Canım ekmeksiz 2kepçe içe bilirsin çorba...Kızlar şimdi bişi soracagim günlerdir canım şehriyeli tavuk çorba istiyor ve anneme yalavariyorum neyseki o gün geldi tavuklu şehriyeli çorba pişi yor şimdi ben başka bişi yemem bu çorba varken genelde ama sorun şu ki ne kadar yiyebilirim bu çorba dan
Olurmu ablam yaaa...hepinizi selamlamak kucaklayıp öpmek istiyom yaa..Benim atlamışsın çok kıskandımbak şimdi nasıl unutursun beni kendine iyi bak damlayı op yerime.
2 kepçe çık miiiiCanım ekmeksiz 2kepçe içe bilirsin çorba...
Çok üzüldüm abla çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin çok zor bir durumGunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Gözün aydın ablam çok sevindiim kötü birşey çıkmamasınaCANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ
Nanacııım akşamda olsa bildirimde bulundum kiiii listeler ertesi gün oluşuyo zatenArtık bilemiyorum, 1 kişi olur anlarim ama 4 arkadaştan 3 ü regle idi. Koza bildirimde bulunmadı. Bu seferde kuzularınannesi abla hasta. Haftaya birini ayarlayalim Eh sonraki haftaya da ben olurum, bize çiçek değil başka bir isim koyman gerekiyormuş
Hatun bu sondan ikinci olduk gerçeğini değiştirmiyor. Zaten diğer arkadaşımız da regldiÇok üzüldüm abla çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin çok zor bir durum
Gözün aydın ablam çok sevindiim kötü birşey çıkmamasına
Nanacııım akşamda olsa bildirimde bulundum kiiii listeler ertesi gün oluşuyo zatenAma sabittim o yüzden zararım ya da yararım yoktu
Haftaya bakcaaz bakalımHatun bu sondan ikinci olduk gerçeğini değiştirmiyor. Zaten diğer arkadaşımız da regldiyok zaten bende var birşey
Tekrardan çok geçmiş olsun ablam .. Oğluna da ablana da acil şifalar ..Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
çok geçmiş olsun cnm.Rabbim tez vakitte acil şifa versin.Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Cnm bnm ilk başta zor olucak belki ama daha küçük ve tip çok ilerledi. Allah in izniyle birseyi kalmaz inşaallah. Yüzüne dokulmemis Allahtan . Allah gorueyen kazadan cumlemizi muhafaza eylesinCanlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor
@fatmanurkaya ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam
Haftaya da kelebek hatunu alacağım, yazık regl olamiyormus. Bakalım benim ugurumla olur belki umitliyimHaftaya bakcaaz bakalım
Aynuram takıldım kuzum biliyorum hepimizi ayrı ayrı düşünür seversinOlurmu ablam yaaa...hepinizi selamlamak kucaklayıp öpmek istiyom yaa..
Makbulecim şehriye sini az tavuğu fazlaysa bol salatayla istediğin kadar iç bende çok severim ama yağını tuzunu iyi ayarlamak lazım mesela ben o çorbaya yağ koymam.2 kepçe çık miiii
hamıleyımdr ınşallah ama degılsemde olayım artık cunku göbegım şiş şiş dolaşmaktn bıktımHaftaya da kelebek hatunu alacağım, yazık regl olamiyormus. Bakalım benim ugurumla olur belki umitliyim
ben bu öneriye göre içeyim en iyisiMakbulecim şehriye sini az tavuğu fazlaysa bol salatayla istediğin kadar iç bende çok severim ama yağını tuzunu iyi ayarlamak lazım mesela ben o çorbaya yağ koymam.
Ayy kesin gebişsindir , hep öyle olanları cekme potansiyelim varhamıleyımdr ınşallah ama degılsemde olayım artık cunku göbegım şiş şiş dolaşmaktn bıktım
Ay cok sevindim patalojiden de birsey cikmaz insaallahKızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?