ohh iyi yapmışsın@yasom7272Selinanya cannlar 15 dakika leslie 1 mil yaptım rahatladim siz oyle deyince hata yaptim diye bide suyum 3 litre oldu birde sade sodaya küçük bir parça.limon atıp.içtim saat 8 gibi
Allah korusun ablam inşallah birşey çıkmazaldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur
Evet bir kaçak daha sahalara döndü, hoşgeldin tekrardan. Artık gitme hem diyet değil, sağlıklı yaşam diyebiliriz. Ayrıca kilon boyn kaç bilmiyorum ama az yemişsinHerkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
Umarım hepiniz iyisinizdir tatlı hatunlar
2015'in sonuna doğru yaklaşırken kendimi hem bu topiğin hem de diyet aleminin yüz karası olarak ilan ediyorum. :)))
2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama adına diyet diyesim gelmiyor çünkü ters tepiyor ve daha çok yiyorum.
Bugünün ve dünün menüsünü buraya da kopyalayayım :)
Dün
Kahvaltı;
1 yumurta, zeytin, salatalık
Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su
Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp
Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su
Kuzum bildiğim kadarıyla sayı yok diye biliyorum ama belkide vardırBi de bişi soracagim bu alıntılama belli bir sayıda mi oluyor bissürü alıntı yapıyorum yarısı çıkmıyor hamis olanlara hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin kelebek cnm rabbim senin de kucağıni boş bırakmasın inşallah
Bebiş ogleni senin yerine kim yiyor?Herkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
2015'in sonuna doğru yaklaşırken kendimi hem bu topiğin hem de diyet aleminin yüz karası olarak ilan ediyorum. :)))
2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama adına diyet diyesim gelmiyor çünkü ters tepiyor ve daha çok yiyorum.
Dün
Kahvaltı;
Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su
Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp
Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su
Ablam sanırım reyhandı 3.5 lt falan demişti. Cevap verecektimde alınır diye cekindimKızlar biri yazmış ama burdan takip etmem zor oluyor ama söyleyim genede şu içmek güzel ama şu içecem diyede bobreklerinizi yormayın ikincisi soda çokta sağlıklı değil maden suyu tamam aa onuda abartmayın.
Ayy geçmiş olsun, bizide bilgilendir ablamcanım çok sıkkın regli sanıyorum ama sanki bir damarım sürekli kanıyor 20 21 gündür pazartesi inşallah sabah ilk işim bu
hayırlı gecdeler
Canım bi arkadaş 4 litreden fazla içiyorum demişti, bende diyete başladığımda 3,5 bazende daha fazla içiyordum dedim. Ama iyi bişey olmadığını hissettim. Günde 8-10 defa tuvalete çıkıyordum. Başdönmesi, çarpıntı filan... Şimdi 2 yada 2,5 içiyorumAblam sanırım reyhandı 3.5 lt falan demişti. Cevap verecektimde alınır diye cekindim
Son beşik kaç yaşında ablaaldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur
Ben su icemeyenlerdendim 1 bile içtim başta. Şimdide zor iciyorum suyu. Ama iciyorum sonuçtaCanım bi arkadaş 4 litreden fazla içiyorum demişti, bende diyete başladığımda 3,5 bazende daha fazla içiyordum dedim. Ama iyi bişey olmadığını hissettim. Günde 8-10 defa tuvalete çıkıyordum. Başdönmesi, çarpıntı filan... Şimdi 2 yada 2,5 içiyorum
Kuzum yanilmiyorsam orada söyle bir madde vardi hamilelik hariç diyetereyagından birşey olmaz ablam ya
bu arada Gizem ile kafamız karıştı çünkü izne ayrıldığında, ayrılış kilona dönmede listeye giremiyorsun eğer sende de öyle olacaksa 70,8 ile ayrılmışsın bu kiloya gelmeden listeye alamayız. Ben yeniyim ya daha yönetim işinde kafam karıştı
Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattı
Canım ben suyu severim ama yoğunluktan unutuyordum hep.. Buraya başladıktan sonra mecburen unutmuyorum, hep aklımdaBen su icemeyenlerdendim 1 bile içtim başta. Şimdide zor iciyorum suyu. Ama iciyorum sonuçta
Bu geri dönüşler neden bu kadar sorun ediliyor anlamıyorum. Sanki surekli yapılıyor bu.Kuzum yanilmiyorsam orada söyle bir madde vardi hamilelik hariç diye
Bu arada ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim o yedigimhormon ignelerinin ictigim kortizonlarin haddi hesabi yok ki bir de oglusum oldu bence bu gözönüne alinmali
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
perigunlugu
Hoşbulduummmm :) Gitmemeyi umuyorum. :)Evet bir kaçak daha sahalara döndü, hoşgeldin tekrardan. Artık gitme hem diyet değil, sağlıklı yaşam diyebiliriz. Ayrıca kilon boyn kaç bilmiyorum ama az yemişsin
Kahvaltıyı 13-13.30 arası yaptım.Bebiş ogleni senin yerine kim yiyor?
Ayy geçmiş olsun, bizide bilgilendir ablam
olur mu. İnşallah ciddi bişey yoktur.
Son beşik kaç yaşında abla
Herkese günaydın. Evde durmayın çıkın gezin, ben öyle yapcam birazdan
Aynı ben ya boğa değilim ama tembelim :)))))Kız yemek yiyemiyorum ki sırf kahvaltı
Valla ben hayatta temizliğe as ermem tembel bir bogayim ben
Diskalifiye mevzusunu hallettikLinkleri de eklesene kuzum bahar için paylaşım alanına
Selin zaten söylemiş tekrar etmeme gerek yokperigunlugu canm yenilmesi yasaklar ve serbestler listesi. Diye biseyimizi varmı mesela ben pasta borek beyaz unla yapılan şeyler abur cubur şeyler hazır gıdaların bir çoğu pirinç pilavi normal ekmek yemiyorum meyveleri eskiye nazaran orantili yiyorum tavuk sote balık kırmızı et çorba ki vazgeçilmezimdr sebze yemekleri tüketmeye çalışıyorum genelde sut ürünleri tuketmiyorum başka yemem yada yememem gereken şeyler varmı
Beddua gibi ya şuna bak hahahahahAllahım tez zamanda su kızın karsina bunu mum edecek sürüm sürüm sürundürecek bir yakışıklı helal süt emmis adam çıkaramin
Bu şimdi yeniden geldiğin anlamına mı geliyooooorrrrHerkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
Dün
Kahvaltı;
Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su
Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği
Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp
Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su
Şahsen bu durumda yeni üye gibi işlem görmen lazım öyle düşünüyorum ben :) sonuçta düşüklerinde bir sağlıkla alakalı durumKuzum yanilmiyorsam orada söyle bir madde vardi hamilelik hariç diye
Bu arada ben 9 dusuk 1 dis gebelik gecirdim o yedigimhormon ignelerinin ictigim kortizonlarin haddi hesabi yok ki bir de oglusum oldu bence bu gözönüne alinmali
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
perigunlugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?