• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 378. ETAP***

aeben ( 67,2 / 66,5/ 0.7/ %1,04)
mersa ( 87,9/ 87/ 0,9/ % 1,02)
mustang ( 76,7/ 76,5/0,2/% 0.26)
masumm ( 68,6/ / /%)
kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu (86,9/ 86/ 0.9/ %1,04)
kutahya ( 74/ 75/ -1/%-1,35)

7.TAKIM ORTALAMASI:%0.34
eline saglık damlam ..

Canım listenin en son halini kardeş takımımız 6. takıma kontrol ettirebilirsin .. eger onlardan cevap gelmezse paylaşım alanından yardım isteyelim .:KK15:

benden şimdilik bu kadar .
listemizde gitti ... bol paylaşımlar diliyorum . özelikle deneme haftasında olanlardan ...
akşama menümü yazarım ....

bediş ve fargant siz sürekli sitede görünüyorsunuz :)))):KK68:

Seum ve fargant kizlar ilk haftalar sizin cok motove olmaniz lazim ne oldu dize . İlk haftadan boyle olursaniz sonraki haftalar ne edecez ....

Seum canim yaptigini diyetin patladi olarak gorme cunki hep olacak robot degiliz insaniz kuzum ... Aksam denlersin olur biter ....

Ayrica aksama kacamakda yapmis olsaniz rapor istiyoruz ,

Aeben, motivasyonu pazartesi gunune biriktirdim. Gozumde pek buyutmemeye calisiyorum. Eninde sonunda verilecek o kilolar kacisim yok. :)

Sizlerden ufak tefek bir seyler kapiyorum. Simdi buraya tasinma telasimdan dolayi beslenmeme dikkat etmedigimden falan bahsedip motivasyonunuzu dusurmek istemiyorum. Super gidiyorsunuz gercekten. Okuyorum herkesin yazdigini.

Haftaya benden kurtulusunuz yok. Buraya surekli bir seyler yazicam ve bikacaksiniz benden. :P

benden şimdilik bu kadar .
listemizde gitti ... bol paylaşımlar diliyorum . özelikle deneme haftasında olanlardan ...
akşama menümü yazarım ....

bediş ve fargant siz sürekli sitede görünüyorsunuz :)))):KK68:

Benim telefonumun 1 sekmesinde hep burasi acik. O yuzden sitede gorunuyorum surekli. Haftaya bir suru paylasimla gelecegim. :) Simdilik okuyucuyum. :)

İyi akşamlar kızlar.çok şükür sayfalar irelilemiş.hem bunları okumakdan keyif duyuyorum hem de bilgilenmek güzel.aeben ablam çok güzel bilgi vermişsin...ben aydasuya katılıyorum.çok iyi anlatmış.ben de aunen öyleyim.canım çektiyini yerim hep.şimdi gl indeksi yüksek olan qidalar hangileri?mesela ben şimdiye kadar aydasu gibi beslendim ve 15kiloyu da böyle verdim.ve 60da direndim.şimdo bir de bunu denesem diyorum sonra koruma döneminde yine şimdiki düzenime girerim.şimdi ablacım ben sana günlük raporumu önceden yazsam sen bana yardım ede bilirmisin?ne ye ne yeme diye?ilk başlarda yardım.sonra kemdim hell ederim.çok merak ettim.aslında bir deyişiklik yapsam gidocek bu kilolar 2haftaya da hiç bilgim yok bu konuda yatdım gerek...

Kızlar lütfen rica ediyorum iyi ya da kötü akşamlatı bir azcık geç yatın ama raporlarınızı yazın...takımın sonuçları çok kötü...insan da buraya yazmanın mesuliyeti olunca bir az yediyinden kısa biliyor...yazın yediklerinizi çekinmeyin...bu sayede mecburen iyi tutacaksınız bununla da sonuçlar iyi olacak...

