Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ben geldim, dün akşamdan sonra sabah kahvaltım da faciaydı 11-12 arası kahvaltı yaptık ve bana göre resmen bir öğündü haliyle bgünlük başka birşeyi yasakladım kendime ve hla açıkmadım.

Ben geçen yıl 20 Aralık gibi diyet kararı almıştım ve 2015 de "yeni yıl sevdiklerimi değil, basenlerimi, göbeğimi, kilolarımı götür" demiştim. Geçen 1 yılda bakıyorum ki hedefime ulaştım. Artık parmakla gösterilen bir iradeye ve bedene sahibim. 2 gündür şımarıklıktan ve kendimi de biraz rahatlatmak için yediklerime çok dikkat etmedim. Ama napıyoruz tekrar yeni yılda sıfırdan başlıyoruz. Bu yıl hepimiz mutlu olacağımız bedenlere kavuşacağız inşallah, yorulduğumuzda, pes ettiğimizde, nefsimize yenildiğimizde yine birbirimizin elinden tutacağız. Biz birlikte güçlüyüz ben unutmuyorum, sizde unutmayın

sabah ( çok geç yedik) : 6 tane kanat küçük bi parça soğan 3 dilim ince turp bi bardak ayran 1 dilim kepekli ekmek
ara yok
öğle yok
ara: yarimkase sütlaç tarcinli yeşil cay
aksam : tavuklu köfte 2 3 tane ayran
su 2. 5 olur
spor: lesli 1 mil

Sabah 1 ceviz dört yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 barkod süt 1 tk bal

Ara yarım paket çubuk kreker zencefil çayı

Öğlen 1 közlenmiş biber 2 közlenmiş patlıcan 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt

Ara 1 bardak süt 20 gr kuru üzüm

Aksam 1 közlenmiş patlıcan 2 közlenmiş biber 1 yumurta 1 kase sebze çorbası 2 dilim ekmek 1 bardak ayran

Ara 1 portakal

Spor jillian 2.level

Su 3 lt olacak 2 5 oldu şimdilik

CNM ne güzel darısı başımıza olsun inşallah bende oğlumun doğum gününe ulaşmak istiyorum hedefime inşallah doğum gününü kutlarken çıtır bir anne olmak istiyorum doğum günü 19 Mayıs bu arada ben bugun topladım şükür menüyü ama sen ye tabi cnm yilbasindan yılbaşına olursa bişi olmaz Bu arada level 2 yi yaptım bugün ama õldum tek kelimeyle

Sorma kuzu bende level 2 yi yaptım biraz önce, ne kol kaldı ne bacak İnşallah mayısa çok var çıtır anneyi geçtim, çıtırlığını koruyan anne olursun

Cnm harikasin darısı başıma. Azmine masaallah

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Az reçel çemen bal
Yeşil çay

Ara
1 kase yoğurt

Öğle
1 tane pişi

Ara
1 salep

Akşam
2 kepçe çorba
200 gr hindi eti
2 yk pilav
1 kase yoğurt

1 saat yuruyus
15 dk leslie
2 litre su

Gece 5 tane kestane

makbulecim beni yanlış anlamanı istemiyorum diyetisyene gidiyordun sanırsam ama menünde akşamı fazla buldum öğlenle akşamın yerini değiştirsen daha hafif olmazmıydı. akşam 3dilim ekmek yemişsin öğlen 1dilim akşamı daha hafif geçirirsen sanki daha iyi olur.nacizane fikrimsporun güzel

bide dikkatimi çeken şu var arkadaşlar yeni gelen arkadaşlarda ya deli gibi spor yapan var yada 15dakka lesli arkadaşlar sporunuzun etkili olmasını istiyorsanız en az 30dakka spor yapın lesli 15 dakka çok az.

İyi akşamlar hanımlar dün akşam girip yazamadım menümü bugünde su saate kadar uyudum kızımda bende sabah uyuyabildiğimiz için anca
Dünkü menü
Sabah 2 dilim tb ekmeği beyaz peynirli tost
3 bardak çay
Öğlen 1 tabak tarhana çorbası salata
Akşam 2 dilim ızgara tavuk salata ayran
3 litre su 1,5 saat yürüyüş

Bugünki menüm sadece suan akşam öğününü yiyebildim
1 tabak yayla çorbası
2 dilim ızgara tavuk
Ayran

2 litre su spor yok

Öğlen ve akşam çok çok fazla. Akşam yediğin yumurtayı sabah yiyebilirdin. Eğer közlenmiş patlıcan yiyeceksen 1 taneden başka yeme. Patlıcan için ideal olan menü; 1 dlm ekmek+ 1 kase yogurttur.

Akşam 1 kase çorba demissin, içinde 3 kepçe olduğunu varsaysan 3 dlm ekmek demek, eh 2 dlm ekmek zaten vardi oldu mu sana 5 ekmek! zaten patlıcan da 1 porsiyon sebze yemeği, eh birde ustune közlenmiş biber de var. 1 tane daha biber yeseydin oda 1 porsiyon sebzeye denk gelirdi neredeyse.

perigunlugu kız dün ne yaptın? Yoktun gece ortalıkta nerede ne yiyordun bakayım sen !!
yok yaa evdeydim bende şu aralar yaptığım en büyük etkinlik ders çalışmak yakında devrelerim yanacak diye korkuyorum aslında

en son dün 11de uykum geldi ve sonrası yok

Hele bugün 12 gibi kahvaltı yaptım akşam 6yı geçiyodu yemek yemediğim aklıma yeni geldi eskisi gibi dikkat edemiyorum ama bu bir kaç gündür onu itiraf edebilirim

Yarın 1 dersim var ama pazar günü 7 dersten sınava giricem. Yarın gelebilirim belki ama pazar hiç gelemeyebilirim kızlar

Lütfen lütfen menülere dikkat edelim belli ki perşembe cuma cozuttuk, bari bundan sonrasına daha daha çoooook dikkat edelim.

shadelima T tozpembefil ve M mutlu91 için cumaya dek bekleyeceğim eğer o güne dek gelmezseniz ve bir haber alamazsam üzgünüm ama izne ayırabiliyorsam ayıracağım olmuyorsa diskalifiye etmek zorundayım kızlar, şimdiden bunu belirtmek istiyorum alınmaca kırılmaca olmasın.

Allah nisacım biz senin bu menüleri napıcaz kuzum ya. Sabah reçel, Öğlen pişi, arada salep akşam neyse ki ekmek yememişsin. Salep evet çok faydalı kışın vazgeçilmezi ama çokfazla kalorili, nerdeyse 1 öğünlük kalorisi var. Ve gece 5 kastane 2 dlm ekmekle eş değer 1 saat yürüyüşte muhtemelen dışarda yaptığın gezintidir di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…