Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydın kızlar cok erken kalktım gene ya:D bu sabah itibariyle 75 görülmüştür cumaya yüzüm ak cıkcam:) canlarm ben 42ye griyorum ama üstüme small medium olmakta ya vucut yürüme eliptik falan istiyo resmen öyle işte bende dün babama iki hırka aldırdım hazır indrirmdeyken valla üst almak keyfli oldu benm icin yine ama patolonda olcak inşallah:)

iyi geceler herkese... alışverişten geldim bu saatte... kendime bayramlık ciciler aldım...
38 beden bir etek, 40 beden gömlek aldım...:9:
çok değil daha 2 ay önce 36 giyiyordum alt üst... kilo ne çabuk alınıyor yaa...
ben hemen şimdi sahurda sıkı bir dukana başlıyorum kızlar... bayrama 2 kilo daha verirsem süper olur...

Bayramlıklarınızı güle güle kullanın kızlar :103:

Kizlar ben ananeme gidiyorum bugun internetm olmaz orda kendinize iyi bakin dua edin bolbol:) ananeme diyim 7.takima mevlud okuyalim:) kendnze iyi bakin:)

Sen mevlüt filan diyince şu karikatür geldi aklıma :1:

$diyet2010.webp

gece sahurda 2 yumurta yedim haşlama... hiç sevmiyorum haşlama yumurtayı aslında...
iftarda da mangal tavuk yapıcam inşallah...

Kaçamaklara Ceza Gelsin mi? Evet/Hayır

1) ananee: evet
2) yagmur: evet
3) saphira:
4) gerbera: evet
5) pasam:
6) senarist: hayır
7) yesilerik:
8) maibeyaz:
9) maviyesil: evet
10) ipekyol: hayır
11) shopa:
12) nev: evet
13) muconex :

Nacizane fikrim hayır ama elbette topluluğun kararına uyarım saygı da duyarımm

canım zor geçecek bugün desene :5:
sorma canim, sirkete mail attim..patronda 12.30 kadar disaridaymis..o yuzden izin vermediler :41::41:
hoş geldin canım... evet hatırlıyorum senin o günlerini ben senin yediğin yoğurtlardan bana gına gelmişti...:9:
iyi dayandın ama şimdi meyvesini yiyorsun...
ben de 1,5 2 ay kadar önce çok kötü şeyler yaşadım üzüntüden şekerim tavan yaptı ölümlerden döndüm resmen...
sonucunda serumlardan ve insülinlerden tam 10 kilo aldım 10 gün içinde hem de nasıl oluyor anlamıyorum 10 kiloyu vericem diye 1 ay uğraşmıştım halbuki...
evet canim sorma...simdi arada bir kilo aldigimi gorunce bir gun yogurt yapiyorum geri duzene sokuyorum kendimi..ramazanda 2 kilo aldim.
54 kiloyum suan..ama spor felan yapmadim hic..cumarteside ankaraya gidicem tatile...tatilden sonra durum degerlendirme yaparim artik :9::9:

tickerıma bakın kızlar... şimdi tartıldım...:52::52:
iftardan önce düze iner aslında ama o su kaybı oluyor çok ciddiye almıyorum onu...

Sahurda ne yedim,

İki dilim tam tahıllı ekmek
Çok küçük bir domates
Az peynir
mısırpüsküllü form çay

3 adet taze incir :17::17::17:

Bir de öyle bir şişlik var ki üzerimde kendimi patlamak üzere gibi hissediyorum, adet günüm yaklaşıyor biraz ondan biraz da wcye çıkamama probleminden sanırım :14::14::14:

anane ilaç bana dokanmadı hatta 87.8ii bile gördüm aslında ilaç almıcaktım ama geciktiği zaman kendi olmasını beklemekte oldukça zararlı dedi artık ne zararı var bilmiyorum ama göğüslerim bile şişti dayanamadım artık:9:

