Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatmacim Rabbim içine bir ferahlık verecek onu kucağında gördüğün zaman inşallah hiç bir şeyi kendine dert etme seni çok seviyorum dualarım seninle kuzum.

kımse benı yanlış anlamasın kımsede üzerıne alınmasın lütfen paylaşmak ıstedım sızınle bugun bı cok hastaya fılm cektım ve hastaların cogu asırı kılolular ve kıloları yzuunden fılmlerı bıle hıc net cıkmıyor budurumda verdıgım radyasyomn dozunu arttrıyorum kaş yapalım derken göz cıkarıyoruz kımı yan yatamıyor kımı ayakta duramıyor kımı nefes alamıyor kıloları yuzunden bı cogu tabı hepsıne ayrı uzuldum ama sonra sızlerı tanıdıgıma cok mujtlu oldum ve herseyden önce saglıgım zayıflamam gerektıgını düşündüm bütün gün kı ne kadr kılo o kdr hastalık beraberınde hepımızın kılo vermek ıcın farkle sebebı var ben dahım ( bebegım olsun dıye zayıflamak ıstıyorum mesela) ama bugun gözlemlerımde şunu öğrendım hepımız bu guzel dunyada yaşayan ve bır eşı daha olmayan ınsdanlarız heımızın sevdıklerı deger verdıklerı sevenlerı var ve onlarla saglıklı mutlu gunlede guzel vakıtler gecırebılmekıcın saglıklı besleneleım arkadaşlar yerı gelıyor olmamaıs gerekn şeyler yıyotuz ıllakı ama bunuabrtıp alışkanlık halıne getırıp bedeneımıze v ruhumuza bu eazıyetı yapmayalm ben hep dıyet taraftarıydım ama bundan sonra saglıklı beslenme saglıklı zayıflamadan yanayımm...

ayrıca herkes tabıkı yedıgı ıcın akmıyor kılo bazı rahatsızlıkları olanlara bsy dıyemem dıyebılırısnz gelenler sonucta hasta nerden bılıyosun yedıklerını ama 4 yıl bu bolgedeyım ve beslenme yapıları cok ıyı bıldıgımıs oyleyebılırım sureklı hamur işi et uzerıne yenılır özellık bayan tolantılarında tatlılar pastalar börekler havada ucar tabı dıkkatedenlerde var ama dıkkatsız duzensız beslenenlerde

Selinim nasılsın güzelim?beni sormuşsun ben şükür iyiyim.şimdi dişçideyim canım.bekliyorum ondan zaman buldum gelmeye
Ayyy yetişemedim sana canısı ya, özlüyorum seni ve kırmızı yazılarını. Ben iyiyim çok şükür, aynı bildiğin gibi

Öncelikle bence kendine hedef koy mesela hedefin 54 ya hedefine vardığında ödül olsun tabi sonrasında ki 2 gün dikkat etmen lazım gibi yerleşmeden gitsin. Madem yapmaya üşenmiyorsun, tam buğday unuylada yapabilirsin tabi normal mantı lezzetini vermez sanırım ama ama önce hedef

ayy ablam ya benim bile içim burdan kıpır kıpır oldu. İnşallah kucağına da alacaksın. Allah korusun hem seni hem bebeğini. Gel bi öpem seni

Whatsup açılınca buraya kimse gelmiyor
bende tam onu diyecektim whatsapp açarsak buraya konuşacak konu kalmaz kelebek19 ve @obur kedi

Evet canım o yüzden alamadık seni listeye kilo yüzdenden dolayı

Menüm bildirmesem mi diye düsündüm ama haksızlık oluyor diye paylasayim dedim
Sabah; 1 kase yoğurt (içine ufak ufak 1 dlm tb ekmeği dogradim), 1 bardak karışık çay(içine 1 tatlı kaşığı bal)
Öğlen;1 kase tavuk çorbası (1 tb dlm ekmek çorbaya ekledim.), 1 kase yoğurt.
Akşam; 1 kase tavuk çorbası (1 dlm tb ekmeği çorbaya ekledim), 1 kase yoğurt.
Ara; 1 sb ballı süt
Aralarda ılık olarak melisa ve yeşil çay içtim su niyetine sadece

