:) henuz almadım canım ama ıcım gıdıyıor her ınsanın bı zafı vardır ya bnmde mantı dıyebılırız canımcekınce erınmem oturup kendım buklerımm okdar yanı hazırda yemem pek ama kepeklı dıye göruncce yıyesım gelmedıde degılo ne beee
bence yiyince pişman olcaksın tatlışım
Sabah
2 dilim tb ekmegi
Peynir 3 zeytin
Ögle
1 dilim tb ekmegi
Domates
Biber nane
Akşam sebze corbasi yogurt
2.5 lt su
Spor yapamadim
bugünki menüm
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez lahana roka dereotu
ara: 3 kuru kayısı 1 sade kahve
öğlen: 8 yk nohut yemeği 4 yk ıspanak 1 kase yoğrt
ara: 1 bardak süt 10 badem 20 gr kuru üzüm
akşam: 2 kase çorba (şehriyeli tavuk) turp
ara: 1 portakal 1 bardak kefir 1 elma
spor dinlenme yaptım bugün
su 3 lt oldu bile
menüm: sabah 2 bardak su 5 zeytın 2 dılım salam (ince) 2 kucuk dılım kepeklı ekmekle 1 dılım kasarla tost 1 tk kdr tulum peynırı1 haşlanmış yumurta ( kahvaltım cok gelebılrım ama hem sabh yola gelıyorum mıdem kötu oluyor hemde ara ögun yapamaycagım bıldıgım şiçin yedım
ara yok
öğle : 1 tavuk butu 3 kasık salata 1 kase mercımek corba
ara cok acıkmıstım saat 4 bucuk gıbı bır lokma kete 2 dılım ayva
akşam 2 but bır kase corba 2 kasıl salata
su 3lt tamamlarım yatmaya
spor yok (işteyım akşamakdr ayaktydım ama boş vakıtlerımde merdıven ınıp çıkıyorum )
bıde yatmadan sut ıcecegım 2 dılım ayvada yıyecgm bırazdan çunku acıkıyorum hastane ortamı herkes bsyler yıyor bnde k
Tüm tanımadığım yeni arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..
bnm kepeklı mantıma laf edene bak hele hem sımıt hem ekme hemde sarma hemde makarna oooo sayın kaptanalrım yardımcılarım bız yesek kıyamet kopuyor obura bişey dermısınızMenüm
Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal
Ara
Süt
Öğle
1 tabak sarma
Ara
1_portakal
Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna
Yarım saat yuruyus
2 litre su
ama yiyince pişman olcan kelebek biliyorum ben seni
:) henuz almadım canım ama ıcım gıdıyıor her ınsanın bı zafı vardır ya bnmde mantı dıyebılırız canımcekınce erınmem oturup kendım buklerımm okdar yanı hazırda yemem pek ama kepeklı dıye göruncce yıyesım gelmedıde degıl
tahmınlerıme göre banada öyle gelıyor ama dur bakalım belkı memlekete gıdınce unuturum :)ama yiyince pişman olcan kelebek biliyorum ben seni
Menüm
Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal
Ara
Süt
Öğle
1 tabak sarma
Ara
1_portakal
Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna
Yarım saat yuruyus
2 litre su
canım geçmiş olsun, geçmişi okumadığımdan haberim olmadı,
Antepia27 , gözünüz aydın, çok sevindim ciddi bir durum olmadığına. Ne güzel diyetinde bırakmaya gerek yokmuş. İnşallah devam sağlıkla kiloları vermeye
Canlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor
Antepia27 ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam
Fatmacim çok geçmiş olsun atlattın bu sıkıntıyı çok şükür çok sevindim bu arada artık yarı Dr olduk fatma diplomamız yokşaka tabiki ama kilo kaybın az değil 40 kilo boru değil hormonal denge şaşıy or ya çok kanama ya adet olamıyorsun inşallah hepsi geçecek ve yola devam ama kan tahlili yaptır hemogramina bak ve d vitamini seviyelerine onlar düzene girince kilo vermen de kolay olacak ama arada şaşırtma yap benim gibi duraklama.
