anladım canım..bende genelde hapla regl oluyorum bazen düzene giriyor 25 günde bir oluyorum ama bazen aylar geçiyo hap kullanmazsam olmuyo
bende pko var ve çocuk içinde yumurta büyütücü hormon hapları kullanıyorum bazı aylar bu ay 2 ayın üstüne regl oldum o da ilaç içtiğim halde birde kistim varmış bu ayda doğum kontrol hapı kullanıyorum bakalım..adet düzensizliği gerçekten çok büyük bir illet düzenli adet olanlara çoğu zaman imrenirim ben.prolaktinin felanmı yüksek senin.bende hipotiroidi var ilaç kullandım düzeldi bıraktım tekrar yükseldi tekrar kullandım felan
en son düzelmişti 2 3 ay önce yaptırdığımda belkide yine yükseldiği için veremedim haftalardır kilo..
sen olan sağlığını neden bozacaksın kilo vermek için .
genelde şeker hapı veriyolar doktorlar yumurtalıklar içinde vermişti doktorum bana..
hormonlarınla oynarsan felan allah korusun bu seferde hipertroid olursun tiroidinde vete ilacı var ama çoğu hastalar ömür boyu ilaca bağlı kalıyo
hele birde hamile kalırsan çok dikkatli olmak lazım doktorum bana hamile kalırsan 3 haftada bir kan verip değerini bakmam ilaç dozunu ayarlamam lazım demişti..
Ahh ayşenimmm aynıı dertteenn muzdarip mişizzz bendee dee polikistik overr varr yıllardırr tedaviii görüyorumm seninnn dediğinn gibiii şekerr ilaçlarıı verdilerr ama 2 keree hipoglisemi komasına girdim kan şekerim 35 olduu vee ilacıı kesmek zorundaa kaldılarr metformin duyarlılığı var dedilerrr neler çektim bu hastalıktann 10 ay adet olmadımmm karnımaa tek tekk iğneylee giripp o yumurtaları patlatıppp su çekipp parasentez yaptılarrr bu derdii çekenn blirrr senn buu haplarınn insanı mahvettiğiniii anlıyorsundurr doktorlarr benidee ççokk uyarıyorr senindee hamilee kalman çokk zorr olacakk diyorr Rabbimden hayırlısıı olsunn cnımmm doğrusunuu o biliyorrr hakkımızda hayırlısı olsun