• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlaaarrr :71:
kimse gelmemiş bu saate kadar hayırdır inşallah :51: kahvaltımı yaptım,çayımı aldım geldim.evi de kim toparlarsa toparlasın,ev kalk gidelim diyor.Her gün topluyorum ve her sabah uyandığımda savaş alanı gibi oluyor :ssz:
ben bir sayıp yapıp geleyim :10: :126:
ah ah gene seferanı geçememişim :1::1::1:ama azimliyim geçicem:27::27::27:
Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım :16:

Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravat :1: Meğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim :1: Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi :1:

Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah :70:

Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım :70:

Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin :70:

:1: Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız :16:

Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için :70:
:1::1::1::1::1::1:ay orda olmak çok istedim he aklıma geldikçe:9::9::9:ögretmiş gibi
selamlar canlarım :ssz: fırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişim :ssz: bi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan :ssz:
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan :16:
canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninle:16::16:

canlarım saat 11 de kalktım:27::27:
gelelim kahvaltı menüsüne:56:
1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu kadar peynir
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan
6-2 tane çavdar emegi fırınladım kuru kuru yedim açlık hissetmiyo insan
kepek ekmegi yemeyin demir eksikligi yapıyomuş çavdar yeyin araştırmalarım sonucu profösör paşa dinleyin siz :27::27:günaydım yavrularım hepiciginize bir kere plates yaptım daha gerisi gelmedi bir<azdan namazı kılıp tespihe devam edicem sonra görüşürz artık akşama menümle gelirim işşallah :6::6::6:

menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık

1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan
kepek ekmegi yemeyin demir eksikligi yapıyomuş çavdar yeyin araştırmalarım sonucu profösör paşa dinleyin siz :27::27:günaydım yavrularım hepiciginize bir kere plates yaptım daha gerisi gelmedi bir<azdan namazı kılıp tespihe devam edicem sonra görüşürz artık akşama menümle gelirim işşallah :6::6::6:

afiyet olsun canım...

afiyet olsun canım...

teşekkür ederim canım benim :48::48:
bu arada 2 yaprak tavuk gösünü kekikle harmanladım yanmaz tavada pişirdim yanına 1 tane domates ve 2 dilip çavdar eknmegi kurumuş ve bir büyük ayran içtim öglen menüsü o :27::27:
akşamada yapıcem mercimek çorbamı attım düdüklüye yanına köfteli bezelye yemegi ve pirinç pilavı yanınada yogurtlu havuç salatası ve turp ve havuç ve domates eklicem içinde bir adet sogan dogrucem oh gelmeyin keyfime ama ne yerim allah bilir akşama gelişmeleri bildiririm sizlere şimdi yemeklerle haşır neşir olmam lazım eşim okadar gül aldı degilmi bende bir sofra donatalyım tatlıya karar veremedim nasip artık:1::1::1:

Son düzenleme:
menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık
afiyet olsun karatay güzeli..
1-1 tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
4-1 tane domates
5-yeşil çay bir fincan

hımm kış mevsimi die domates almıyorum ama diette olunca saltalıksız domatessiz de olmuyo ki..alayım bari bugün..afiyet olsun canımmm paşacım..

ben de acıktım kızlar yaa..tehlike sinyalleri çalıyor benim için...tahrna çorba yaptım ondan içicem..ynına da yogurt..akşama da ızgara yerim sanırım..dışarı cıkıcaz..gelemm belki akşama..:56:

SAPHİRACIM karatay sayfasında gül diye arkadas vardı karatayla dehset kilo vermişti..ne durumda arkadaş hala veriyor mu..hayran kalıyordum valla ona tıkır tıkır gidiyordu kiloları...

