yaaa kızlar ben şok
dün sabah tartıldım bildirim yaptım ama çok şiştim, tuvalete de gitmemiştim.
bu sabah miğde bulantım vardı, kabızlık yaşıyorum bende...
neyse tuvaletten sonra tartıya çıktım 82.3 gösterdi...
geçen hafta zaten 86.8 dim...
dün karnım şişken 85.1
bu sabah 82.3
aynı yerde duruyo aynı tartı
C CallanPinckney sen bilirsin anacım bu durum normal mi ?
ya çok sevindirik oldum kızlar anlatamam haftaya görmek istediğim kiloyu bugun gösterdi...
yerini değiştirdim bi daha çıktım yine aynı
KIZLAAAR DÜZELDİ PİLİNİ TAKTIM ÇIKARTTIM 84.7 GÖSTERDİ...
GERİZEKALI TARTI SABAH SABAH ....
hadi hayırlı olsun abla :)Evet arkadaslar kendine ve takimima saglikli kilo verecem diye yeniden baslayacagima soz vermistim bugunki kilom 65.700 start baslasin cumaya hedef
65.00
Abla oğlun kaçıncı sınıf? Başaralılar diliyorum sınavları çok iyi geçsinoğlumun bu hafta 3 sınavı var çarşamba perşembede arkadaş grubum oturmaya geliyor hayır diyemedim din kültürü ve bilişim dersine not hazırlayacağım çalışsın.matematik çalıştırmaya başlayım bari.öptm hepinizi oğluma dua edin.
5. sınıf canım.malesef hasta biraz. nazlıda.bırak oğlum çalışmadan gir sınava desem takmaz çalışmadan girer.birgün senin dediğin gibi olmasını umuyorumAbla oğlun kaçıncı sınıf? Başaralılar diliyorum sınavları çok iyi geçsinAma notlarını kendi çıkarırsa daha faydalı ve akılda kalıcı olur benim önerim
Başarılar, güzel puanlar alsın inşallah ve de geçmiş olsun .oğlumun bu hafta 3 sınavı var çarşamba perşembede arkadaş grubum oturmaya geliyor hayır diyemedim din kültürü ve bilişim dersine not hazırlayacağım çalışsın.matematik çalıştırmaya başlayım bari.öptm hepinizi oğluma dua edin.
Selinanya , Cumartesi açıklayacak yanlış hatırlamıyorsam.çiçek gruplarını sonuçları ne oldu acaba
Daha bakamadım, inşallah halledeceğim, yardımcı tembel de azıcıkçiçek gruplarını sonuçları ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?