_________(, _______________),
____(_, d888888888b, d888888888b
_____d888888888888/888888888888b_)
__(_8888888P’””‘`Y8Y`’””‘”Y88888b
____Y8888P.-’_____`______’-.Y8888b_)
___, _Y88P_(_(_(________)_)_)_d88Y_,
____Y88b, __(o__)______(o__)_d8888P
____`Y888___’-’________’-’__`88Y`
____, d/O\_________c_________/O\b,
______\_/’., ______w______, .’\_/
_________.-`_____________`-.
________/___, _d88b__d88b____\
_______/___/_88888bd88888`\__\
______/___/_\_Y88888888Y___\__\
______\__\___\_88888888____/__/
_______`\_`.__\d8888888b, _/\\/
_________`.//.d8888888888b;_|
___________|/d888888888888b/
___________d8888888888888888b
________, _d88p””q88888p””q888b,
________`””‘`\____”`|____/`’””`
______________`.____|===/
________________>___|___|
________________/___|___|
_______________|____|___|
_______________|____Y__/
_______________\___/__/
________________|_/|_/
_______________/_/_/_|
______________/=/__|=/
_____________`”`___`”

Nasil yani aldgn gunmu etkili sadece o hap o nasil iş ama onlar kilo yapar canim sen alma bak cook uyardim ben seni benmde doktora gttgmde verym ama sisirir demisti yani ben almadm
yok tatlım olmaz olmaz oluverir diye endişelendşm ben sadece:16:
Kızlar bu düzenli tuvalete çıkma meselesini nasıl çözümlüyorsunuz yahu? Benim ramazanla birlikte artık iyice uzadı aralıklar unutuyorum yani o kadar, geçen bir hesap etti hafta olmuş :52::52::52:

Denediğim çözümler aç karna ılık su ile kuru kayısı, yeşil elma, ama artık bir etkisi olmuyor bunların bana
ya aslında bir fikrim var ama bilemiyorum nasıl karşılarsınız ben yıllar nceVİRÜSdenemiştim polen kullanmıştım etkili olmuştu
ben geldim beni özleyen varmı acaba:16::16:netim bozuktu anca yapıldı ne var ne yojk görüşmeyeli geçmişe gidemedim kızlar işşallah bir sorun yoktur:14::14::14:
bende diyoru paşa nerede
Canımcım hepimiz burda çok güzel birşeyi başarıyoruz aslında ben kendimi kabul etmiştim ben kiloluyum hep kiloluydum nolcak yemeyi seviyorum çikolatayı seviyorum günah mı filan diyordum, ama bu nereye kadar gidecekti ki insan kadın olarak kendi bedeninden nefret eder hale geliyor kilo aldıkça, kendine küsüyor, neyse ki burayı keşfettim ve bunu yapabileceğime inandım, evet kaçamaklar yapıyoruz çünkü insanız nefsimiz var, ve bazen bizi gerçekten zorluyor, ama bu devam etmemize engel değil, hiç birşey yıkılmadı bitmedi ben kaldığım yerden devam edebilirim demeliyiz. Bunun sırrının motivasyon olduğuna inanıyorum, ben hep söylüyorum biliyorsun en çok senin azminden ve gayretinden ilham alıyorum, sonra burdaki tüm arkadaşların gayretinden. Yoksa eleştirmek en kolayı, olmamış bu ne biçim menü, sen artık 100 kilo olursun filan.. biliyorsun işte bunlar insanı sadece üzüyor, güzel söz tatlı dil arkadaşça öğütler tavsiyeler ben bunları tercih ederim kendi adıma... Bunları anlatmak istemiştim, burada çok şükür bunları buldum, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :16::16::16::16:
çikolata dedinde aklıma geldi ben şu 400gr kutulardan bitidiğimde 3 kilo alıyordum o kadar zararlı bişey yani
kızlar yatıyorum artık,balkonda dondum resmen iyi geceler herkese :16:
dün bende sahurda çıktımda titredim resmen
:17::17::17:canım sizlere yazdım net gitti giremedim arkadaşa sag olsun dedim yaz diye yazdı :16::16:

canım kusura bakma bu saate olunca anca girdim nete canım sıkkın bu aralar memlekete gidicektimya gitmicem vazgeçtim malesef:19::19:paşamla köpügüm teyzesi hgene mantar oldular batikonladık eşimle kremlerini sürücem işşallah birazdan onlar böyle bir yandan eşim git dedi ama vazgeçtim paşayla köpügümden ayrılamıyorum ana yüregi işte birde iyi olsa ne oolur allahım okadarda temiz bakıyorum kafeslerini dezenfekte ediyorum sularınna ilaç koyuyourm olmayınca olmuyo ondan keyfim yok :14::14:bunlar böyle olunca çok canım sıkılıyı