@Selinanya pekala öyle olsun inşallah verırım bende tez zamnda :) ama deıgını unutmacayagm tam bugday unuyla da deneyebılırım ozamn sımdıkı hedefım 53 olursam kendıme bnden bı mantı tabı sonrasında cook dıkkat ederım canım dedıgın gıbı 52 olursamda eşimn ymk sözü var bakalım ne olacak zamn ne göstertecek

Kesinlikle haklısın canım, bende hep biraz balık etliydim küçüklükten beri ve nasıl kafamı vuruyorum daha önce neden zayıflamadım diye, gerçi hoş bu defa da psikolojimi bozdum ama olsun ben kızıyorum etrafımdakilere sabah pogacalari börekler, öğlen yemek üstüne tatlılar ama kimse takmıyor ama sağlık için kesinlikle kilo önemli bir etken.
kesinlikle kuzu kendine hedefler koy ve ödüllendir motivasyonda çok etkili ödül sistemi. ooo o zaman bir an önce 52 olmalısın

Iyi akşamlar sevgili takım arkadaslarim

Bir yerlerden başlamam gerek lakin başlayamiyorum. Nasıl motive olucagimi neyle beslenicemi bilmiyorum
Hep kararlar alıyorum ama bir türlü faaliyete dökemiyirum.
Bu da bende başarısızlık hissi doğuruyor daha çok hirslanip daha çok yiyorum ve bu kısır dönguden kurtulmak istiyorum .
Iyi kötü menu bildiriminde bulunucam artık.
Bu belki beni dizginler. Şu sıralar midemi büyüttüm resmen yiyip yiyip doymuyorum. Spor da yapmıyorum salona çok nadir ugruyorum ayyyy iyice saldim ya. .mutlu değilim ben böyle. .. 73 lerde kilo da ne yazık ki.
68 lere kadar düşmüşken en büyük kötülüğü yaptım kendime.

Bugün oruçluydum. Borçlarım bitmedi hala. Iftarda tavuk yedim bir kaç kaşık da pilav.
Ve ayran
Salata yapmaya üsendim
Yemekten sonra da bi kaç kraker yedim bir dilim kek. Ve bir küçük boy hoby çikolata.
Bugün spora biraz geç de olsa gittim.
Artık başlamam gerek..

Bu arada liseden bir arkadaşımla iş çıkışı kahve içtim de ondan geç geldim. Annem çalışmasa ev hanımı olsa gezentilikten eve girmiycem sanırım. Birde böyle sevgili falan yok ya ohh kafa nereye ben oraya

Bu arada kızlar instagram kullanan varsa birbirimizi takip edebiliriz

Ablamm ya diyetisyene mi gitsen, faydası olur mu en azından beslenme düzenin olur, akşam çoşturmuşsun ya 73 olman normal. Kendini başarısız hissetme hepimiz dönem dönem öyle oluyoruz. kolay değil aylardır diyet yapıyorsun, başayıp bırakıyorsun kilo alıp veriyorsun ve vucudumuzun, beynimizin de bir tahammülü var. Biraz kendini rahat bıraksan ya da direk diyet moduna girsen. Monti yapsan tekrar nasıl olur

firuzeew canım yasn kac bılmıyorum onun ıcın abla fln demek istemedım . bız bıgun akşam eşim kayınvalıdem oturuyorduk kayın valıdem sureklı yedırme hastasıdır ve ısrarcıdır bende böyle seylere gelemem hıc ogun baktım eşimle bır legen meyve yedıler neredyse banada verdıler yemem dedım eşimde bıraz dalga gectı verdıgın kıloları zaten aldın dıye o sıraeılmde tlfn kk da gezıyordum hemn dıyet sayfasını acytım ve bu sefer katılca cuma yarşmalarına dedım hemn arkadşlar msş yazdım sagolsun bu furba yonlendrdıler ve hm tartıl başladım cunku karnım fln başını almış gıdıyordu bnce sende bı anda karar ver başla plan yapma derım burda olduguma sızlerı tanıdıma eskısı gıbı spora saglıklı yasma döndugum iççimnde cook mutluyum

bnm var canım ama adımı hatırklamıyorum sen yaz bn senı takıp ıstegı gnderyım

Selinanya kuzum bu arada bnde cook ıstıyoum bı an önce vermek kılolarımı ama şu adet ve kazbızlık en buyuk engelım canım ılac kullanıp adet omak ıstemıyorum daha kotu etkılerle gerı dönuyor onlar düznlı olsa belkı kılo vermemde cok duznlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…