Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm benim yaa inşallah kolayca atlatır bu sürci amin cnm amin

menü güzel kete ne bilmiyorum ama zararlı bişi herhalde ama diğerleri iyi olmuş cnm

Slm canım nasılsın sabah okudum yazamadım umarım iyisindir?

Slm yasommm çok şükür bitanem minik bir rahatsızlık geçirdim ama şimdi toparlandım çok şükür Sen nasılsın bitanemm son kilolar hala direnmeye devam ediyor sanırımmher takıma abenim gibi senin gibi ablalar lazımmm kıskanmıyor değilim açıkçasııı 7, takım bu yönden çok şanslııı

Ayy kesin gebişsindir , hep öyle olanları cekme potansiyelim var yarın git kan testi yaptır.
sanmıyorum canım ya aslında hastanedyım ama kn vermkte ıstemıyorum artık negatıf görmektn bıktım bırde adetlerım hep duzensız ya 2ay 3 ayda bır onfan umutlanmıyorum

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kuzuya allah yardımcısı olsun hepinizin

kvrck kuzenine çok geçmiş olsun bitanemmm elbette tıbbi tedavisi yapılacak fakat naçizane tavsiyem yumurta akı ve sönmüş kireç karışımı sürmeniz yönünde sönmüş kireç bulmak biraz zor fakat sadece yumurta akını çırparak sürekli sürerseniz iz asla kalmayacaktır küçükken benim de ayağıma çaydanlık dökülmüş çok şükür tek iz yok aklınızda bulunsunn

Gelmiş geçmiş olsun ablam

Şimdi okudum ikisine de çok geçmiş olsun ablam

Bu aralar çok yoğunum takıma ugrayamiyorum çok çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum yoktur canım.
Evet son kilolar pes ettirdi beni 1 aydır da masallah diyet hak getire ama yılbaşında inş yeniden başlayıp mezun olmak istiyorum.kendine dikkat et

kepeklı mantı cıkmış ondan yıyenılıyormuyuz valla bnm evde yazdan bukltgum mantıcıklarım duruyor ıcım gıdıyor ama dokunamıyorum kepeklı mantı görunce acayip sevındım onuda yemezsem catlarım artık

Merhaba arkadaşlar özledim sizi yaaa. Bugün gördüm bebeğimi ve minik kalbini inşallah bu sefer bırakmaz beni. Bu arada sürekli kabiz durumdayım doktorum kayısı tavsiye etti şimdiden şiş olmak çok zor ya ama herşeyde bir hayır vardır buna da çok şükür. Sıkıntılı günler geçiriyorum arkadaşlar müslümanin ağzı müslümana günahsız derler ne olur bana da dua edin

Menüm

Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal

Ara
Süt

Öğle
1 tabak sarma

Ara
1_portakal

Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna

Yarım saat yuruyus
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…