:1::1:gelsim canım aman bozulmasın dolaba koyar insan :1::1:geçen eşimel kaynanama gidiyorum iftara otobüste eşime dedimki canım portakal çekti olsada yesem dedim adam suratıma bir tuaf baktı :9::9:dedim ne oldu be hatun insaflı aş ver dedi sanki gebeyimde öle diyor deli bu adam ya aklıma nerdende geldiyse portakal:9::9:
belki öylesindir.. spor olduğu zaman hamilelik kolaylaşıyormuş bi arkadaşım spora başladı ne kadar geçti zayıflıyorum diye sevinirken hamile olduğunu öğrendi
Canım bu erkek milleti böyle, ben ilk hamileliğimde anlayamadım ama Rabbim nasip ederse ikincisinde canına okuycam kocişin, en olmayacak ne varsa ona aşerecem, jambu, kamkat, altın çilek, papaya, kaz ciğeri, kuzu dalağı, taze soğanın cücüğünün cücüğü :1:
taze soğanın cücüğünün cücüğü .. bu güzelmiş :60:
benim pil bitmek üzere sodamı açtım bekletiyorum elmam da hazır birazdan yiyip yatacam
cnm acıktırmazmı bu diyet
geçmişe bi bakayım dedim ama geçmiş baya bi geçmiş... sabah bakayım artık...
ceza konusunu konuşmuşsunuz bayrama kadar kaçamak yapana sabah akşam 5 mil leslie cezası... :))
ben lesli yapamam
kız be insaf he:9::9:bende diyorum ne aş versem bir dahaki gebeligime:27::27:yandıki ne yandı eşim eylüle birşey kalmadı ama ekimde olsun istiyorum ben allahtan bakıcez şu fazlalıklarımıda veriyim bir 70 düşsem varya ne gzüel olucek :14::14::14:

canım ben dün karşıya gittim halamın kızına ilk eşi gördü yende ne olmuşsun böyle dedi :53::53:eşim dediki ferace bol dedi sen onu çıkarınca gör neyse halamın kıızyla alışverişe gittik kıyafet yerlerine gittik bir bardesü beyendim kolları ispanyol boyun tarafı hakim yaka 52 beden giyen ben kaç giyiyorudum desem şaşarsdın 46 bedene düşmüşüm 44 bedende oluyo vallahi :52::52::52::52:tam benlik biraz pahalıydı 250 tl di eşime dedim çok gzüeldi dedim hanım paramız kısıtlı yoksa seve seve dedi biraz daha veriyim diyorum 70 oluyumda işşallah ozaman alıcemm:32::32::32:insanın içi bir güzel oluyoki şimdi 46 breden oluyo zorlasan 44 bedende oluyo etekte aynı oluyo allahım 42 olsan ne ka güzel olurrrrrrrr:52::52::52:
sen ne güzel 80ne kadar düştüm ben olduğum yerde duruyorum
bu aralar ben de herşeyden yemek istiyorum.. sınırlıyorum kendimi ama.. bi de akşam yemekten sonra hemen yatıp uyudum :59:

ceza sisteminin olumlu işleyeceğine inanmıyorum ama topluluğa uyarım.. bu sefer kaçamaklar gizlenecek herkes diyetine mükemmel uyuyor olacak ama kilo veren olmayacak :106:

sen de az yememişsin ama.. bi kere Dukan yapıyorsun.. istersen bi kitabını al ve oku.. çünkü Dukan tamamen kaçamaksız ve düzenli yapılmak zorunda mesela bayramda falan bırakamazsın Dukanı.. ve dukan diyetine ömründe sadece iki kez başvurabiliyorsun.. bunları bilmeden Dukan yapmamalısın :20:

hayır

canım türkiyeye geldiğinde alıp götüremiyor musun? çünkü burda ucuz.. markette ru-sheim 3,5 lira :53: yarım kilo üstelik

canım ceza sistemi gelirse diğer gruplara danışılması gerekir diye düşünüyorum.. bi de 5. takımda bi ara 3 hafta üstüste kilo veremeyen takımdan atılıyordu :53: sonunda baktım kaptan falan gitmiş takım dağılmış :1: yeni kişiler var şimdi.. bence bu samimi havamız iyi bizim bozmayalım :29:

bu da kaçamağı bildiğin meşrulaştırmak oldu :1: ama kaçamak demiyelim de serbest öğün diyelim.. tabi bu serbest öğünü sadece Dukan yapmayanlar yapabilir ananecim :20:

bi de minik pancake tavaları var ya onlarda süper olur.. ya bi evime geçsem :106:

bu detoksu 7 kere denedim sadece bi kere yapabildiydim.. aslında ben her haftasonumu bu detoksla geçirmek istiyordum bi dönem :106:

bu mesaja +11111111111111111111111 demek istiyorum :128:

Dukanı araştırmadan Dukan yapıyorum deme.. öyle bayrama kadar yapayım diyerek Dukan yapılmıyor! Sistemli bi diyet Dukan.. Protein ağırlıklı diyet yapayım de..

