- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Allah bağışlasın abla oğullarını.inşallah canım yarın dr sonra yazarım inşallah
en küçüğüm şubatta 5 yaşına girecek canım
ayyy anteptede çok güzel güneşli bir hava var ama men çok halsiz hissediyorum kendimi çoçukların okul kıyafetleri makinada onları serip mutfağımı temizlesem bu günlük yeter diycem
sana güzel güzel gezmeler canım memleket neresi urfaydı yanılmıyorsam oralardada hava bizim bura gibidir
Günaydın canım.günaydın kızlar iyi pazarlar
Ayy hoşgeldin ablamKesin olmamakla birlikte kızişim olucakteyzeleri bol dua edin.
Ablaa bence Bilge Gülce koyDun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafelertakvimler erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die. "Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam
Kahvlaltın öğlen olunca 2 öğün olması normal tabi, ama bana yine de az geldi. Erken kahvaltı önemliHoşbulduummmm :) Gitmemeyi umuyorum. :)
Boyum 1.58 ; Kilom 65 ...
dana gibi yedim durdum, sonuç bu. :)
az mı yemişim, doydum ama... günü idare edebildim yani. olmamış mı?
Kahvaltıyı 13-13.30 arası yaptım.Akşamı da 19.30 gibi...
Açlık hissetmediğim için ara öğünü atladım. Böylelikle Karatay teyzenin 5 saat kuralını da yerine getirmiş olurum diyerekten..
YaaaaHerkese günaydın. Evde durmayın çıkın gezin, ben öyle yapcam birazdan
Öyle de diyebiliriz :)Bu şimdi yeniden geldiğin anlamına mı geliyooooorrrr
Geç uyandığım için o saate kalıyor. Bugün 11-11.30 arası yaptım kahvaltımı mesela... :)Kahvlaltın öğlen olunca 2 öğün olması normal tabi, ama bana yine de az geldi. Erken kahvaltı önemli
Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Geçmiş olsun canımKızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Hiç sorma Selinciğim, tam hazırlandım çocukları hazırlıyorum canım babam aradı evdemisiniz, çocukları özledim oraya geliyorum diye... Şimdi burda. Eşiminde acil işi çıktı o gitti. Yani kısmet değilmiş bende evdeyimKahvlaltın öğlen olunca 2 öğün olması normal tabi, ama bana yine de az geldi. Erken kahvaltı önemli
YaaaaBen temizlik, ütü yapacağım birde abimler akşam yemeğine bugünde geliyor offf annemde bende çalışıyoruz, gelin evde oturuyor. Abim de bize yıkılıp duruyor, yaa siz çağırın da biz gelelim di mi ama
çok geçmiş olsun canım.ıhlamurun varsa ayva ve elmayı dilimle tencerede kaynat ıhlamuru demleyeceğin çaydanlığa koy üzerine süzerek kaynattığın ayva ve elma suyunu dök. 5 /10 dk demlensin iç.iyi geliyor.ıhlamuru kaynatma hiç bir yararı olmuyormuş öyleKızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım..Kızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Geçmiş olsun canım. Ilık şeyler iç eğer birşey yemezsen daha kötü olacaksın o yüzden çorba falan iç mutlakaKızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
çok geçmiş olsun canımKızlar boğazım şişti, birşey yiyemiyorum acıyor
Maden suyu içtim zaten bide herzamn tuketmiyorumKızlar biri yazmış ama burdan takip etmem zor oluyor ama söyleyim genede şu içmek güzel ama şu içecem diyede bobreklerinizi yormayın ikincisi soda çokta sağlıklı değil maden suyu tamam aa onuda abartmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?