Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kizlar feci yorgunum lazerde kendimi nasil sıktım sa artik neyse bu ayi da atlattim sukur

Bugun menum
Sabah2 dilim tam tahilli ekmek 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana roka dereotu turp 1 cb sut

Ara 3 kuru kayisi 1 sekersiz nescafe

Oglen 1 kase sehriyeli tavuk corba 4 yk ispanak 1 dilim ekmek 1 kase yogurt

Ara 20 gr kuru uzum 2 ceviz

Aksam 1 kase yesil mercimek corbasi 1 dilim tam tahilli ekmek bir kaac tane yesil sogan 1 kase yogurt

Ara 1 bardak sutlu kahve 1 portakal 1 elma

Spor jillian level 1 8. Gun bitti

Su 2 lt faln oldu 3 u bulur insallah

Kiz zayif insan guzel menu guzel

Protein 1. Günü = tüm gün yenilenler
2bardak süt
1,5 kase yoğurt
2 haşlanmış yumurta
1tavada yumurta
1 kk tulum peyniri
3 ceviz
2 kayısı
160 gram ton balığı
Spor 100squat,100ip,100gym stick twist,donkey kikcs 20serden 3er set,60dumbell side bend=30dakika
Su 2ltyi gecmişimdir heralde

Kuzu sen byle yapiyosun ya tartiyi etkiliyordu gerçekten eğer öyleyse yarın da bn deneyeyim malum.perşembe tartilcaz

Sabah
Yarım limon lu ılık su
1 simit
Peynir
Az tereyağ bal reçel

Ara
1 muz

Öğle
6 köfte
1 küçük pide
Bol salata
Ayran

Ara
2 lokma
1 portakal

Akşam
2 kepçe çorba
4yk pilav
150 gr tavuk
Bezelye
Salata

Gece
5 kestane

2 litre su
Yarım saat yuruyus
2 bardak yeşil cay

N Nisaca naptin oyle sen canım bnce çok fazla olmuş arkdslarim gibi yorumlar yapamiyorum dilim dönmüyor ama bana fazla geldi neyse sen devm et canm byle bu haftada kasimpatilari birinci yapalım sonra diyet yaparsın

Kiz zayif insan guzel menu guzel
adım zayıf kalacak

Canlar ben otobüse bindim hepinizi oluyorum.belki fazla giremem yolda internet çekmeye bilirim yarın sabah döneceğim.inşallah seviliyorsunuz
Hayırlı yolculuklar kuzum

Kızzzz bu ne gene sabah simit, öğlen pide, akşam pilav Allah diyorum kestane de 2 dlm ekmekten sayarsak menü karbon olmuş

menüü veriyorum
SABAH
2 dlm k ekmeği
5 6 zeytin
yumurta
peynir
ARA
1 elma
ÖĞLE
TAvuklu cevizli salata
ayran
ARA
10 tane kuru üzüm
AKŞAM
2 kaşık mercimekli pilav yemesem iyiydi
yoğurtlu karnıbahart
salata
30 35 dk yürüyüş
2 lt civarı su hatyırlı akşamlar

guzel menu cnm afiyet olsun

mikemmelll

Canlar ben otobüse bindim hepinizi oluyorum.belki fazla giremem yolda internet çekmeye bilirim yarın sabah döneceğim.inşallah seviliyorsunuz
iyi yolculuklar cnm

kiz sen kesin kilo alma diyeti falan yapiyon pude simit kestane pilav lokma daha ne olsun masllah

Ayy canim cikti canim magaza o kadar yogun ve problemli ki oturup aglamak istiyorum su an
kolay gelsun cnm yilbasi insirimleri her yer tiklim tiklim

afiyet olsun bence zaten ekside olacaksin menuleri gayet dengeli ve guzeldi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…