NEV cim sen geçenlerde baldılara soğuk su tutarak eridiğini söylemiştin..ben şimdi her duşata yapsam faydası olur mu?yoksa spor sonası mı yapılıyor ..baldırlarım çok kalın:(

hayırlısı olsun canım yaaa......herkes modern oldu yaa sizin gibiler demode geliyor onlara...allah hayırlı kısmetler versin inş..ikinizede...
oyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin:9::9:
kıyamam sizlere kızlar siz gelin bakalım tombul şefkatli kollarıma :48::48::48:ha şöyle sizlere bol bol sevgi şekkat veririm oda olmazsa birinize ingiliz birinize fransız bulalım takılır girdersiniz :1::1::1:türk sanaçlarından hangisini beyeniyosunuz ona göre mektup yazalım sizler hayranız diye yada sizler için kaçırıyım onları:27::27::27:

:1::1::1::1::1:ah ah benimde annem babam öyleydi inan onları seyrettikçe çok mutlu oluyodum ama artık seyredemiyorum babam vefat etti içim okadar acıyoki acısını tahmin bile edemezsin işşallah sizinkiler hiç ayrılmaz canım :16::16:

orhanı müslümü ve ferdiyi alıcan bir yandan içicen bir yandanda jileti eksik etmicen:27::27::27:işte ozaman 3 kurulunca salya sümük aglıcen :43::43: rabbim hayırlı kapılar açsın işşallah :38::38:

canım devletin spor salonları var parasız var onlara başvur canım eşimde söz verdi şu havalar düzelsin senle sabah akşam yürüyüşe gideriz dedi o elime çekirdegi alıcekmış çıklıcekmış bense aletlere binip yürücekmişim:27::27:ah ah yürüyüs yap paşa kilo ver kocişinde çekirdek yesin :43::43:
oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmm:52::52::52:onu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor:1::1:
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana:1::1:
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olim:9::9: saolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk:9::9:

paşam...17
üzüm...ameliyat olacakmış,cuma günü aramıza katılacakmış
aysen...3 netinde sorun var
shopaholic...6
saferan...19
saphira...11
ipekyol...12
saliss...7
kırmızıgül...7
nev...18

safişim tebrikler canım :65::nazar:
ellerine saglik bitanem:54::54:
paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli

safişim tekrar tebrikler :65::nazar:
hepinizin parmaklarına sağlık canlar :16:
sevgililer gunu olmasina ragmen burasi bos kalmamis:9::9:
tekrar ellerine saglik saphisimm:54::54:

selamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye

biraz bastırın olmazsa gülüm ne olur sonuçta bilinmeez..belki oğlan da yakmıştır abayı hemen evlenelim deer...:48:

oyle safisim herseyin hayirlisi olsun..birde bizimki abayi yakmis..ya olmazsa diye agliyordu..garibim kizkardesi gibi degilki daha ilk yasiyor boyle duygulari napsin..bileginden msj yazamiyor o ben yazisiyorum oglanla..dusunun halimizi artikin:9::9:

oncelikle basin saolsun ablacim, Allah sabirlar versin..er yada gec olacak elbet ama ben aklima bile getiremiyorum..Allah kimsenin huzurunu yuvasini bozmasin..
dun benle saliss damsiz kalinca efkarlandik biraz..ama benim gozumde sanatci manatci yok..benim bir keltosum vardi..yillar sonra tekrar gorusmeye baslamistik..kisa sure once tartistik ve sildi beni...ben onu istiommmm:52::52::52:onu kacirirsan bir zahmet..izmir kemalpasa'da oturuyor:1::1:
ayy esin ne alem ablacim,, sen orda kan ter icinde spor yapican oda cit cit yaninda dolanacak..resmen bu eziyet sana:1::1:
aynen ablamin bana yardim ettigi gibi..hadi sen kosu bandina bin ben bakiom..tamam oldu..bindim gidiom bi baktim..koca tepsi ne var ne yok yuklemis gelmis yiyor...ben o goruntunun karsisinda spora nasil adapte olim:9::9: saolsunlar cok yardimci oluyorlar cokk:9::9:

çok güldüüm demek yiyerek destek oluyor ablan ..sen yemiyesin diye dir kesin seni düşünüyordur....:17:

selamun aleykum kizlar..
bugun ilacim bitti ama ben daha duzelemedim..bogazim hala yirtiliyor nasil bir hastalikmis anlamadim..
ben bugunlerde menu eklemiyorum kizlar..cunku bu hastaliktan ne bulursam onu yiyorum iyi gelir diye