İyi aksamlar menumu vwrmeye geldim kosusturmali bi gündü şimdi oturdum

Sabah misafir vardi ben tek yulaf süt takıldimbana göre sabah :)

Aksam kucuk porsiyon az pismis spagetti 2 kasik pilaki bol salata ayran uzun zamandir tatli girmiyor eve bugun adamcagiza acidim bi puding yapayım dedim bi kase ondan yerim +1 i hic kafama takmadım çünkü giysilerden anliyorumki ben dahada inceldim pantolon bol gelmek falan degil bildigin yere düstü bugün neyseki evde oldu bu :)
Gecmişe gece bakayım ne güzel baya var

yorgunluktan agrı kesici ictim sürünüyorum öyle böyle değil

sabah: yulaf kepeginden krep, peynir yeşil çay
öğlen: tavuk gögüs, yogurt
akşam: 2 yumurtalı cılbır
az sonra da olaylı mistik cayımı içerim tamam.. bi sürü su ve bütün gün koşturma..

yeni arkadaşlar merhaba. adım zeynep 34 yaşındayım. tatildeydim döndüm.. hafta sonu pek buralarda olamam fakat hafta ici burdayım yalnız bu aralar biraz zamansızım. 4 yaşındaki oğlumu okula alıştıracağım bir süre. . yine de burda olmaya çalışacağım. saygılar :)

Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
İki zeytin
Bir bardak çay

Öğlen
Yarım simit
Bir poğaça kadar haşhaşlı ekmek
Üç kaşık yağsız salata (domates,biber,salatalık)
İki bardak çay
İki kibrit kutusu beyaz peynir (bu menü ne bulursam yediğim mecburi dişçi menüsü)
Ara
Çok az kek yedim şöyle yarım avuç içi kadar
Bir fincan kahve

Akşam (şimdi yiyeceğim)
Bir porsiyon sulu ıspanak yemeği
Bir tane orta boy biber dolma

Yatana kadar bir avuç siyah kuru üzüm yerim daha çok yersem ki yemem buraya eklerim kızlar

2 litre su
20 dk hızlı tempo yürüyüş

İyi geceler

Raporum efenim yoksam damla bizi furacak hehe ..

9:30
2dl. Ekmek .az omlet .
Peynir ,domates, salatalik ,biber .
14:00
Barbunya , coban salata .

18:00
Ekmek , peynir, omlet, kavun .
Findik.

Sabah 1 saat aksam 1 saat yuruyus . Su az biraz 1.5 lt kadar

Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
İki zeytin
Bir bardak çay

Öğlen
Yarım simit
Üç kaşık yağsız salata
(domates,biber,salatalık)
İki bardak çay
İki kibrit kutusu beyaz peynir (bu menü ne bulursam yediğim mecburi dişçi menüsü)
Ara
Çok az kek yedim şöyle yarım
avuç içi kadar
Bir fincan kahve

Akşam (şimdi yiyeceğim)

Yatana kadar bir avuç siyah kuru üzüm yerim daha çok yersem ki yemem buraya eklerim kızla

2 litre su

Semum menun oyle facia deyil canim ya olur oyle arada can sikma .

Yanliz aksamin baya gec biraz erkene cek . Kuru uzumde baya cis ara yapmasanda olur bence zaten gec yiyorsun aksam .

İyi akşamlar kızlar.çok şükür sayfalar irelilemiş.hem bunları okumakdan keyif duyuyorum hem de bilgilenmek güzel.aeben ablam çok güzel bilgi vermişsin...ben aydasuya katılıyorum.çok iyi anlatmış.ben de aunen öyleyim.canım çektiyini yerim hep.şimdi gl indeksi yüksek olan qidalar hangileri?mesela ben şimdiye
kadar aydasu gibi beslendim ve 15kiloyu da böyle verdim.ve 60da direndim.şimdo bir de bunu denesem diyorum sonra koruma döneminde yine şimdiki düzenime girerim.şimdi ablacım ben sana günlük raporumu önceden yazsam sen bana yardım ede bilirmisin?ne ye ne yeme diye?ilk başlarda yardım.sonra kemdim hell
ederim.çok merak ettim.aslında bir deyişiklik yapsam gidocek bu kilolar 2haftaya da hiç bilgim yok bu konuda yatdım gerek...
Elimden gelen bisi olursa memnuniyetle damla ..

Gl endeksi yuksek gidalar ( seker ve sekerli urunler, beyaz un ve icinde beyaz un bulunan gidalar , pirinc , patates , muz karpuz ,kavun ,uzum)
Daha ayrintili bilgi ogun sana bahaettigim montignacin ilk sayfadinda var netdede gl endeks tablosu diye arastirirsan bulabilirsin .

