bu aralar ben de herşeyden yemek istiyorum.. sınırlıyorum kendimi ama.. bi de akşam yemekten sonra hemen yatıp uyudum
ceza sisteminin olumlu işleyeceğine inanmıyorum ama topluluğa uyarım.. bu sefer kaçamaklar gizlenecek herkes diyetine mükemmel uyuyor olacak ama kilo veren olmayacak :106:
sen de az yememişsin ama.. bi kere Dukan yapıyorsun.. istersen bi kitabını al ve oku.. çünkü Dukan tamamen kaçamaksız ve düzenli yapılmak zorunda mesela bayramda falan bırakamazsın Dukanı.. ve dukan diyetine ömründe sadece iki kez başvurabiliyorsun.. bunları bilmeden Dukan yapmamalısın
hayır
canım türkiyeye geldiğinde alıp götüremiyor musun? çünkü burda ucuz.. markette ru-sheim 3,5 lira

yarım kilo üstelik
canım ceza sistemi gelirse diğer gruplara danışılması gerekir diye düşünüyorum.. bi de 5. takımda bi ara 3 hafta üstüste kilo veremeyen takımdan atılıyordu

sonunda baktım kaptan falan gitmiş takım dağılmış

yeni kişiler var şimdi.. bence bu samimi havamız iyi bizim bozmayalım
bu da kaçamağı bildiğin meşrulaştırmak oldu

ama kaçamak demiyelim de serbest öğün diyelim.. tabi bu serbest öğünü sadece Dukan yapmayanlar yapabilir ananecim
bi de minik pancake tavaları var ya onlarda süper olur.. ya bi evime geçsem :106:
bu detoksu 7 kere denedim sadece bi kere yapabildiydim.. aslında ben her haftasonumu bu detoksla geçirmek istiyordum bi dönem :106:
bu mesaja +11111111111111111111111 demek istiyorum :128:
Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..
5 mil leslie cezasına varım :128: