Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o ne beee
bence yiyince pişman olcaksın tatlışım
:) henuz almadım canım ama ıcım gıdıyıor her ınsanın bı zafı vardır ya bnmde mantı dıyebılırız canımcekınce erınmem oturup kendım buklerımm okdar yanı hazırda yemem pek ama kepeklı dıye göruncce yıyesım gelmedıde degıl

Sabah
2 dilim tb ekmegi
Peynir 3 zeytin

Ögle
1 dilim tb ekmegi
Domates
Biber nane

Akşam sebze corbasi yogurt
2.5 lt su
Spor yapamadim

sağlıklı olmamış bi kere

bence sabah iyice beslenmenin hiçbir zararı olmaz

Tüm tanımadığım yeni arkadaşlarım hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar..

iyi ki de geldik

bnm kepeklı mantıma laf edene bak hele hem sımıt hem ekme hemde sarma hemde makarna oooo sayın kaptanalrım yardımcılarım bız yesek kıyamet kopuyor obura bişey dermısınız

ama yiyince pişman olcan kelebek biliyorum ben seni

bu gün takım resmen çoşmuş maşallah daha yeni bitirebildim geçmişi herkese hayırlı akşamlar canlar

canım geçmiş olsun, geçmişi okumadığımdan haberim olmadı,

çook teşekkürler canım çok şükür insanın aklına neler geliyor

Antepia27 , gözünüz aydın, çok sevindim ciddi bir durum olmadığına. Ne güzel diyetinde bırakmaya gerek yokmuş. İnşallah devam sağlıkla kiloları vermeye

çoook teşekkür ederim canım sağolsın

çook teşekkürler sayın bakanım bize iyi bak emi

canım tahlil yapmamasına şaşırdim demir hemoglobin bu kadar kan kaybım oldu neyse men zaten ara ara demir ilaçi b12
d vitamini subradeyn alıyorum bi 10 kilo daha verirsem diyetisyenimin yanına gidip yaptıracağim inşallah tahlillerimi

aynen canım menimde içime su serpildi okulun merdivenlerinden sınıfa koşarak çıkyordum sevinçten çoook teşekkürler canım

neyseki bişi çıkmamış ablacım sen yine de demir seviyene dikkat et canım hemogramina da baktır mutlaka

canım bi 10 kilo daha verirsem gidip yaptırayım diyorum çok teşekkürler ilgin için

gecmis olsun fatmanur cok sevindim bisey cikmadigina

çoook teşekkürler canım

canım çok özledim seni biraz sağlık sorunlarım oldu 22 gündür yoğun bir reglim var bugün gittim çok şükür sende hayatından menmunsun çok seviniyorum senin adına

çok teşekkürler prenses sen nasısın sınavlar başlıyor şimdiden başarılar

Gelmiş geçmiş olsun ablam

çok teşekkürler adaşım sanada hamileliğin tadını çıkarmanı tavsiye ederim

tahmınlerıme göre banada öyle gelıyor ama dur bakalım belkı memlekete gıdınce unuturum :)

nöbettemisin sen kuzu bende eve yeni geldim miğdem kazınıyo canım hiçbirşey istemiyor ama brokoli yicem
yolbaşı öncesi çok yoğun çalışıyoruz herşeyede ben koşturyorum güya yöneticiyim
bi de kıymet bilmiyolar

ahh ahh benim esim bir lokmayi 22 kez cigniyor. tatli hic sevmio. nasil alacak bilmiom. hatta sian kilo aldiran bir antidepresan var onu kullanio kilo almak icin:)

hadi simit yedun ekmek niye yedin bir tabak sarma derken yaklasik 8 sarma bir porsiyona denk gelir ve 2 dilim ekmek 1 porsiyon sebzeye estir etliyse 1 kofte de ete esittir bi tabak diyince gozum korktu valla onun disinda aksam salata da olsa bi de makarna corba ikisi de ekmek degusimi biri varsabiri olmamali diye dusunuyorum bi de yogurt eksik bu menude

canım anne olmanın zorluğuda güzelliğide başladı demek RABBİM hayırlısı ile bu günlerini doğumunu bebişini büyütmeni sana kolay eylesin

he yaaa nöbetteyım ama cok yorgunum canım sanada kolay gelsın canım

iyi akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
küçük bir parça simit
2 dlm kepek ekmeği
2 hş yumurta
peynir
5 6 zeytin
yeşil biber
ÖĞLE
tavuk şiş
salata
ayran
ARA
2 küçük mandalina
AKŞAM
yoğurtlu karnı bahar
salata
ARA
1 fincann sütlü kahve içmeyi düşünüyorum
25 dk civarı yürüyüş
1.5 lt civarı su hayırlı akşamlar

Menu guzel ama su eksik kalmis cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…