İyi aksamlar menumu vwrmeye geldim kosusturmali bi gündü şimdi oturdum

Sabah misafir vardi ben tek yulaf süt takıldimbana göre sabah :)

Aksam kucuk porsiyon az pismis spagetti 2 kasik pilaki bol salata ayran uzun zamandir tatli girmiyor eve bugun adamcagiza
acidim bi puding yapayım dedim bi kase ondan yerim +1 i hic kafama takmadım çünkü giysilerden anliyorumki ben dahada inceldim pantolon bol gelmek falan degil bildigin yere düstü bugün neyseki evde oldu bu :)

Gecmişe gece bakayım ne güzel baya var
Bencede takma bedis elbet oda gidecek . Zaten harika gorunuyorsun masallah tu tu ....

yorgunluktan agrı kesici ictim sürünüyorum öyle böyle değil

sabah: yulaf kepeginden krep, peynir yeşil çay
öğlen: tavuk gögüs, yogurt
akşam: 2 yumurtalı cılbır
az sonra da olaylı mistik cayımı içerim tamam.. bi sürü su ve bütün gün koşturma.

yeni arkadaşlar merhaba. adım zeynep 34 yaşındayım. tatildeydim döndüm.. hafta sonu pek buralarda olamam fakat hafta ici burdayım yalnız bu aralar biraz zamansızım. 4 yaşındaki oğlumu okula alıştıracağım bir süre. . yine de

burda olmaya çalışacağım. saygılar :)

Bijom dukanami niyetlendin ?
Afiyet olsun ..

4 yasindami okula basliyorlar artik cocuklar ???? Kres okul oncesi falanmi bijom ay bizimkiler 7 yasindalardiiiii .

Kolaygelsin yogunlugun ..

Semum menun oyle facia deyil canim ya olur oyle arada can sikma .

Yanliz aksamin baya gec biraz erkene cek . Kuru uzumde baya cis ara yapmasanda olur bence zaten gec yiyorsun aksam .
Geç uyuyorum canım ya erken yeyince de gece dayanamayıp yiyorum zaten o yüzden çok kısa sürede 3 kilo aldım

Oooy kızlar oy...ben şimdi raporumu nasıl yazayım...akşam patlattım...biskuvi,cipsi,cola...oooh...

sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,salata
öylen 1tabak makarna,peynir,salatalık,1bardak pul bib.li ayran
akşam 2yumurta,salata,pul bib.li yogurt

ara oooh bunu en iyidi yazmayayımmm...
35dakika pilates,15dakikacık yürüyüş,su 3litre...

Sabah
Bir dilim kızarmış ekmek
İki zeytin
Bir bardak çay

Öğlen
Yarım simit
Üç kaşık yağsız salata (domates,biber,salatalık)
İki bardak çay
Ara
Çok az kek yedim şöyle yarım avuç içi kadar
Bir fincan kahve

Akşam (şimdi yiyeceğim)

Yatana kadar bir avuç siyah kuru üzüm yerim daha çok yersem ki yemem buraya eklerim kızlar

2 litre su
Öylen ve ara olmamış ama düzelicek inşallah. ..
İyi geceler

Raporum efenim yoksam damla bizi furacak hehe ..

9:30
2dl. Ekmek .az omlet .
Peynir ,domates, salatalik ,biber .
14:00
Barbunya , coban salata .

18:00
Ekmek , peynir, omlet, kavun .
Findik.

Sabah 1 saat aksam 1 saat yuruyus . Su az biraz 1.5 lt kadar
güzel ablammmm...

Geç uyuyorum canım ya erken yeyince de gece dayanamayıp yiyorum zaten o yüzden çok kısa sürede 3 kilo aldım
Evet ya gece yenen migdeye deyil totoya gidiyor direk....
Gece ara sartmi seum aksami gec yiyorsun en azindan onunla yat baska bisi yemeMeye calis ..

Ya şart
Evet ya gece yenen migdeye deyil totoya gidiyor direk....
Gece ara sartmi seum aksami gec yiyorsun en azindan onunla yat baska bisi yemeMeye calis ..
değilde işte dayanamıyorum eşim sürekli birşeyler yiyor kuru üzüm yemedim bu sefer bi tabak patlamış mısır yedim tv izlerken bi baktım tabak bitmiş.

Back
X