• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anladım canım..bende genelde hapla regl oluyorum bazen düzene giriyor 25 günde bir oluyorum ama bazen aylar geçiyo hap kullanmazsam olmuyo
bende pko var ve çocuk içinde yumurta büyütücü hormon hapları kullanıyorum bazı aylar bu ay 2 ayın üstüne regl oldum o da ilaç içtiğim halde birde kistim varmış bu ayda doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım..adet düzensizliği gerçekten çok büyük bir illet düzenli adet olanlara çoğu zaman imrenirim ben.prolaktinin felanmı yüksek senin.bende hipotiroidi var ilaç kullandım düzeldi bıraktım tekrar yükseldi tekrar kullandım felan
en son düzelmişti 2 3 ay önce yaptırdığımda belkide yine yükseldiği için veremedim haftalardır kilo..
sen olan sağlığını neden bozacaksın kilo vermek için .
genelde şeker hapı veriyolar doktorlar yumurtalıklar içinde vermişti doktorum bana..
hormonlarınla oynarsan felan allah korusun bu seferde hipertroid olursun tiroidinde vete ilacı var ama çoğu hastalar ömür boyu ilaca bağlı kalıyo
hele birde hamile kalırsan çok dikkatli olmak lazım doktorum bana hamile kalırsan 3 haftada bir kan verip değerini bakmam ilaç dozunu ayarlamam lazım demişti..

Ahh ayşenimmm aynıı dertteenn muzdarip mişizzz bendee dee polikistik overr varr yıllardırr tedaviii görüyorumm seninnn dediğinn gibiii şekerr ilaçlarıı verdilerr ama 2 keree hipoglisemi komasına girdim kan şekerim 35 olduu vee ilacıı kesmek zorundaa kaldılarr metformin duyarlılığı var dedilerrr neler çektim bu hastalıktann 10 ay adet olmadımmm karnımaa tek tekk iğneylee giripp o yumurtaları patlatıppp su çekipp parasentez yaptılarrr bu derdii çekenn blirrr senn buu haplarınn insanı mahvettiğiniii anlıyorsundurr doktorlarr benidee ççokk uyarıyorr senindee hamilee kalman çokk zorr olacakk diyorr Rabbimden hayırlısıı olsunn cnımmm doğrusunuu o biliyorrr hakkımızda hayırlısı olsun

Ahh ayşenimmm aynıı dertteenn muzdarip mişizzz bendee dee polikistik overr varr yıllardırr tedaviii görüyorumm seninnn dediğinn gibiii şekerr ilaçlarıı verdilerr ama 2 keree hipoglisemi komasına girdim kan şekerim 35 olduu vee ilacıı kesmek zorundaa kaldılarr metformin duyarlılığı var dedilerrr neler çektim bu hastalıktann 10 ay adet olmadımmm karnımaa tek tekk iğneylee giripp o yumurtaları patlatıppp su çekipp parasentez yaptılarrr bu derdii çekenn blirrr senn buu haplarınn insanı mahvettiğiniii anlıyorsundurr doktorlarr benidee ççokk uyarıyorr senindee hamilee kalman çokk zorr olacakk diyorr Rabbimden hayırlısıı olsunn cnımmm doğrusunuu o biliyorrr hakkımızda hayırlısı olsun

eşşekten düşmüşüm halini eşşekten düşen anlarmış misali :ssz:
bendede insülin direnci varmış şeker yüklemesi yapmıştı doktorum ama allah şükür gizli şekerde normal şekerde yokmuş ama geleceğin şeker hastasıyım annemde 10 yıldır şeker hastası bi kaç ay önce insüline başladı :ssz:
bende bu şeker hastalığından korktuğum için kestim doktorum bebek tedavisi için iç dese bile içmedim açıkcası erken yaşta birde şeker hastası olmaktan korktum allahım korusun herkesi inşlh
ayy ne zor olmuştur yumurtları patlatmışlar felan soğan suyu içtinmi hiç ?adet düzensizliğine çok iyi geliyo ben bir ay denemiştim ama düzenli yapamadım en az 3 ay yapacakmışsın biliyosundur belki bu ay onada başliyim diyorum kistimede faydası olur belki :ssz:
ben evlenmeden önce hiç bilmiyodum düzensiz oluyodum annem bi kaç defa doktora götürdü baktı daha erken düzene girer bişe yok demişti ama bu hastalık doğuştan geliyomuş biliyosundur..şimdi tıp ilerledi.evlenince bi kaç ay denersin baktın olmuyo hemen tüp bebek yaptırırsın
derdi veren dermanınıda verecek inşlh hepimize :38:

