ah ah gene seferanı geçememişimGünaydınlaaarrr
kimse gelmemiş bu saate kadar hayırdır inşallahkahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldim.evi de kim toparlarsa toparlasın,ev kalk gidelim diyor.Her gün topluyorum ve her sabah uyandığımda savaş alanı gibi oluyor
ben bir sayıp yapıp geleyim:126:

Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım
Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravatMeğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim
Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi
Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah
Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım
Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin
Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız
Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için![]()

canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninleselamlar canlarımfırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişimbi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan![]()