basarılar pericim rabbim utandırmasınYarın 1 dersim var ama pazar günü 7 dersten sınava giricem. Yarın gelebilirim belki ama pazar hiç gelemeyebilirim kızlar
Lütfen lütfen menülere dikkat edelim belli ki perşembe cuma cozuttuk, bari bundan sonrasına daha daha çoooook dikkat edelim.
@shadelima @tozpembefil ve @mutlu91 için cumaya dek bekleyeceğim eğer o güne dek gelmezseniz ve bir haber alamazsam üzgünüm ama izne ayırabiliyorsam ayıracağım olmuyorsa diskalifiye etmek zorundayım kızlar, şimdiden bunu belirtmek istiyorum alınmaca kırılmaca olmasın.
Yok tatlım değil tempolu yuruyus gezintileri yazmiyorum. Pişi çok küçük yedim ve sadece 1 adet salep icebilmek için orijinal diye söyledi kardeşim. Kestane nin o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. Zati artık yemem. Yediğim yeter.recelde çay kaşığının ucuyla kuzum. O kadarcik.Allah nisacım biz senin bu menüleri napıcaz kuzum ya. Sabah reçel, Öğlen pişi, arada salep akşam neyse ki ekmek yememişsin. Salep evet çok faydalı kışın vazgeçilmezi ama çokfazla kalorili, nerdeyse 1 öğünlük kalorisi var. Ve gece 5 kastane 2 dlm ekmekle eş değer1 saat yürüyüşte muhtemelen dışarda yaptığın gezintidir di mi?
Elimden geldiğince tabiki yardımcı olurum ama ne kadar sağlıklı şeylerle beslenirsen o kadar hızlı verirsin. Bak benim bunu öğrenmem kaç ayımı aldıYok tatlım değil tempolu yuruyus gezintileri yazmiyorum. Pişi çok küçük yedim ve sadece 1 adet salep icebilmek için orijinal diye söyledi kardeşim. Kestane nin o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. Zati artık yemem. Yediğim yeter.recelde çay kaşığının ucuyla kuzum. O kadarcik.
Saol kuzum.ikazlarına dikkate alicam.
Bundan sonra benim diyet kocumsun . olur mu anlaştık mi
Tatlım ben memlekette tatildeyim de ne yaparlarsa onu yiyiyorum. Evime gidince daha düzenli olur inşaallah.
CNM evet akşam öyle ama listede de öyle akşamdaki çorba lahana çorbası cnm onu sınırsız içme hakkım var bu hafta ama yine de dediğin gibi Öğlen le aksami yer değiştirsem daha iyi olacak sanirimmakbulecim beni yanlış anlamanı istemiyorum diyetisyene gidiyordun sanırsam ama menünde akşamı fazla buldum öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha hafif olmazmıydı. akşam 3dilim ekmek yemişsin öğlen 1dilim akşamı daha hafif geçirirsen sanki daha iyi olur.nacizane fikrimsporun güzel
ohom ohom hemen açıklama yapıyorum yediğim çorba Nami diyar lahana corbasi dir ve SINIRSIZ içme hakkım var yumurta akşam etli sebze var normalde et yerine yedim cnm patlıcanlar küçüktü biber fazladan olabilirÖğlen ve akşam çok çok fazla. Akşam yediğin yumurtayı sabah yiyebilirdin. Eğer közlenmiş patlıcan yiyeceksen 1 taneden başka yeme. Patlıcan için ideal olan menü; 1 dlm ekmek+ 1 kase yogurttur.
Akşam 1 kase çorba demissin, içinde 3 kepçe olduğunu varsaysan 3 dlm ekmek demek, eh 2 dlm ekmek zaten vardi oldu mu sana 5 ekmek! zaten patlıcan da 1 porsiyon sebze yemeği, eh birde ustune közlenmiş biber de var. 1 tane daha biber yeseydin oda 1 porsiyon sebzeye denk gelirdi neredeyse.
eksik aradım bulamadımIhm ıhmm menüm;
Sabah(öncelikle yemekten 15 dakika önce 1 bardak ılık su içtim); 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin, 1 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, ½ muz ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş biber (1 tane kapya+1 tane çarliston), 4 yk yoğurt, salata.
Ara; ½ muz, 3 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe köfte çorbası, 1 parça tavuk, ve 4 yk yoğurt.
Ara; 1 bardak süt.
Su; 2 lt yakın. (Ya suya içtiğimiz bitki çayları ekleniyor mu?)
kuzu bence eklenmemesi lazım, su çok ayrı çünkü. Ben zaten içtiğim kahveleri falan da menülerimde yazmıyorum. Suyun içine limon, nane falan katarsan sudan sayılır ama direk bitki çayını sayma benceIhm ıhmm menüm;
Sabah(öncelikle yemekten 15 dakika önce 1 bardak ılık su içtim); 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin, 1 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, ½ muz ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş biber (1 tane kapya+1 tane çarliston), 4 yk yoğurt, salata.
Ara; ½ muz, 3 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe köfte çorbası, 1 parça tavuk, ve 4 yk yoğurt.
Ara; 1 bardak süt.
Su; 2 lt yakın. (Ya suya içtiğimiz bitki çayları ekleniyor mu?)
Dön artık dönnn çok sağlıksız besleniyorlar ordaTatlım ben memlekette tatildeyim de ne yaparlarsa onu yiyiyorum. Evime gidince daha düzenli olur inşaallah.
Ayneeen öyle canım bende hep iyimser düşünmeye çalışıyordum çünkü bugüne dek hiç bildirim yapmamazlık etmediler aksine bir sorun varda gerek özel mesajla gerekse burdan haberdar ederlerdi. umarım kötü birşey yokturperigunlugu bende onu diyecektim, hadi dün perşembeydi bildirim olacağını bilmiyorlardı ama bugün cuma ve hala bir haber yok İyimser düşünmeye çalışıyorum ama nerde bu kızlar
basarılar pericim rabbim utandırmasın
perigunlugu tatlım inşaallah bildiğin yerlerden gelir. Rabbim doğruları işaretlettirir. Başarılar Allah muvaffak eylesin
Gayet ucuz kapatılmış bir günKizlar artik menude ne yedigimi degil neler yemedigimide yazicam...
Sabah:
(Kizartmalar , simit ve pohacalar yenmedi )
2 dlm tam bugday ekmek
Beyaz peynir
4 adet domates
3 dlm sucuk
Oglen :
( onume gelen tabakta soslu yagli ama oldukca ic acan makarna yenmedi )
Izgara tavuk
Salata
Aksam
1 adet portakal
1 kase yulaf kepekli yogurt
Su : 2 litre
Kizlar bu arada kuzenim Gizem Ozdilli iste benim stilime katildi... desteklerinizi esirgemezseniz cok sevinirim ^^
Sucuk da olmasa iyi olurmuş ama genede güzel menu bence cnm afiyet olsun akşam geç geldiğinde için herhalde yulaf yedin mantıklı olmuş benceKizlar artik menude ne yedigimi degil neler yemedigimide yazicam...
Sabah:
(Kizartmalar , simit ve pohacalar yenmedi )
2 dlm tam bugday ekmek
Beyaz peynir
4 adet domates
3 dlm sucuk
Oglen :
( onume gelen tabakta soslu yagli ama oldukca ic acan makarna yenmedi )
Izgara tavuk
Salata
Aksam
1 adet portakal
1 kase yulaf kepekli yogurt
Su : 2 litre
Kizlar bu arada kuzenim Gizem Ozdilli iste benim stilime katildi... desteklerinizi esirgemezseniz cok sevinirim ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?