çok efkar bastı beni gideyimde bi cigara içeyim :ssz:

sagol kardeşim destek oldugun için:48::48: işşallah vardır rabbimin bir bildigi diyorum daha bişey diyemiyorum ama sabrın sonu selamet onu biliyorum kilo vermeye karra verdigimde eşim sag olsun çok destek oldu sponsorumu seviyorum ben :1::1:rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:17::17:sizin sayenizde desteginizle vericem allahın izniyle :38::38:
Amin canım amin.İnanan hiçbir insan,merhametli Mevlâ'nın inayetinden ümidini kesmezmiş.Dünya noksanlıkmış.Kimimiz paradan,kimimiz anadan,kimimiz yardan,kimimiz evlattan ama;nihayetinde hepsinin zamanı var,sabır ve teslimiyetle bekliycez :70:

İnşallahhhh nevvvvimmm yaaa inşallahhhh bir sonuç alamam hem sizleri hem kendimii utandırırım diye korkuyorumm:17:
Biz senden hiçbir zaman utanmayız ve hep arkandayız kuzummmm :70:

Canım polistik over dediğin,pko mu?Pko'nun kilo vermeye ciddi engel olduğunu okumuştum,ama en nihayetinde yenicez onu da azmimizle :70:

nevim ahh bacım olaydık şöle beraber tellendireydik cigaramızı
bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olur derdik bi güzel dertleşirdik :ssz:

bugünki menüm

sabah
1,5 dilim kepek ekmek
5 zeytin
biraz kaşarlı omlet
2 çay kaşığı bal

öğle
bir fincan sütlü türk kahvesi
yanında biraz çikolata :27:
biraz fıstık ve leblebi

akşam
7 kaşık barbunya yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık pilav
çukulatamı:53::53:3 sendir yemiyorum onu ben tadı nasıl unuttum en çok lokumu severim ah ah olsada yesek:39::39::39:kaçamk yapmış seni gidi seni:20::20:
Benn herrr doktoraa gittiğimdee doktorlarrr hemennn troidiminnn bozukkk olduğunuu söleyipp hemenn tahlill isterlerr amaa onlardaa şaşırıyorlarr çünküü metabolizmam yavaşş amaa troidlerim normal çıkıyor hep her ay bakılıyorr tatlımmm çünküü benim başkaa hastalıklarım varr hormonlarla ilgilii benn ilaçsızz adett olmuyorumm hepp doğum kontrol hapı kullanıyorummm 13 yıl olduuu ilk adetimdenn itibaren aralıksızz kullanıyorummmm zatenn başımaa ne geldiyse o haplardannn..O sebeptenn hormonlar hepp göz altındaa..Ayşenimm bazenn keşke troidim bozukk olsaa bilee demişimdirr enn azındann ilaçlarıı varrr..Hatta bir zamann bir asistan arkadaş bana hipotroidi ilacı yazacaktı zayıflaayayımm diyee amaa ben korktumm tekk sağlamm hormonum onlarr bidee onun ayarını kaçırırsamm diyee birde çokkk hızlanırrr başıma iş alırım dedimm