ılık süt falan iç olmazsa iyi gelir canım..inş..iyileşir boğazın...

günaydın canııım...ellerine sağlııık.....

afiyet olsuuun.....
sağol tatlışım :16:
ah ah gene seferanı geçememişim :1::1::1:ama azimliyim geçicem:27::27::27:

:1::1::1::1::1::1:ay orda olmak çok istedim he aklıma geldikçe:9::9::9:ögretmiş gibi

canım işşallah sag saglim tüp bebege kalmadan bebegine hamile kalırsın canım dualarım seninle:16::16:
ha gayret canım az kaldı :1::10:
menüüü...

sabah...

zeytin

peynir

yumura 1

domates

öğlee...

kapuska 1tabak

yoğurt

fındık
afiyet olsun canım :16:
SAPHİRACIM karatay sayfasında gül diye arkadas vardı karatayla dehset kilo vermişti..ne durumda arkadaş hala veriyor mu..hayran kalıyordum valla ona tıkır tıkır gidiyordu kiloları...
evet canım o arkadaş hala veriyor maşallah,en son 74 olmuştu galiba,120 den :nazar: o hiç kaçamak yapmaz,çelik gibi iradesi var sanırım,şahsen inanamıyorum.çünkü 3-5 gündür değidir 5 aydr tanıyorum,biliyorum kendisini,yediklerini yaptıklarını biliyorum.hiç teklemez,her ay 4 kg kontrgaranti verir :nazar:

sağol kuşum :70:

Canlarım şu an saat tam 23:10.Yeni geldim eve ve daha üstümü bile değiştirmeden size yazmaya oturdum.Çok ilginç bir gündü.Sevgilimle karda mangal yaptık başbaşa.O anda lapa lapa kar yağmaya başladı.Öyle güzel bir görüntü vardı ki,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Hediyemi de çok beğendi,çok güzel bir gündü canlarım :16:

Beğendi,çok beğendi ama aslında çok da komik birşey oldu.Lila renk gömlek ve mor kıravatı aldım gittim,damat bey yanıma geldi buluştuk,bir de ne göreyim;üzerinde lila renk bir gömlek ve mor bir kıravat :1: Meğer o renk gömlek ve kıravatı varmış ama ben hiç denk gelmemişim :1: Çok şükür ki tonları farklı ve benim aldığım kıravat çok daha özel ve güzel.Komik oldu ama çok beğendi :1:

Amin bitanemmm,Allah cümle bekarlara da en hayırlı evlilikler nasip eylesin,evlilerimizi de iki cihanda mesut eylesin inşallah :70:

Bitanem çok teşekkür ederim,Allah senin de yuvanı huzurla donatsın inşallah.Çok geç olduğu için diğer konu hakkında yorumumu yazamadım ama yarın uzun uzun yazıcam sana canım :70:

Çok teşekkür ederim Saliş'im,Allah sana daha da hayırlı yazgıları nasip eylesin :70:

:1: Geldim ciğerim geldim,gelir gelmez de size koştum,canlarımsınız :16:

Allah razı olsun bitanem.Allah'ın bütün güzellikleri birarada topladığı varlığını hakeden sevgili,eş nasip olsun sana Gülüm,benimkinden de hayırlı yazgılar nasip olsun.Teşekkür ederim kuzum güzel duan için :70:

