Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım niye yanlış anlayayım ki birbirmizin tecrübelerinden faydalanmak için buradayız değil mi
ben izne ayrılmadan önce kilo verirken daha doğrusu yürüyüş yapardım sürekli ve mekik çekerdim
arada da dans ederdim ağır sporlar yapmadım hiç
haklı olabilirsin spor konusunda bende hafifle başlarım sorun olmaz o zaman vücudumun çabuk toparlanmasını istiyorum sadece

Benim salı günü menüm
sabah 2 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
öğlen
tavuk sote
1 kase salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 mangalda çipura
roka salatası
2,5 lt su
45 dk yürüyüş+aralarda koşma şeklinde
100 tane de ip atladım

geçen gün duştan çıktım,tartımın yerini değiştiriyordum duşakabinin yanında bozulur buhardan falan diye derken ayağım kaydı hem kendim düştüm hem de tartı. bende bir şey yok hele ki. Tartımın tuzla buz olması dışında. yarın kilomu bildiremeyecem kızlarrrr

hanımlar ben sabahları erken kalkıp 30 dk yürüyorum,akşamları da 40 dk. gerçi 2-3 gündür sabahları yürüyemedim ama akşamları yürüyorum. İnşallah faydasını kısa sürede görürüm

Selam canlar

Sabah
Omlet
2 tb ekmegi
Domates salatalik
Azicik peynir
3 zeytin

Ara elma

Öğle yok disardaydim

Aksami 4 gibi yedim
Balik
Salata

2 lt su
Leslie 1 mil
Leslie göbek eritme

Sonra bi damla sakizli türk kahvesi içicem

Çok fene göguslerim ve karnim şişti cok kotuyum adet olcam galiba

sabah 1 kase çorba
ara 1 mandalina
öğle 1 kase çorba
ara 1 mandalina
aksam 1 yumurta haşlanmış bir dilim sogan 1 kase kayısı( kompostosu sekersiz tamamen .kabizligimi için) 1 bardak yeşil çay

su 2.5 olacak ( yarım litre limonlu maydonzlu su )

spor 50 ip atladim .15 dk lesli yapicm bide

Ben yorumlarda öyle okumuştum, kabiz yapıyor yazmışlardı.
Herkes diyor bu vicdan çorbasını birgün bende yapacağım. Nasıl yapıldığını öğrendikten sonra

C CallanPinckney
Kuzum sen spor isinden anliyosun
Benim fotoyu gordun ya
Bacaklar çöp gibi karnim küp gibi
Ben de basen de yok
Göbek bel gogus kucultmem lazim
Yardimci olabilir misin
Cnm öncelikle tüm fazlalıklar kilo verdikçe gidecek,ideal kilona yaklaştıkça üst bölgendeki yağlanma da azalacak
Bunun yanında benden daha tecrübeli bir arkadaşa yönlendireyim seni leithia
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-22
Bu baslıkta gmsterdiği çok fazla karın hareketi videosu var,seninle aynı soruyu soran arkadaşlar var,onlara güzel güzel anlatmış,bu başlığı bir incele
Hem cok güzel motive ediyor
Ben her yazdığını okuyorum
Benim de belim kütük gibi ondan sürekli bele yüklenerek çalışıyorum, benim yaptığım şunlar:
Bir de bence en mucizevi egzersiz squat
Şunu da söyleyeyim,coğu arkadaş 80–90–100 bu kilolardayken sadece yürüyüş yapıyorlar, kilo azaldıkça sporu arttırıyorlar, spora en cok koruma döneminde yükleniyorlar
Sen de bölgesel çalışmaya koruma döneminde baslayabilirsin,seçim senin

Selaaaam,

Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..

VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...

Ay ablam iki habere de çok sevindim. Helikobakter tedavisinde aşırı antibiyotik veriyorlar ablam bende zehirlenme yapmıştı eklemlerim sismisti o zamanlar 20 yaşındaydım aman dikkat edin ablam. Ablana cok ama çok geçmiş olsun çok sevindim

Daydream- inan cok fazla sevindim iki kere gozunuz aydin

C CallanPinckney tamam canim sag ol ben bi bakayim oraya

Sağolun kızlar.. yaşına göre yazmıştır belki Fatma'm daha başlamadık antibiyotiğe...

Ablam, bu insanları kabız yapmaz mı?
Canım sık sık yapılmazsa sorun olmaz. zaten haftada max 2 gün diyorlar ama her hafta ardarda yapmamak lazım
Çok kötü olmuş ama sana birşey olmamış ya önemli olan bu
Harikaaa inşallah yeni yıl daha daha güzel haberler getirir

acaba verdiği ilaç helipak tedavi seti mi ? bende onu kullanmıştım şuan çoook şükür hiç bir sıkıntım kalmadı midemle alakalı ama tabii yine de asitli, baharatlı, sarmısak vs.den mümkün olduğunca uzak duruyorum

Canim arkadasim cok sevindim rabbim baska aci keder vermesin ins.

Şükürler olsunnnn:))))

Daydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz

Ben yorumlarda öyle okumuştum, kabiz yapıyor yazmışlardı.
Herkes diyor bu vicdan çorbasını birgün bende yapacağım. Nasıl yapıldığını öğrendikten sonra
Vrsemmi tarifini ben hicbirseyi tam yapmdigim icin kendime gore degisikliler yapiyorum nana o yuzden netten bakarsin ben bir boga olarak bogazina damagina duskun biriyim damagima uygun hala getiriyorum o corbayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…