canım neden üzüyosun o tatlı canını anlamıyorumki bende 118 kiloydum doktor bebek istiyosan kilo vericem dedi milletin lafları yıldırmadı doktorun lafı maffetti beni saglıklı bir gebelik için şart kilo vermen dedi başladım yemegi kesmeyi ne yaptıysam olmadı bakıyorum halen aynı kilodayım allahım çıldırıcim dedim artık:53::53:ama taki bir doktorun televizyona çıkana kadar adam diyoki diyet giren insanların bilmdigi bişey var ilk diyet girenlerin beklem süreleri varmış insanlar önce kendilerine güvenicekler beyinlerine emrediceklerki vericekler dedi bu sabır işi dedi mesela dedi insanlar diyete girdi mesela pazartesi dedi hep akıllarında onu yemeyim bunuyemeyim dediler dedi öyle olunca olmuyo dedi diyet kelimesini beynınızden çıkarın dedi sonra az öz yeyin bakın nasılda veriyosunuz dedi stresten verilmiyo kilolar dedi bende dedim bir deniyim sonra kanalları gezerken ebru şanlıya rastgeldim baktım aman ne zor hareketler :53::53:oturdum yaptım ina anlatsam gülersin plates topunu nerden buluyum pahalıda gittim bakkaldan normal top aldım sırtıma koydum aşagıya yukarıya indim çıktım inan bana lazttik gibi gelen bir taytım vardı onu baglıyodum bantları varya onunla yaptım bir müddet eşim garibim parasını aldı o gün beni cevahire götürdü spor merkezine girdik topumu aldı lastıgımı aldı halkamıda aldı kas yapmak için:17::17:inan insan yapmak istesin ayagımın arasına alıyodum yukarı agagı indiriyosum topu sonra plates topunu şişirdik eşim dediki bak bakalım yapabiliyomusun ay ne güldü ban çok bozulmuştum topun üstünde duramıyorum aman dedim dedim durdum oda yerlerde yataraktan ne güldü:1::1::1:sonra sonra alıştım ve yürüyüşe giderkende belime streci sarıpta gittim 118 kilo geliyodum düşün yemegi kestim yürüyüz aletlere bindim eve gelince ebrucumlada plates yaptım düştüm 96 kiloya ogluma o kiloyula kaldım:43::43:sonra 90 kiloylada doguma gittim sen kendine güveniceksinki bedeninde tepki versin ben burdayım desin sen varsan bedeninde var canım sen platese başla inan heryerin toparlanıyo kendimden biliyorum :17::17::17:ay utandım bak şimdi he :17::17:hem şimdi plates topları uygun ben aldıgımda çok para vermiştim şişiriyim başlıcem işşallah sonra gelsin fit paşa:8::8::8:sakın yılma inan kendşne inanınca veriyosun veremeseydim ben veremezdim o resmimi görsen dersinki nasıl verdin :53::53::53:işşallah birgün gösteririm o resmi sizlere :27::27:
Amin canım amin.İnanan hiçbir insan,merhametli Mevlâ'nın inayetinden ümidini kesmezmiş.Dünya noksanlıkmış.Kimimiz paradan,kimimiz anadan,kimimiz yardan,kimimiz evlattan ama;nihayetinde hepsinin zamanı var,sabır ve teslimiyetle bekliycez :70:

Biz senden hiçbir zaman utanmayız ve hep arkandayız kuzummmm :70:

Canım polistik over dediğin,pko mu?Pko'nun kilo vermeye ciddi engel olduğunu okumuştum,ama en nihayetinde yenicez onu da azmimizle :70:

sagol canım yerden göge kadar haklısın artık hakkımızda hayırlısı diyicez :48::48:

:20::20::20:bırak bakıyım o elindeki şeyi
hiç yakışıyomu sana :57::57::57:yeşil acı ol bebem saglıgına yazık birde kahve diyo kız çarpıntı yapar bilmiyonmu:20::20:
bu arada görüşmeyeli nasılsın bebem bensiz bogazın keyfini çıkarıyomussun oldumu şimdi ama :24::24::24:

Ahhhhh,ahhh,Ayşen'in nasıl güzel olurdu,nasıl ihtiyacım var,inşallah birgün olur ciğerim inşallah :70:

çukulatamı:53::53:3 sendir yemiyorum onu ben tadı nasıl unuttum en çok lokumu severim ah ah olsada yesek:39::39::39:kaçamk yapmış seni gidi seni:20::20:

canım neden üzüyosun o tatlı canını anlamıyorumki bende 118 kiloydum doktor bebek istiyosan kilo vericem dedi milletin lafları yıldırmadı doktorun lafı maffetti beni saglıklı bir gebelik için şart kilo vermen dedi başladım yemegi kesmeyi ne yaptıysam olmadı bakıyorum halen aynı kilodayım allahım çıldırıcim dedim artık:53::53:ama taki bir doktorun televizyona çıkana kadar adam diyoki diyet giren insanların bilmdigi bişey var ilk diyet girenlerin beklem süreleri varmış insanlar önce kendilerine güvenicekler beyinlerine emrediceklerki vericekler dedi bu sabır işi dedi mesela dedi insanlar diyete girdi mesela pazartesi dedi hep akıllarında onu yemeyim bunuyemeyim dediler dedi öyle olunca olmuyo dedi diyet kelimesini beynınızden çıkarın dedi sonra az öz yeyin bakın nasılda veriyosunuz dedi stresten verilmiyo kilolar dedi bende dedim bir deniyim sonra kanalları gezerken ebru şanlıya rastgeldim baktım aman ne zor hareketler :53::53:oturdum yaptım ina anlatsam gülersin plates topunu nerden buluyum pahalıda gittim bakkaldan normal top aldım sırtıma koydum aşagıya yukarıya indim çıktım inan bana lazttik gibi gelen bir taytım vardı onu baglıyodum bantları varya onunla yaptım bir müddet eşim garibim parasını aldı o gün beni cevahire götürdü spor merkezine girdik topumu aldı lastıgımı aldı halkamıda aldı kas yapmak için:17::17:inan insan yapmak istesin ayagımın arasına alıyodum yukarı agagı indiriyosum topu sonra plates topunu şişirdik eşim dediki bak bakalım yapabiliyomusun ay ne güldü ban çok bozulmuştum topun üstünde duramıyorum aman dedim dedim durdum oda yerlerde yataraktan ne güldü:1::1::1:sonra sonra alıştım ve yürüyüşe giderkende belime streci sarıpta gittim 118 kilo geliyodum düşün yemegi kestim yürüyüz aletlere bindim eve gelince ebrucumlada plates yaptım düştüm 96 kiloya ogluma o kiloyula kaldım:43::43:sonra 90 kiloylada doguma gittim sen kendine güveniceksinki bedeninde tepki versin ben burdayım desin sen varsan bedeninde var canım sen platese başla inan heryerin toparlanıyo kendimden biliyorum :17::17::17:ay utandım bak şimdi he :17::17:hem şimdi plates topları uygun ben aldıgımda çok para vermiştim şişiriyim başlıcem işşallah sonra gelsin fit paşa:8::8::8:sakın yılma inan kendşne inanınca veriyosun veremeseydim ben veremezdim o resmimi görsen dersinki nasıl verdin :53::53::53:işşallah birgün gösteririm o resmi sizlere :27::27:

sagol canım yerden göge kadar haklısın artık hakkımızda hayırlısı diyicez :48::48:

Yaa sennn anlatıyorsunnn yaa paşammm hepp maşşallah diyorumm sanaa eşineee nee kadarr güzell anlaşıyorsunuzzz nee kadar çok destekk oluyor sana maşşallahhh binn keree canımmm sizzee:nazar::nazar::nazar::nazar:

İçimdennn geldii bugünn dinlediğimm bir hikayeyiii sizeee iletmekk istiyorumm belkii duymuşsunuzdur:42:

Bir gün Mevlanayaa bir adamm gelir '' Eyy mevlanaa benn aşkıı buldummm derrr''

Mevlaanaaa üzerindeki çulu çıkarır adama verir..
Adamı tanıyanlarr der kii Eyy mevlanaa bu adamm bir yalancıdır sanaa yaalan söylemiştir..
Mevlanaa adama dönerr şu meşhur sözünü eder..:

Yalanına çulumu verdim gerçeğine canımı veririm...

Son düzenleme:
243. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

3 ŞUBAT-10 ŞUBAT 2012

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ.......2.TAKIM
İKİNCİ........ 13.TAKIM
ÜÇÜNCÜ........ 7.TAKIM
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :66::66::66: 2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm,bu hafta da 3. oldukkkkkk :62::62::62: Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :65::65::65:

Son düzenleme:

Yaa sennn anlatıyorsunnn yaa paşammm hepp maşşallah diyorumm sanaa eşineee nee kadarr güzell anlaşıyorsunuzzz nee kadar çok destekk oluyor sana maşşallahhh binn keree canımmm sizzee:nazar::nazar::nazar::nazar:

İçimdennn geldii bugünn dinlediğimm bir hikayeyiii sizeee iletmekk istiyorumm belkii duymuşsunuzdur:42:

Bir gün Mevlanayaa bir adamm gelir '' Eyy mevlanaa benn aşkıı buldummm derrr''

Mevlaanaaa üzerindeki çulu çıkarır adama verir..
Adamı tanıyanlarr der kii Eyy mevlanaa bu adamm bir yalancıdır sanaa yaalan söylemiştir..
Mevlanaa adama dönerr şu meşhur sözünü eder..:

Yalanına çulumu verdim gerçeğine canımı veririm...
canım ne güzelde demiş mevlaha:16::16:maşşallah bize:nazar:gerçekten canım aslında yeriz biribirimizi ama nedense yapamıyoruz ayrı kalınca rabbimde ayırmasın işşallah tek eksigimi bebek oda yaradan vericekki olucak ben çok zorluk çektim canım ne sen sor ne ben zorluyum biizm evliligimiz sorunlu oldu biraz kayın validem istemedi beni aslında hoş şimdi bensiz yapamıyo:1::1:şaka yapmıyorum inan rabbim sizlerede benim eşim gibi eş nasip etsin hiç kırmadı şimdiye kadar allah var bazen gıcıklıogı tutyo ama olsun :1::1:hiç bir zaman kilomu yüzüme vurmadı geçen dedimki benim neremi seviyosun topalak bişey dedim benim gözümde sen inceciksin dedi:1::1:senin dedi kalbinin güzelligi merhametin beni aşık ettirdi sana dedi :17::17:ne kiloma laf söyledi nede bebeklerim ölünce boşarım dedi:14::14:herşey karşılıklı canım malesef ben iyiyimde oda ban iyi birde bizleri bazı uyuzlar bir rahat bıraksa ama nerde:19::19::19:anlayışına anlayışlıda inadınada çok inan nuh dedimmi peygamber demiyo :27::27:ban hep destek bende ona tabi geçinip gidiyoruz işte :9::9:ilk o farketti kilo verdigimi ben demedim diyetteyim diye geç geliyodu bende diyodum acıktım yedim anlıcagın tescillendim:1::1::1:rabbim herkeze öyle iyi anlayışlı eş versin yarabbim mutlulugumuzu nazarlardan saklasın işşallah:nazar::nazar:
saphiracım ben de sorucam unutuyorum cnm hep..mindivan macunu ne ki cnm

:20::20:sen arkama geç çabuk ilk ben sordum bebem sen arkamdan dinlersin artık :1::1::1:sahi desende kurtulsak bebem ya o neki:44::44:

Son düzenleme:
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :66::66::66: 2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm :62::62::62: Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :65::65::65:

:52::52::52::52:çok şükür arkadaşım azmin zaferi işte kaçıncı sıradayız merak ettim ilk birincimi yoksa daha 2 veya 3 demi:18::18::18:
iyi akşamlar tombul kuşlarım ben geldim:3::3::3::3:demin bir elma yedim şimdide yarım armut:27::27:

:52::52::52::52:çok şükür arkadaşım azmin zaferi işte kaçıncı sıradayız merak ettim ilk birincimi yoksa daha 2 veya 3 demi:18::18::18:
iyi akşamlar tombul kuşlarım ben geldim:3::3::3::3:demin bir elma yedim şimdide yarım armut:27::27:

biri beni mi çagırdı..ayyyyhhhh aslında ben tombul kuşlugun bil bir kaç tık ötesindeyimmmm:31:cnm ben de elma yedim az önce....aslında bu saate yemesek iyiydiii:36:

NEV cim maaşallah cnm ya ne kada samimi içten yazıyorsun ya..sıcaklıgını ta buralardan hissediyorum cnm...aslında haklısın..karatay daha mantıklı hem düzenli kilo verdiriyor hem de serbest gıda yelpazesi daha geniş ve daha ulaşılabilir...dukan tariflerini yapmaya vaktimde yok benim..oyyy uykusuzluktan bi hal oldum zaten:2:sen spor yapıyormusun nevcim su anda?

sevgili kaptanım ben 1 kaç haftalıgına izin almak isteyebilirim senden..ayrıntıları yarın yazayım cnm...su anda çok halsiz uykusuz ve yorgunum..iyi geceler fıstıklar....

biri beni mi çagırdı..ayyyyhhhh aslında ben tombul kuşlugun bil bir kaç tık ötesindeyimmmm:31:cnm ben de elma yedim az önce....aslında bu saate yemesek iyiydiii:36:

ben ben ben çagırdım :52::52::52:vallahi yarım armutu götürdüm nedense açım anlamıyom gitti 2 yanede galetemı yesem acaba:27::27:rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin amin:43::43:dolapta üüzmlü kurabiyem duruyo ve ben yiyemiyorum :53::53:

Back
X