Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

basarılar pericim rabbim utandırmasın

O değil de bu takım nerde ya, nerde menüler tamam dün yılbaşıydı evet yediklerini kaçıranlar olabilir ama yine de bu kadar sessiz olmamalı takım. Kızlar gelip menü verip kaçmakla da olmuyor, sonra neden listeye alınmıyoruz demeyin. Diyete motive olmak için takımda daha çok katılmalısınız.

Yok tatlım değil tempolu yuruyus gezintileri yazmiyorum. Pişi çok küçük yedim ve sadece 1 adet salep icebilmek için orijinal diye söyledi kardeşim. Kestane nin o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum. Zati artık yemem. Yediğim yeter.recelde çay kaşığının ucuyla kuzum. O kadarcik.

Saol kuzum.ikazlarına dikkate alicam.

Bundan sonra benim diyet kocumsun . olur mu anlaştık mi

Elimden geldiğince tabiki yardımcı olurum ama ne kadar sağlıklı şeylerle beslenirsen o kadar hızlı verirsin. Bak benim bunu öğrenmem kaç ayımı aldı Sebzelere ağırlık vermen lazım canım bugün mesela hiç yok. İşte pişi falan ufak ama göze masum görünüyor küçük olunca da aslında hiç değil onun yerine daha doyurucu yemek yiyebilirdin.

Ihm ıhmm menüm;
Sabah(öncelikle yemekten 15 dakika önce 1 bardak ılık su içtim); 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin, 1 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 ceviz, ½ muz ve 2 yk yoğurt.
Öğlen; közlenmiş biber (1 tane kapya+1 tane çarliston), 4 yk yoğurt, salata.
Ara; ½ muz, 3 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe köfte çorbası, 1 parça tavuk, ve 4 yk yoğurt.
Ara; 1 bardak süt.
Su; 2 lt yakın. (Ya suya içtiğimiz bitki çayları ekleniyor mu?)

N Nisaca deneyeyim diyorum ama dil bu tutulmuyor. Lütfen kırılma. Abla sen diyet yemeklerinden korkuyorsun bence. Diyet yemekleri yediğin bişiye tatda bin basar. O kadar hem gözünü hem miydeni doyuracak yemekler var ki, sen bunlarla tanışmamışsın.

Tatlım ben memlekette tatildeyim de ne yaparlarsa onu yiyiyorum. Evime gidince daha düzenli olur inşaallah.

Arkadslar biliyorsunuz 4 günlüğüne memlekete geldim biyorsunuz zcok giremiyorum ama elimden geldiğince ugruyorum yasom7272 abla spor bn üzerime alindigim kadaryla memlekette olduğum için sadece bunları yapabikiuorum ipimide getrdim ama bugün teyzemlerdeyiz onuda yapamdim evime dönünce kaldığım yerden devam edecek

Yaptığın diyet yemekleri varsa tariflerini denemek isterim bu arada

CNM evet akşam öyle ama listede de öyle akşamdaki çorba lahana çorbası cnm onu sınırsız içme hakkım var bu hafta ama yine de dediğin gibi Öğlen le aksami yer değiştirsem daha iyi olacak sanirim
ohom ohom hemen açıklama yapıyorum yediğim çorba Nami diyar lahana corbasi dir ve SINIRSIZ içme hakkım var yumurta akşam etli sebze var normalde et yerine yedim cnm patlıcanlar küçüktü biber fazladan olabilir

eksik aradım bulamadım

kuzu bence eklenmemesi lazım, su çok ayrı çünkü. Ben zaten içtiğim kahveleri falan da menülerimde yazmıyorum. Suyun içine limon, nane falan katarsan sudan sayılır ama direk bitki çayını sayma bence

perigunlugu bende onu diyecektim, hadi dün perşembeydi bildirim olacağını bilmiyorlardı ama bugün cuma ve hala bir haber yok İyimser düşünmeye çalışıyorum ama nerde bu kızlar
Ayneeen öyle canım bende hep iyimser düşünmeye çalışıyordum çünkü bugüne dek hiç bildirim yapmamazlık etmediler aksine bir sorun varda gerek özel mesajla gerekse burdan haberdar ederlerdi. umarım kötü birşey yoktur
basarılar pericim rabbim utandırmasın

perigunlugu tatlım inşaallah bildiğin yerlerden gelir. Rabbim doğruları işaretlettirir. Başarılar Allah muvaffak eylesin

Çoook çoook teşekkür ederim :)

N Nisaca canım yani çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü ilk geldiğin günden beri aynı şeyleri tekrar ediyorum ki menülerinde her gün neredeyse hep cıs var az yada çok

Kizlar artik menude ne yedigimi degil neler yemedigimide yazicam...

Sabah:
(Kizartmalar , simit ve pohacalar yenmedi )
2 dlm tam bugday ekmek
Beyaz peynir
4 adet domates
3 dlm sucuk

Oglen :
( onume gelen tabakta soslu yagli ama oldukca ic acan makarna yenmedi )
Izgara tavuk
Salata

Aksam
1 adet portakal
1 kase yulaf kepekli yogurt

Su : 2 litre

Kizlar bu arada kuzenim Gizem Ozdilli iste benim stilime katildi... desteklerinizi esirgemezseniz cok sevinirim ^^

Gayet ucuz kapatılmış bir gün

Sucuk da olmasa iyi olurmuş ama genede güzel menu bence cnm afiyet olsun akşam geç geldiğinde için herhalde yulaf yedin mantıklı olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…