Sorun bilmede değil işte uygulamada.Ablamm ya diyetisyene mi gitsen, faydası olur mu en azından beslenme düzenin olur, akşam çoşturmuşsun ya 73 olman normal. Kendini başarısız hissetme hepimiz dönem dönem öyle oluyoruz. kolay değil aylardır diyet yapıyorsun, başayıp bırakıyorsun kilo alıp veriyorsun ve vucudumuzun, beynimizin de bir tahammülü var. Biraz kendini rahat bıraksan ya da direk diyet moduna girsen. Monti yapsan tekrar nasıl olur
Sabah kahvaltısız olmaz en azından bir elma al çık, öğlen çiğköfte de pek olmamış gibi içinde onun bulgur, patates falan var. Akşam da ekmek yerine nohutu bir tabak yesen daha iyiydi kuzusu, karbon olmuş.bende münümü yazmamışım;
sabah:
işe geç kaldım ( hiçbirşey )
öğlen:
1 kase çorba
4 adet etsiz çiğköfte
1 kase salata
akşam:
yarım tabak nohut
1 kase çorba
1 dlm tb ekmek
su: 2 litre
spor: yok
yarın sabah 10 akşam 10 çalışcam kızlar sabır dileyin bana
Kesinlikle haklısın kabızlık benide çok etkiliyor. Adet düzensizliği zaten başlı başına sorunSelinanya kuzum bu arada bnde cook ıstıyoum bı an önce vermek kılolarımı ama şu adet ve kazbızlık en buyuk engelım canım ılac kullanıp adet omak ıstemıyorum daha kotu etkılerle gerı dönuyor onlar düznlı olsa belkı kılo vermemde cok duznlı olacak
Edeyim ablacım çiçekler grubuna hemen senide ekliyorum, sen yeter ki iste. Kesinlikle burdan uzaklaşmak yaramıyor. Cumartesi günü şirkette kahvaltı yaptık herkes simitler, poğaçalar götürdü be yumurta yedim o gün kendime kaçamak yok diye söz verdim ve inan içim acıdı istediğim halde yiyemiyorum diye gerçi yesemde yedim diye kızıyorum kendime ama işe giderken o simit kokusu içimi acıttı ağladım sessizce. Ama sonuç olarak yemedim. Şuan en kötü psikolojidesin, diyet yapmak isteyip, daha çok yeyip kendine olan saygını yitiriyorsun yapma bunu kendine. Seni inan çok iyi anlıyorum ve ben artık yememeyi tercih ediyorum. Sende kendine söz ver bak daha yaza çok var, yaza kadar hedefine ulaşırsın yeter iste ki daha önce nasıl kilo verdiğini hatırla. Yine yapabilirsin.Sorun bilmede değil işte uygulamada.
Ne yiyip ne yememem gerektiğini bildiğimi düşünüyorum ama artık uygulamak istemiyorum yiyim yiyim ama zayıf kalıyim istiyorum. Tabi bu mümkün değil.
Burdan ayrı kaldıkca daha da bırakıyorum kendimi.
Neyse en azından iyi kötü buraya menumu yazıcam. Menümdeki her kaçamak için 200 ip atliycam. Beni de hir gruba ekler misin.Selinanya ve perigunlugu
Artık ben de kilo vermek istiyorum
Kesinlikle kilo vermede uyku çok önemli, sana iyi geceler ablam (abla dedim 24 yaşındayım diye ama demeyebilirim deherkese iyi geceler zayıflamak için yeterince uyumak gerekiyormuş ben uyumaya gidiyorum
Selinanya inşallah selinim bı bakmışız 50 olmuşum :) cnm bnm tlfn net cekmıyor eşm formata tmıştı ınstagram fln sılınmış yarı onları yukleyım eklerım senı
CanimSelam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
amin ablam cok tesekurler, Rabbim yine gosterdi mucizesini Elhamdulillah.. isteyen herkese nasip etsin insallahCanimay canım ya çok mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet kaçak emine ben sana nedeyim bilmiyorumki şu kafanı bir boşalt bir diyetisyene git artık çünkü kafan karman çorman bir sürü bilgiyle dolu bırak herşeyi bir gözlem altında zayifla inan dada iyi olacak.Sorun bilmede değil işte uygulamada.
Ne yiyip ne yememem gerektiğini bildiğimi düşünüyorum ama artık uygulamak istemiyorum yiyim yiyim ama zayıf kalıyim istiyorum. Tabi bu mümkün değil.
Burdan ayrı kaldıkca daha da bırakıyorum kendimi.
Neyse en azından iyi kötü buraya menumu yazıcam. Menümdeki her kaçamak için 200 ip atliycam. Beni de hir gruba ekler misin.Selinanya ve perigunlugu
Artık ben de kilo vermek istiyorum
Canim valla çok sevindim bilemezsin çığlık attım kardeşim diyor abla ne oldu diye hamdolsun kuzum iyiyim....Ay Meryem çok sevindim valla allah işteyen herkese nasip etsin.amin ablam cok tesekurler, Rabbim yine gosterdi mucizesini Elhamdulillah.. isteyen herkese nasip etsin insallah
sen nasilsin ablam?
Diyetisyene gidecek vaktim mi var yasomEvet kaçak emine ben sana nedeyim bilmiyorumki şu kafanı bir boşalt bir diyetisyene git artık çünkü kafan karman çorman bir sürü bilgiyle dolu bırak herşeyi bir gözlem altında zayifla inan dada iyi olacak.
Cok sabit fikirlisin emine sakal birakacam belkim sözümü dinlersin.Diyetisyene gidecek vaktim mi var yasom
Bir kez daha deniycem olmazsa diyetisyen artık.
Selinanya çok teşekkür ederim canım beni de eklediğin için. Yarın sınıfta yine ne pogacalar ne börekler olucak ama söz yemiycem bu hafta biz birinci olalım gelinlikler olarak.
@ mirjam çok sevindim senin adına canım. Rabbim hayırla kucağına almayi da nasip etsin. Grubumuz bereketli masallah hamile kalan kalana
Yasom yaaa zamanında 80 tl bayilip hem de 2 ay diyetisyene de gittim. Yani olmuyo sabit fikir değil de kararsızlık mi sabirsizlik mi neyse bendeki problem artık.Cok sabit fikirlisin emine sakal birakacam belkim sözümü dinlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?