Yaaa çokkkk güzelllmişşşşş görüyorrrr musunnnn kırmızımmm yaaaa bizdee isterizzz böyle romantikk 14 şubatlarr:21:Çokk sevindimmm şakaaa bir yanaa allah bize de nasip ederr inşallah:16:

selamlar canlarım :ssz: fırsattan istifade gireyim eccik içim dökeyim dedim
11 gündür reglim kesilmiyo kullandığım doğum kontrol hapından ve yumoşumda olan 3,5 m lik kistten dolayıdır demiştim ama bugün dayanamadım doktora gittim..o da bana kist erimeye başlamış kanamada uzun bir süre sürebilir ama hormonlarını mahvetmişsin dedi
sanırım dengesiz beslenmek bi ver bi al bi ver derken hormonlarımı alt üst etmişim :ssz: bi de eşimde yanımda doktorun yanında açtı ağzını yok saçma saçma besleniyomuşum kilo vericem diye felan filan :ssz:
benim bağlantının olmaması bi bakıma iyi olacak bağlantım gelmiş olsa bile biraz vücudumu dinlendirmek isityorum canlarım
şimdi ben geri dönmek üzere ayrıldım değilmi ? bir ay felan an azından şu kistim gidene kadar normal bir beslenme düzeni yapmaya çalışıcam..sonrada iyi bir diyetisyenle devam edicem öyle karar aldım..yaz sonuna kadarda bu işi bitirip tüp bebeğe başlıycaz nasipse..
sizleri seviyorum çok kuvvetli bir gönül bağı kurmuşum farkında olmadan :16:

İnşallahh bir ann öncee kurtulurdsun canım şuu kissttenn:16:

paşam...17
üzüm...ameliyat olacakmış,cuma günü aramıza katılacakmış
aysen...3 netinde sorun var
shopaholic...6
saferan...19
saphira...11
ipekyol...12
saliss...7
kırmızıgül...7
nev...18

safişim tebrikler canım :65::nazar:

paşam...8
shopa...12
saferan...29
saphira...12
ipek...19
saliss...22
kırmızı...11
nev...6
aysen...1 netinde sorun var
uzum...izinli

safişim tekrar tebrikler :65::nazar:
hepinizin parmaklarına sağlık canlar :16:

saferannnnn:nazar::nazar::
:46::46::46::46::4

sagol tatlım daha güzelleri sizlerin olsun işşallah :16::16::16:bu arada hediyene bayıldım canım enişteye öpücügü verdinmi bakalım:17::17:

allah razı olsun canım rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasın işşallah :29::29:

kıyamam sizlere kızlar siz gelin bakalım tombul şefkatli kollarıma :48::48::48:ha şöyle sizlere bol bol sevgi şekkat veririm oda olmazsa birinize ingiliz birinize fransız bulalım takılır girdersiniz :1::1::1:türk sanaçlarından hangisini beyeniyosunuz ona göre mektup yazalım sizler hayranız diye yada sizler için kaçırıyım onları:27::27::27:

:1::1::1::1::1:ah ah benimde annem babam öyleydi inan onları seyrettikçe çok mutlu oluyodum ama artık seyredemiyorum babam vefat etti içim okadar acıyoki acısını tahmin bile edemezsin işşallah sizinkiler hiç ayrılmaz canım :16::16:

aferim sana bu iş sabır işi canım ben dogum etmeye gittigimde stajyerler vardı nefret gelmişlerdi suratlarından inan helede doktorlardan bebegim az kalsın düşüyodu yere üstüne üslük bana bagırdı inan bende hemşireligi kazandım ama nasip gidemedim durumlar gitmeme hep engel oldu sen hem öle ol tamamamı hiç bozma kendini:43::43:sen bundan sonra biizm saglıkçımızsın bebem :27::27:

orhanı müslümü ve ferdiyi alıcan bir yandan içicen bir yandanda jileti eksik etmicen:27::27::27:işte ozaman 3 kurulunca salya sümük aglıcen :43::43: rabbim hayırlı kapılar açsın işşallah :38::38:

canım devletin spor salonları var parasız var onlara başvur canım eşimde söz verdi şu havalar düzelsin senle sabah akşam yürüyüşe gideriz dedi o elime çekirdegi alıcekmış çıklıcekmış bense aletlere binip yürücekmişim:27::27:ah ah yürüyüs yap paşa kilo ver kocişinde çekirdek yesin :43::43:

en güzel hediye annesi ve bebesı hayatta olandır bebem yavuklun oluncada iyi oluyoda keske tek o olsa herkez başa bela :30::30:

ben seni test ed,icem haberin olsun iyi çalış çırak işşallah çalıştıgın yerlerden gelir:23::23:

teşekkür edrim canım benim:48::48:

