- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Amin ablam amincanım anne olmanın zorluğuda güzelliğide başladı demek RABBİM hayırlısı ile bu günlerini doğumunu bebişini büyütmeni sana kolay eylesin
Whatsup açılınca buraya kimse gelmiyorbencede ya cok super olar
Fatmacim Rabbim içine bir ferahlık verecek onu kucağında gördüğün zaman inşallah hiç bir şeyi kendine dert etme seni çok seviyorum dualarım seninle kuzum.Merhaba arkadaşlar özledim sizi yaaa. Bugün gördüm bebeğimi ve minik kalbini inşallah bu sefer bırakmaz beni. Bu arada sürekli kabiz durumdayım doktorum kayısı tavsiye etti şimdiden şiş olmak çok zor ya ama herşeyde bir hayır vardır buna da çok şükür. Sıkıntılı günler geçiriyorum arkadaşlar müslümanin ağzı müslümana günahsız derler ne olur bana da dua edin
Ayyy yetişemedim sana canısı ya, özlüyorum seni ve kırmızı yazılarını. Ben iyiyim çok şükür, aynı bildiğin gibiSelinim nasılsın güzelim?beni sormuşsun ben şükür iyiyim.şimdi dişçideyim canım.bekliyorum ondan zaman buldum gelmeye
Öncelikle bence kendine hedef koy mesela hedefin 54 ya hedefine vardığında ödül olsun tabi sonrasında ki 2 gün dikkat etmen lazım gibi yerleşmeden gitsin. Madem yapmaya üşenmiyorsun, tam buğday unuylada yapabilirsin tabi normal mantı lezzetini vermez sanırım amakepeklı mantı cıkmış ondan yıyenılıyormuyuz valla bnm evde yazdan bukltgum mantıcıklarım duruyor ıcım gıdıyor ama dokunamıyorum kepeklı mantı görunce acayip sevındım onuda yemezsem catlarım artık
ayy ablam ya benim bile içim burdan kıpır kıpır oldu. İnşallah kucağına da alacaksın. Allah korusun hem seni hem bebeğini. Gel bi öpem seniMerhaba arkadaşlar özledim sizi yaaa. Bugün gördüm bebeğimi ve minik kalbini inşallah bu sefer bırakmaz beni. Bu arada sürekli kabiz durumdayım doktorum kayısı tavsiye etti şimdiden şiş olmak çok zor ya ama herşeyde bir hayır vardır buna da çok şükür. Sıkıntılı günler geçiriyorum arkadaşlar müslümanin ağzı müslümana günahsız derler ne olur bana da dua edin
bende tam onu diyecektim whatsapp açarsak buraya konuşacak konu kalmazWhatsup açılınca buraya kimse gelmiyor
Evet canım o yüzden alamadık seni listeye kilo yüzdenden dolayıperigunlugu Selinanya kvrck sayın kaptanlar bn lısteye neden gıremıyorum acaba başladıgımda 25 aralık tahmını denılmştı ama 2 haftdr aynı kılodayım dıyemı ? ben böylede mutluyum ama merak ettım sadece
Kilo almak istiyorsa kabul eder benimki araştırıp kendi kullanmaya başladıaaa dur onuda kabul ederse vereyim.
