Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ekmeksiz 2kepçe içe bilirsin çorba...

Çok üzüldüm abla çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin çok zor bir durum
Gözün aydın ablam çok sevindiim kötü birşey çıkmamasına
Nanacııım akşamda olsa bildirimde bulundum kiiii listeler ertesi gün oluşuyo zaten Ama sabittim o yüzden zararım ya da yararım yoktu

Hatun bu sondan ikinci olduk gerçeğini değiştirmiyor. Zaten diğer arkadaşımız da regldi yok zaten bende var birşey

Tekrardan çok geçmiş olsun ablam .. Oğluna da ablana da acil şifalar ..

çok geçmiş olsun cnm.Rabbim tez vakitte acil şifa versin.

Cnm bnm ilk başta zor olucak belki ama daha küçük ve tip çok ilerledi. Allah in izniyle birseyi kalmaz inşaallah. Yüzüne dokulmemis Allahtan . Allah gorueyen kazadan cumlemizi muhafaza eylesin

Makbulecim şehriye sini az tavuğu fazlaysa bol salatayla istediğin kadar iç bende çok severim ama yağını tuzunu iyi ayarlamak lazım mesela ben o çorbaya yağ koymam.
ben bu öneriye göre içeyim en iyisi yok cnm zaten bende koymam hiç yağ tavuğunda yağını süzdürdüm zaten şehriyesi de azdı 2 kase içtim valla

bugünki menüm

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez lahana roka dereotu

ara: 3 kuru kayısı 1 sade kahve

öğlen: 8 yk nohut yemeği 4 yk ıspanak 1 kase yoğrt

ara: 1 bardak süt 10 badem 20 gr kuru üzüm

akşam: 2 kase çorba (şehriyeli tavuk) turp

ara: 1 portakal 1 bardak kefir 1 elma

spor dinlenme yaptım bugün

su 3 lt oldu bile

menüm: sabah 2 bardak su 5 zeytın 2 dılım salam (ince) 2 kucuk dılım kepeklı ekmekle 1 dılım kasarla tost 1 tk kdr tulum peynırı1 haşlanmış yumurta ( kahvaltım cok gelebılrım ama hem sabh yola gelıyorum mıdem kötu oluyor hemde ara ögun yapamaycagım bıldıgım şiçin yedım
ara yok
öğle : 1 tavuk butu 3 kasık salata 1 kase mercımek corba

ara cok acıkmıstım saat 4 bucuk gıbı bır lokma kete 2 dılım ayva

akşam 2 but bır kase corba 2 kasıl salata

su 3lt tamamlarım yatmaya
spor yok (işteyım akşamakdr ayaktydım ama boş vakıtlerımde merdıven ınıp çıkıyorum )

bıde yatmadan sut ıcecegım 2 dılım ayvada yıyecgm bırazdan çunku acıkıyorum hastane ortamı herkes bsyler yıyor bnde k

Ay cok sevindim patalojiden de birsey cikmaz insaallah
10 yaşından beri mide problemi yasadim hayatimi zehir etti kac endeskopi yapildi sayamadim
En son biri patalojiye gondermeyi akil etti ben 20 yasindayken helikobakteri çikti 3 sene ilaç tedavisi gördüm
Suan cok sukur hic bir sıkıntim kalmadi darisi basiniza insaallah

Canlarim cok tesekkurler destekleriniz icin
Malesef kizimizin el bileginden omzuna kadar derin yaniklar varmis
Ve sirtinin buyuk bir kisminda
Doktor 15 gun ile 1 ay arasi yogun tedavi uyguluycaz sonra buyuk ihtimal ameliyat olacak
Bacagindan deri alip kol ve sirta yapacaklarmis dusundukce bile dehsete dusuyorum rabbim miniklerimizi korusun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…