Gell canımm valla testt ett beniii bugünn herr türlüü zor testten geçtim desem yeri:9:

Kaptanımmm yaa söylesenee senin ilacınn bendeeee bornovayaa çok yakınn kemalpaşaaa benn tutar kulağından gönderirim sanaaa sevdiceğiniiiii :9::9:

Slmmmmm kızlarrrr bennn geldimmmm

Çokkk yoruldummmmm kanımcaa amaa bitti şükürr vakitt nasıl geçiyor anlamıyoruz sizee hemenn menümüü yazayımmm:3:

Sabah: Bir avuç içi beyazz peynir
bir çay bardağı ceviz
3 kuru kayısı
4 zeytin

Öğle: Bir tabak cacık
Bir iki kaşık pialv
bir tabak kıymalı patates
bir çatal tatlı:26:

(yaa kızlarrr çokk kaçamk oluyor farkındayım amaa yemekhane böyle yemesem aç kalacağımm çaresiz kaldım:14:

Akşam: bol salata
balık

Bolll yeşil çay - tarçın içeceğim

veee formm çayımı içeceğim

Son düzenleme:

Yaaa çokkkk güzelllmişşşşş görüyorrrr musunnnn kırmızımmm yaaaa bizdee isterizzz böyle romantikk 14 şubatlarr:21:Çokk sevindimmm şakaaa bir yanaa allah bize de nasip ederr inşallah:16:

Kaptanımmm yaa söylesenee senin ilacınn bendeeee bornovayaa çok yakınn kemalpaşaaa benn tutar kulağından gönderirim sanaaa sevdiceğiniiiii :9::9:
insallah salisim insallah bizde sevgililer gununu kutlayacak birini buluruz..ama sen benim keltosumu gonderirsen seneye benimkide yalniz gecmez..agg ulen agg..ne herifmis ustelikte kel ama ne aklimdan ne gonlumden cikio iyimi:31::31:

ılık süt falan iç olmazsa iyi gelir canım..inş..iyileşir boğazın...
bugun birde onu denim safisim, ilac bitti ama bende degisiklik pek olmadi:31:

çok güldüüm demek yiyerek destek oluyor ablan ..sen yemiyesin diye dir kesin seni düşünüyordur....:17:
ya yaa..cok anlayislidir ablam cokkk..bana destek oluyor iste...ayni sekilde babamla annemde oyle destek oluyorlardi baslarda saolsunlar..sayelerinde cok testlerden gectim:9::9:
biraz bastırın olmazsa gülüm ne olur sonuçta bilinmeez..belki oğlan da yakmıştır abayı hemen evlenelim deer...:48:
insallah safisim...bakalim cuma gunu bulusacaklar...insallah guzel gecer..daha ikinci bulusmalari bakalim...:9::9:
2. öğün:

1 dolu kase etli patlıcan yemeği
2 çiğ havuçtan,rende salata
1 bardak ayran
saphisim sen nasilsin, duzelebildinmi biraz??

insallah salisim insallah bizde sevgililer gununu kutlayacak birini buluruz..ama sen benim keltosumu gonderirsen seneye benimkide yalniz gecmez..agg ulen agg..ne herifmis ustelikte kel ama ne aklimdan ne gonlumden cikio iyimi:31::31:

bugun birde onu denim safisim, ilac bitti ama bende degisiklik pek olmadi:31:

ya yaa..cok anlayislidir ablam cokkk..bana destek oluyor iste...ayni sekilde babamla annemde oyle destek oluyorlardi baslarda saolsunlar..sayelerinde cok testlerden gectim:9::9:

insallah safisim...bakalim cuma gunu bulusacaklar...insallah guzel gecer..daha ikinci bulusmalari bakalim...:9::9:

saphisim sen nasilsin, duzelebildinmi biraz??

aHHH aşkkk ahhhhhh vallaaa göndereyim en azından seneyee birimiz yalnız kalmaz:9:

Back
X