CNM ne güzel darısı başımıza olsun inşallah bende oğlumun doğum gününe ulaşmak istiyorum hedefime inşallah doğum gününü kutlarken çıtır bir anne olmak istiyorum doğum günü 19 Mayıs bu arada ben bugun topladım şükür menüyü ama sen ye tabi cnm yilbasindan yılbaşına olursa bişi olmazEvet ben geldim, dün akşamdan sonra sabah kahvaltım da faciaydı11-12 arası kahvaltı yaptık ve bana göre resmen bir öğündü haliyle bgünlük başka birşeyi yasakladım kendime ve hla açıkmadım.
Ben geçen yıl 20 Aralık gibi diyet kararı almıştım ve 2015 de "yeni yıl sevdiklerimi değil, basenlerimi, göbeğimi, kilolarımı götür" demiştim. Geçen 1 yılda bakıyorum ki hedefime ulaştım. Artık parmakla gösterilen bir iradeye ve bedene sahibim. 2 gündür şımarıklıktan ve kendimi de biraz rahatlatmak için yediklerime çok dikkat etmedim. Ama napıyoruz tekrar yeni yılda sıfırdan başlıyoruz. Bu yıl hepimiz mutlu olacağımız bedenlere kavuşacağız inşallah, yorulduğumuzda, pes ettiğimizde, nefsimize yenildiğimizde yine birbirimizin elinden tutacağız. Biz birlikte güçlüyüz ben unutmuyorum, sizde unutmayın
CNM ne güzel darısı başımıza olsun inşallah bende oğlumun doğum gününe ulaşmak istiyorum hedefime inşallah doğum gününü kutlarken çıtır bir anne olmak istiyorum doğum günü 19 Mayıs bu arada ben bugun topladım şükür menüyü ama sen ye tabi cnm yilbasindan yılbaşına olursa bişi olmazBu arada level 2 yi yaptım bugün ama õldum tek kelimeyle
inşallah canım inşallah bende leslie ile 2 mile yürüdüm şimdiSorma kuzu bende level 2 yi yaptım biraz önce, ne kol kaldı ne bacakİnşallah mayısa çok var çıtır anneyi geçtim, çıtırlığını koruyan anne olursun
Ohhh süperinşallah canım inşallah bende leslie ile 2 mile yürüdüm şimdi
Evet ben geldim, dün akşamdan sonra sabah kahvaltım da faciaydı11-12 arası kahvaltı yaptık ve bana göre resmen bir öğündü haliyle bgünlük başka birşeyi yasakladım kendime ve hla açıkmadım.
Ben geçen yıl 20 Aralık gibi diyet kararı almıştım ve 2015 de "yeni yıl sevdiklerimi değil, basenlerimi, göbeğimi, kilolarımı götür" demiştim. Geçen 1 yılda bakıyorum ki hedefime ulaştım. Artık parmakla gösterilen bir iradeye ve bedene sahibim. 2 gündür şımarıklıktan ve kendimi de biraz rahatlatmak için yediklerime çok dikkat etmedim. Ama napıyoruz tekrar yeni yılda sıfırdan başlıyoruz. Bu yıl hepimiz mutlu olacağımız bedenlere kavuşacağız inşallah, yorulduğumuzda, pes ettiğimizde, nefsimize yenildiğimizde yine birbirimizin elinden tutacağız. Biz birlikte güçlüyüz ben unutmuyorum, sizde unutmayın
Cnm harikasin darısı başıma. Azmine masaallahEvet ben geldim, dün akşamdan sonra sabah kahvaltım da faciaydı11-12 arası kahvaltı yaptık ve bana göre resmen bir öğündü haliyle bgünlük başka birşeyi yasakladım kendime ve hla açıkmadım.
makbulecim beni yanlış anlamanı istemiyorum diyetisyene gidiyordun sanırsam ama menünde akşamı fazla buldum öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha hafif olmazmıydı. akşam 3dilim ekmek yemişsin öğlen 1dilim akşamı daha hafif geçirirsen sanki daha iyi olur.nacizane fikrimSabah 1 ceviz dört yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 barkod süt 1 tk bal
Ara yarım paket çubuk kreker zencefil çayı
Öğlen 1 közlenmiş biber 2 közlenmiş patlıcan 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak süt 20 gr kuru üzüm
Aksam 1 közlenmiş patlıcan 2 közlenmiş biber 1 yumurta 1 kase sebze çorbası 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara 1 portakal
Spor jillian 2.level
Su 3 lt olacak 2 5 oldu şimdilik
ayy ablacım ben pek gelemiyorum bu aralarroxen2303 roksim sende buraya gelsene ..
Öğlen ve akşam çok çok fazla. Akşam yediğin yumurtayı sabah yiyebilirdin. Eğer közlenmiş patlıcan yiyeceksen 1 taneden başka yeme. Patlıcan için ideal olan menü; 1 dlm ekmek+ 1 kase yogurttur.Sabah 1 ceviz dört yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 barkod süt 1 tk bal
Ara yarım paket çubuk kreker zencefil çayı
Öğlen 1 közlenmiş biber 2 közlenmiş patlıcan 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak süt 20 gr kuru üzüm
Aksam 1 közlenmiş patlıcan 2 közlenmiş biber 1 yumurta 1 kase sebze çorbası 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Ara 1 portakal
Spor jillian 2.level
Su 3 lt olacak 2 5 oldu şimdilik
yok yaa evdeydim bende şu aralar yaptığım en büyük etkinlik ders çalışmakperigunlugu kız dün ne yaptın? Yoktun gece ortalıkta nerede ne yiyordun bakayım sen !!
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Az reçel çemen bal
Yeşil çay
Ara
1 kase yoğurt
Öğle
1 tane pişi
Ara
1 salep
Akşam
2 kepçe çorba
200 gr hindi eti
2 yk pilav
1 kase yoğurt
1 saat yuruyus
15 dk leslie
2 litre su
Gece 5 tane kestane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?