Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şahsen bende biraz spor eklemen taraftarıyım ama spordan kastım yürüyüş

Şahsen bende biraz spor eklemen taraftarıyım ama spordan kastım yürüyüş
bende öyle düşünüyorum cnm dışarda yüüme şansım yok ama evde leslie abladan yardım isteyeceğim en zından tatil günlerinde mesela bu 10 günde tam 5 gün tatil günü var

iyiyim canım sağol sen nasılsın ? eveeet öyle galibaaa ama benim şimdiden uykum geldi ya ama uyumayı düşünmüyorum ders çalışıcam biraz
inşallah hayırlısıyla biter bu sınavlar valla bende garibim biraz çok takıntılıyım bu kilo konusunda moralim çok bozuldu ve ben yine gidip aptal gibi acısını yemekten çıkardım yine aynı hatayı yaptım çok kızıyorum kendime çok

İşte eenn büyük hatayı orda yapıyorsun zaten takıntı yaptığımız şey yediklerimiz ve kilolarımız değil mi yine çare nasıl onlar olsun

İşte eenn büyük hatayı orda yapıyorsun zaten takıntı yaptığımız şey yediklerimiz ve kilolarımız değil mi yine çare nasıl onlar olsun
orası öyle cnm ama işte ne bileyim yaaa neyse inşallah yeni bir yılla birlikte daha güzel sonuçlar alacağız hepimiz artık vereli şu fazlalıkları da bizde istediğimiz o minicik elbiselere girelim

Menüm;
Sabah; peynirli maydonozlu omlet, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 1 portakal.
Öğlen; 2 tb ekmeği arasına peynir, roka vs ile sandviç ve açık çay.
Ara; 1 mandalina ve açık çay.
Akşam; 3 yk kuru fasulye, 3 yk sebzeli bulgur pilavı, 1 tavuk but ve 1 kase yoğurt.
Ara; tarçınlı süt.
Spor yok maalesef. Su 1.5 lt anca (çünkü çok çay içtim)

Canlarım mutlu yıllar, 2016 tüm güzellikleriyle gelsin, asla pes etmeyeceğimiz, hedeflerimze ulaşağımız, kendimizi sevdiğimiz ve tüm kusurlarımızla kabullendiğimiz bir yıl olsun inşallah. Yeni yıl sevdiklerimizi değil, kilolarımı götürsün. Hepinizi çokkk kocaman öpüyorum

Umarım yeni yıl hepimize kocaman mutluluklar getirsin. Her kötü günümüz umuda gebe, her karanlığımız güneş ile aydınlansın. Bütün kötü günlerimiz bu yıl gibi geride kalsın.
Allah sevgilisi olmayanlara da kaslı baklavali olanlardan 3 5 tane.. Her neyse..
Mutlu yıllar

yaaa diğer takımlarında yüzdeleri fazla değildi baktığimda tam bildirim yapsaydık 1. belki olamazdık ama ilk 3 girebilirdik belki
inşallah arkadaşlarımızın önemli sorunları yoktur sorumluluğumuzu yerine getiremeyecek kadar çok başrı gösteremiyorum bu haftalarda ciddi direnç kiloları yaşıyorum ama yarışma enerjimi ve motivasyonuma gerçekten çok iyi geliyordu
tekrar yarışma heyecanımızın 1. olma gayretimizin olmasını temenni ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…