Antepia27 çoook sevindim kötü birşey olmamasına ayneen doktorun dediği gibi diyeti bırakmakta yok zaten ohh miisss
çok teşekkürler kaptanım mende çok sevindim yavaş yavaş şöylemi böylemi diye diyetten kopacaktım az kalsın çok şükür devammmm
@kvrck çoook geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifasını versin
Ohh çok şükür içime resmen su serpildi ablacımkaldığımız yerden devam
tamam haftaya seni kime istersen ona vereceğim
Ablacım artık onlarında çaresi var hiç düşünme izi kalır diye, inşallah şimdi kolay atlatır
neyseki bişi çıkmamış ablacım sen yine de demir seviyene dikkat et canım hemogramina da baktır mutlaka
gecmis olsun fatmanur cok sevindim bisey cikmadigina
İyi akşamlar canım ablam.mesajını görünce anladım bi problemin varmış ama çok şükür ciddi deyilmiş.nasılsın?tel.la mesajlaşdığım arkadaşlarıma sorarım hep seni.iyi olmana sevindim.aynen devammm...]
Çok üzüldüm abla çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin çok zor bir durum
Gözün aydın ablam çok sevindiim kötü birşey çıkmamasına
Nanacııım akşamda olsa bildirimde bulundum kiiii listeler ertesi gün oluşuyo zatenAma sabittim o yüzden zararım ya da yararım yoktu
Gelmiş geçmiş olsun ablam
tahmınlerıme göre banada öyle gelıyor ama dur bakalım belkı memlekete gıdınce unuturum :)
ahh ahh benim esim bir lokmayi 22 kez cigniyor. tatli hic sevmio. nasil alacak bilmiom. hatta sian kilo aldiran bir antidepresan var onu kullanio kilo almak icin:)İnşallah olursunuz düğünde 65 kilo olan eşim şuan 80 kilo bende doğumdan sonra 80 olmuştum 68 E düştüm tersine döndük çok şükür eşinize bol kalorili yemekleri ballandırarak anlatın yedirin ama kendiniz yemeyin
hadi simit yedun ekmek niye yedin bir tabak sarma derken yaklasik 8 sarma bir porsiyona denk gelir ve 2 dilim ekmek 1 porsiyon sebzeye estir etliyse 1 kofte de ete esittir bi tabak diyince gozum korktu valla onun disinda aksam salata da olsa bi de makarna corba ikisi de ekmek degusimi biri varsabiri olmamali diye dusunuyorum bi de yogurt eksik bu menudeMenüm
Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal
Ara
Süt
Öğle
1 tabak sarma
Ara
1_portakal
Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna
Yarım saat yuruyus
2 litre su
Merhaba arkadaşlar özledim sizi yaaa. Bugün gördüm bebeğimi ve minik kalbini inşallah bu sefer bırakmaz beni. Bu arada sürekli kabiz durumdayım doktorum kayısı tavsiye etti şimdiden şiş olmak çok zor ya ama herşeyde bir hayır vardır buna da çok şükür. Sıkıntılı günler geçiriyorum arkadaşlar müslümanin ağzı müslümana günahsız derler ne olur bana da dua edin
Sanasol şurup içirin alerji için veriliyo çocuklara aşırı kilo aldırıyo eşimde kullandı çok güzel kilo aldıahh ahh benim esim bir lokmayi 22 kez cigniyor. tatli hic sevmio. nasil alacak bilmiom. hatta sian kilo aldiran bir antidepresan var onu kullanio kilo almak icin:)
he yaaa nöbetteyım ama cok yorgunum canım sanada kolay gelsın canımnöbettemisin sen kuzu bende eve yeni geldim miğdem kazınıyo canım hiçbirşey istemiyor ama brokoli yicem
yolbaşı öncesi çok yoğun çalışıyoruz herşeyede ben koşturyorum güya yöneticiyim
bi de kıymet bilmiyolar
iyi akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
küçük bir parça simit
2 dlm kepek ekmeği
2 hş yumurta
peynir
5 6 zeytin
yeşil biber
ÖĞLE
tavuk şiş
salata
ayran
ARA
2 küçük mandalina
AKŞAM
yoğurtlu karnı bahar
salata
ARA
1 fincann sütlü kahve içmeyi düşünüyorum
25 dk civarı yürüyüş
1.5 lt civarı su hayırlı akşamlar
aaa dur onuda kabul ederse vereyim.Sanasol şurup içirin alerji için veriliyo çocuklara aşırı kilo aldırıyo eşimde kullandı çok güzel kilo aldı
bencede ya cok super olarya keşke whatsapp grubumuz falan olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?