Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Leblebi ve ayran alabilirsin yanına. Leblebi iyi gelir bana

Bi türlü başlayamıyorum. Çok yemek değil mesele. Spordan uzaklaştım.

Bekle beni hayrıs yarın dönüyorum Ocak 1 başlıyoruz kaytarmak yok
Başlayalım ablam ya valla bak olmuyor böyle. Regl dönemi falan deyip götürdüm çikolataları +500 deyim. Vicdan azabından ölmezsem iyi. Ocak 1 de başlayalım. Şu son kiloları verelim gayri

Selinanya ayy öyle mi Amanın daha bi dikkat edeyim selincimin takımında yim madem kilo vermek şart.:)
Kesinlikle dikkat etmelisin, bak şuan acıktım ama yemiyorum

Çok pis hirs yaptim ya sağdaki citir gibi olmam lazım Selinanya şeklinde birazcık boydan bana verdinmi tamam
Aman kuzu boy nedir vereceğim sana 8 cm zaten boy kilo orantını tutturdun mu boy sadece ferruat kalır

Bi türlü başlayamıyorum. Çok yemek değil mesele. Spordan uzaklaştım.
Bırakınca öyle oluyor malesef ama en azından yediklerine dikkat ederek, spor yapamasan da korumuş olursun. En kısa zamanda sporada başlarsan hızlıca verirsin

Gözün aydın meryemcim çok sevindim
sagol canim cok tesekurler
Ay canım çok sevindim inşallah bir hafta var aramızda birlikte buyutelim allah anali babalı büyütsün inşallah
insallah canim cok sagol seninde gozun aydin bende cok sevindim senin hamile oldugunu duyunca Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin insallah
sagol ablam Allah razi olsun

sabah 1 bardak yeşil çay saat 7de

kahvalti :+ saat 10 da)1 2 cy kaşığı eritme peynir
cyrek simit 2 bardak çay 3 zeytin 1/ kk tulum peyniri 2 dilim domates
ara 1 su brdagi kefir

öğle _ aksam: 2 brdak ayran 2 y.k pırasa 7 tane kanat ızgara

ara az şekerli turk kahvesi ( komsumda içtim)

Et değil, deridir o deri, ince olanından ben sana bisey demiyorum ki, benden sana ne zaman kilo ile ilgili laf geldi. Hayır katiyen kabul etmiyorum, agzimi açmadım ben ayıbın yok mu? Yalana bak yalana! Bizim kilolari kıskandığından hep bizi kandiriyon. Buda ayıp, yememizi kıskanıyon. Elimizde hamburger var desek bilgisayardan elini sokup elimizden alacaksın yemememiz için! Herşey ortada

Selinanya bnm boyuma gore kaç kilo olmam lazım bikere hesapladim.nette 48 çıkıyor canım zaten 50 olursam yeni hedefim 48
Bence de aslında 50 iyi olur, tabi vucut şekline de bağlı bu durum, sen bir 50 ol da öcnesi sonrası fotografını görelim

kız ne elinden alması midene kadar girerim valla Hem seni ağzını açmamış halin buysa eyvahlar olsun kaçın kaçın

Selinanya canım öncesi fotoğrafım yok ki bn sevmem fotoğraf cekinmeyi ama sonraki halimi çekerim onun üstünden 59 kiloyken Nasılım kafanda canlandirirsin

Aynen canım esim diyor akşam manyakmisin sen burdan oraya tartimida.gider git eczanede tartil bende dedim ciplak nasıl tartiliyim eczanede
ne halin varsa gor diyor durumun ciddiyetini farkında değil sanirim
Bir yerden sonra alışıyorlar
Benimki de ilklerde beni baya garipsiyordu, şimdi alıştı umursamıyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…