Kesinlikle haklısın canım, bende hep biraz balık etliydim küçüklükten beri ve nasıl kafamı vuruyorum daha önce neden zayıflamadım diye, gerçi hoş bu defa da psikolojimi bozdum ama olsunkımse benı yanlış anlamasın kımsede üzerıne alınmasın lütfen paylaşmak ıstedım sızınle bugun bı cok hastaya fılm cektım ve hastaların cogu asırı kılolular ve kıloları yzuunden fılmlerı bıle hıc net cıkmıyor budurumda verdıgım radyasyomn dozunu arttrıyorum kaş yapalım derken göz cıkarıyoruz kımı yan yatamıyor kımı ayakta duramıyor kımı nefes alamıyor kıloları yuzunden bı cogu tabı hepsıne ayrı uzuldum ama sonra sızlerı tanıdıgıma cok mujtlu oldum ve herseyden önce saglıgım zayıflamam gerektıgını düşündüm bütün gün kı ne kadr kılo o kdr hastalık beraberınde hepımızın kılo vermek ıcın farkle sebebı var ben dahım ( bebegım olsun dıye zayıflamak ıstıyorum mesela) ama bugun gözlemlerımde şunu öğrendım hepımız bu guzel dunyada yaşayan ve bır eşı daha olmayan ınsdanlarız heımızın sevdıklerı deger verdıklerı sevenlerı var ve onlarla saglıklı mutlu gunlede guzel vakıtler gecırebılmekıcın saglıklı besleneleım arkadaşlar yerı gelıyor olmamaıs gerekn şeyler yıyotuz ıllakı ama bunuabrtıp alışkanlık halıne getırıp bedeneımıze v ruhumuza bu eazıyetı yapmayalm ben hep dıyet taraftarıydım ama bundan sonra saglıklı beslenme saglıklı zayıflamadan yanayımm...
kesinlikle kuzu kendine hedefler koy ve ödüllendir motivasyonda çok etkili ödül sistemi. ooo o zaman bir an önce 52 olmalısın@Selinanya pekala öyle olsun inşallah verırım bende tez zamnda :) ama deıgını unutmacayagm tam bugday unuyla da deneyebılırım ozamn sımdıkı hedefım 53 olursam kendıme bnden bı mantı tabı sonrasında cook dıkkat ederım canım dedıgın gıbı 52 olursamda eşimn ymk sözü var bakalım ne olacak zamn ne göstertecek
Ablamm ya diyetisyene mi gitsen, faydası olur mu en azından beslenme düzenin olur, akşam çoşturmuşsun ya 73 olman normal. Kendini başarısız hissetme hepimiz dönem dönem öyle oluyoruz. kolay değil aylardır diyet yapıyorsun, başayıp bırakıyorsun kilo alıp veriyorsun ve vucudumuzun, beynimizin de bir tahammülü var. Biraz kendini rahat bıraksan ya da direk diyet moduna girsen. Monti yapsan tekrar nasıl olurIyi akşamlar sevgili takım arkadaslarim
Bir yerlerden başlamam gerek lakin başlayamiyorum. Nasıl motive olucagimi neyle beslenicemi bilmiyorum
Hep kararlar alıyorum ama bir türlü faaliyete dökemiyirum.
Bu da bende başarısızlık hissi doğuruyor daha çok hirslanip daha çok yiyorum ve bu kısır dönguden kurtulmak istiyorum .
Iyi kötü menu bildiriminde bulunucam artık.
Bu belki beni dizginler. Şu sıralar midemi büyüttüm resmen yiyip yiyip doymuyorum. Spor da yapmıyorum salona çok nadir ugruyorum ayyyy iyice saldim ya. .mutlu değilim ben böyle. .. 73 lerde kilo da ne yazık ki.
68 lere kadar düşmüşken en büyük kötülüğü yaptım kendime.
Bugün oruçluydum. Borçlarım bitmedi hala. Iftarda tavuk yedim bir kaç kaşık da pilav.
Ve ayran
Salata yapmaya üsendim
Yemekten sonra da bi kaç kraker yedim bir dilim kek. Ve bir küçük boy hoby çikolata.
Bugün spora biraz geç de olsa gittim.
Artık başlamam gerek..
bnm var canım ama adımı hatırklamıyorum sen yaz bn senı takıp ıstegı gnderyımBu arada liseden bir arkadaşımla iş çıkışı kahve içtim de ondan geç geldim. Annem çalışmasa ev hanımı olsa gezentilikten eve girmiycem sanırım. Birde böyle sevgili falan yok ya ohh kafa nereye ben oraya
Bu arada kızlar instagram kullanan varsa birbirimizi takip edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?