desene beni görsenbiz aşık olurdunuzinan bana kilolular dahada güzel ban göre bugün siteyi gezerken şu önüme geldi hayat ne garip dedim önce biz kilo vermeye ugraşıyoruz millet almaya
kader işte keşke bizde kilo almaya ugraşsaydık nede güzel olurdu bir hayal ediyim ben
hayali bile güzel nefis yemekler tatlılar yicen kilo almaıcan nerde kendimi bildim bileli diyetteyim kurtulamıyorum bu kilolardan ay aglıcem şimdi
canım öncelikle afiyet olsun diyorum merak ettim sen nerelisin bizded keçkek meşhur acaba benim hemşerimmisin ben çok güzel yaparımda ama niyeyese yiyemiyorum klo alırım diye
bende anladım zaten işi vardır diye bende 2 gündür evi tozu dumana kattım ama deydi heryer mis gibi kokuyoeşimde şehir dışına çıkıcak ev temiz durur bari bugün dedim gitmesen ama malesef gidicek neder işler şehir dışında olurki anlamadım gitti
salıya kadar nasıl dayanıcam onun yokluguna allahım uzun ömür versin işşallah eşlerimize
allah seni ne güldüm aklıma gelmişken bende bişey paylaşmak isterim annemlere gittik süüs köpegi var neyse ipi baglı degil sahıbi var yanında başladı havlamaya görsen bacak kadar yok eşim dediki paşa korktugunu hissettirmezsen dedi bagırmaz eşim geçti ordan bned diyorum sesli sesli korkmuyorum senden diye köpek o minnacık sesiyle bir bagırdı başladım koşmaya ben önde köpek arkada korkuyorum korkuyorum demeye eşim ne dalga geçmişti minnacık köpekten korkuyosun diye halen aklıma gelir o küçücük köpekten nasıl o ses çıkar diye
mevlana hayata olsaydı inan bu sözünden dolayı elinden öperdim işte okadar
annemimde dedigi bir laf var grurulanma padişahım senden büyük allah var der hep aklıma gelir bu dedigi eltim zamanında senin gibi olsam kendimi atardım camdan diyen kişi şimdi bende kilolu aynı annemin dedigi gibi ne oldugun degil ne olucagını allah bilironun için ne yapıyoruz bütün fazlalıklardan kurtuluyoruz sonra tebrikleri alıyoruz bizle dalga geçenler görsünler bakalım kim güçlü
![]()
günaydınnnn paşamm annen ne güzell söylemişşşşş gitsinnn kilolarr o üçüyyleee görüşecezzz