Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bence sen tartını değiştir çünkü listeye bu şartlarda alamam seni sürekli kilon değişiyor

dün gelemedim. dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek+1 yumurta+ kibrit kutusu peynir
ara:1 bardak süt
öğle:2 yk bezelye+1 kase yoğurt+1 dilim ekmek
akşam:1 küçük (yağlamadım) saç ekmeği ıspanaklı (çocuklar istedi yaptım daha önce bir diyetisyene danışmıştım yumurta büyüklüğünde alıyorum açıyorum içine yumurtalı ıspanak koyuyorumyarım ay şeklinde kapatıyorum)+azcık kabak tatlısı
8 tane fındık
ara:1 şekersiz türk kahvesi
spor yapamadım çünkü evin heryerini kaldırıp dip köşe temizlik yaptım saç ekmeklerinide açınca gücüm kalmadı
su:8 bardak
hal böyle olunca bugün güne aç karına maydanoz kürü ile başladım.
bugün iyi gidiyorum

dünkü menümü yazayım
sabah : tam buğday ekmeğiyle peynirli tost, domates, yeşillik, 5 zeytin, 2 bardak çay
ara: 1 bardak süt, çikolatalı form bisküvi 4 tane
öğle: 1 kase mercimek çorbası
akşam: 1 tavuk şiş, salata, 1 fındık lahmacun, 1 parça pide, 1 bardak ayran

benim kaçamağım da pide ve fındık lahmacun oldu

su:2 litre

2016 ilk günüündeeen hepinizeee selamlar Ben dün akşam hem yemek hem de içki yönünden azıcık yemiş olabilir ama genelde salata çeşidi yedim zaten sorun değil o yüzden Hava karlı,okul yook ama salı sınavlar başlıyo ders çalışmm lazım Selinanya Ablam benii çiçek gruplarına 2 hafta ekleme çünkü sınavlarım başlıyo Şimdiden haber vereyim de kimseyi zor durumda bırakmayayım

Abla oğlun kaçıncı sınıf? Başaralılar diliyorum sınavları çok iyi geçsin Ama notlarını kendi çıkarırsa daha faydalı ve akılda kalıcı olur benim önerim

Abla oğlun kaçıncı sınıf? Başaralılar diliyorum sınavları çok iyi geçsin Ama notlarını kendi çıkarırsa daha faydalı ve akılda kalıcı olur benim önerim
5. sınıf canım.malesef hasta biraz. nazlıda.bırak oğlum çalışmadan gir sınava desem takmaz çalışmadan girer.birgün senin dediğin gibi olmasını umuyorum

AY evde kalmak dahamı yorucu ne. güzel yanı oğluşlarla birarada olmak
evin temizliğini ancak bitirdim salon kaldı ama aman oda kalsın çok yoruldum küçük oğlumla film keyfi yapacağiz inşallah
kunfu panda izleyip biraz çerez yiyeceğiz öbür çoçuklaer küçükken izlemiştim şimdide bu oğluşumla izliyeyeim inşallah
biraz dinlenince gençlerede pizza yapacağim
herkese selamlar sevgiler canlarım

Başarılar, güzel puanlar alsın inşallah ve de geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…