- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
Programa basla eğer yapabiliyorsan devam et,eğer ağır gelirse leslie ile devam et,sonradan arttırırsınC CallanPinckney
Bu spor olayin da 6 ay bir program yapmislar bunu yapabilir miyim ben erken mi benim icin daha
Hadi hayırlı olsun canım...Evet arkadaslar kendine ve takimima saglikli kilo verecem diye yeniden baslayacagima soz vermistim bugunki kilom 65.700 start baslasin cumaya hedef
65.00
Gunaydin 2016 sabahina gunaydin rabbim ins hepinizin ne dilegi varsa versin.
Dun en 15 kez elektirik gidip geldi halada yok vardir bundada bir hayir nediyelim .
günaydın hadi bakalım bende yeni bir diyet listesi yeni bir spor programıyla açıyorum 2016 yi herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah Bismillah o zamanEvet arkadaslar kendine ve takimima saglikli kilo verecem diye yeniden baslayacagima soz vermistim bugunki kilom 65.700 start baslasin cumaya hedef
65.00
Evet arkadaslar kendine ve takimima saglikli kilo verecem diye yeniden baslayacagima soz vermistim bugunki kilom 65.700 start baslasin cumaya hedef
65.00
Hayırlı sabahlar:)))GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM
insallah fatmacım 1 2 kilo almışım ama istanbulda düzgün beslenemedim hele gelmeden önceki gün misafirliğe gittik kadıncağız 11 çeşit pasta yapmış oh bir güzel oturup yedimcanım pek kilo almamışsın maşallah inşallah hedefine ulaşırsın
tesekkür ederim insallahHadi hayırlı olsun canım...
Ah Selinim hiç deme, ne yemek ne de tatlı hepsine hayır demeyi bildim ama gece dünyanın çekirdeğini goturdum ve şimdi gerçekten pişmanımAylar sonra yeme işini abarttım, vicdanım bir taraftan, midem bir taraftan isyan ediyorlar. FenalardayımBunlar hep şımarıklıktan oluyor off Selin
Bende 2 avuç çerez yedim yaaaAh Selinim hiç deme, ne yemek ne de tatlı hepsine hayır demeyi bildim ama gece dünyanın çekirdeğini goturdum ve şimdi gerçekten pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?