. :)
az mı yemişim, doydum ama... günü idare edebildim yani. olmamış mı?

Bebiş ogleni senin yerine kim yiyor?
Kahvaltıyı 13-13.30 arası yaptım. Akşamı da 19.30 gibi...
Açlık hissetmediğim için ara öğünü atladım. Böylelikle Karatay teyzenin 5 saat kuralını da yerine getirmiş olurum diyerekten..

Ayy geçmiş olsun, bizide bilgilendir ablam
olur mu. İnşallah ciddi bişey yoktur.

inşallah canım yarın dr sonra yazarım inşallah

Son beşik kaç yaşında abla

en küçüğüm şubatta 5 yaşına girecek canım

Herkese günaydın. Evde durmayın çıkın gezin, ben öyle yapcam birazdan

ayyy anteptede çok güzel güneşli bir hava var ama men çok halsiz hissediyorum kendimi çoçukların okul kıyafetleri makinada onları serip mutfağımı temizlesem bu günlük yeter diycem
sana güzel güzel gezmeler canım memleket neresi urfaydı yanılmıyorsam oralardada hava bizim bura gibidir

Dün akşam aniden başlayan baş ağrısı ve mide bulantısı ile gelemedim :)
Kız yemek yiyemiyorum ki sırf kahvaltı
Valla ben hayatta temizliğe as ermem tembel bir bogayim ben
Aynı ben ya boğa değilim ama tembelim :)))))
Linkleri de eklesene kuzum bahar için paylaşım alanına
Diskalifiye mevzusunu hallettik
Selin zaten söylemiş tekrar etmeme gerek yok
Allahım tez zamanda su kızın karsina bunu mum edecek sürüm sürüm sürundürecek bir yakışıklı helal süt emmis adam çıkar amin
Beddua gibi ya şuna bak hahahahah
Bu şimdi yeniden geldiğin anlamına mı geliyooooorrrr
Şahsen bu durumda yeni üye gibi işlem görmen lazım öyle düşünüyorum ben :) sonuçta düşüklerinde bir sağlıkla alakalı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…