5 mil leslie cezasına varım :128:
hiç yapamadım şu lelsliyi bu tür hareketler bana gre değil yapamıyorum ben bunun yerine yürüyüşü tercih ediyorum
günaydın:16:
gülen yüzünüz hiç solmasın şekerler

419825_271517976286981_602397419_n.jpg
kandilin mübarek olsun
Günaydın canlarım :16: Kandiliniz mübarek olsun...
Kızlar en sonunda 83.5 u gördüm çok büyük bir başarı değil belki ama en son 8 Martta görmüştüm kendisini ve tekrar görememiştim.Diyete ara verdiğim nokta 83.5..o yüzden işte şimdi yeniden zayıflamaya başlıyorum gibi geliyor bana,işte şimdi aşağılara inicem yeniden :62:
harikasın bak nasıl işe yarıyor diyetisyenin listesi
Sen mevlüt filan diyince şu karikatür geldi aklıma

Eki Görüntüle 488994
harika çok güldüm yaa
gece sahurda 2 yumurta yedim haşlama... hiç sevmiyorum haşlama yumurtayı aslında...
iftarda da mangal tavuk yapıcam inşallah...
afiyet olsun
tickerıma bakın kızlar... şimdi tartıldım...:52
iftardan önce düze iner aslında ama o su kaybı oluyor çok ciddiye almıyorum onu...
tebrikler:16:
Sahurda ne yedim,

İki dilim tam tahıllı ekmek
Çok küçük bir domates
Az peynir
mısırpüsküllü form çay

3 adet taze incir :17
Bir de öyle bir şişlik var ki üzerimde kendimi patlamak üzere gibi hissediyorum, adet günüm yaklaşıyor biraz ondan biraz da wcye çıkamama probleminden sanırım
poleni deneyebilirsin belki

Son düzenleme:

3) saphira:
5) pasam:
7) yesilerik: hayır
8) maibeyaz:
11) shopa:
13) muconex :

3) saphira:
5) pasam:
7) yesilerik: hayır
8) maibeyaz:evet
11) shopa:
13) muconex

harikasın bak nasıl işe yarıyor diyetisyenin listesi
canım aslında benim diyet karman çorman oldu :1: Biraz Dr. Ayça kayanın listesi,biraz arkadaşımın diyetisyen listesi derken,sonuçta klasik liste bana göre hepsi,o yüzden kendimi sıkmadan,her öğün öncesi ne yicektim diye listeye bakmadan yapıyorum artık.Başarılı da oluyor ''benim listem'' :1:
olurmu ben yazdım sen görememişsin:9::9::9::1::1::1::9::9::9::1::1::1::9::9::9::1::1::1:

bak bak bak :1: sonradan düzenleme yapıyor görmedik sanki :1: kimi kandırıyon bacım sen :60::60:

ya aslında bir fikrim var ama bilemiyorum nasıl karşılarsınız ben yıllar nceVİRÜSdenemiştim polen kullanmıştım etkili olmuştu

çikolata dedinde aklıma geldi ben şu 400gr kutulardan bitidiğimde 3 kilo alıyordum o kadar zararlı bişey yani

taze soğanın cücüğünün cücüğü .. bu güzelmiş :60:

ben lesli yapamam

hiç yapamadım şu lelsliyi bu tür hareketler bana gre değil yapamıyorum ben bunun yerine yürüyüşü tercih ediyorum

poleni deneyebilirsin belki

Nedir canım polen biraz bilgi verebilir misin?

Leslie zaten yürüyüş gibi canım neden yapamayasınki kendisi de diyor zaten ilk başta bütün hareketleri aynen yapacaksınız diye bişey yok isterse o tempoda yürüyebilirsin bence motivasyonu yüksek ve keyifli diğerleri gbi değil

Back
X