• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar

Sabah kahvaltımı yaptım az peynir ve sucuk yumurta ile ve çeyrek ekmek yanında bir bardakta çay ))

Sizler nasılsınız bakim

Günaydın kızlar

Sabah kahvaltımı yaptım az peynir ve sucuk yumurta ile ve çeyrek ekmek yanında bir bardakta çay ))

Sizler nasılsınız bakim
Afiyet olsun mehalim ..
Hafta sonu bari kahvalti yap boyle , hafta ici yemiyorsun ...
Okulda Kacinci siniflara bakiyorsun mehalim ?

Günaydın arkadaslar takımınıza davet ettiginiz icin cok teşekkür ederim umarım pişman olmazsınız :) hayirlisiyla inşallah zayiflayalim:)
Hos geldin hasgul ,, nicin ne guzelmis ......

Kendini biraz tanitirmisin ..
Takim kaptanimiz bijoix yardimcimiz damlanur , bende takimin emektarlarindanim .

Deneme haftalarina hos geldin ,
Gunluk paylasi veaksamlari menu bildirimi , kilo verme istegin , cumalarida oyleye kadar kilo bildirimi ilk kurallarimiz ,
İnsallah istedigin kiloya erisir
vede korursun ..

Son düzenleme:
Gunaydin seum .
Bebisin ne kadarlikti seum ?

Dun gl endeksinden bahsetmistim ya cislarin icindeki bir yiyecegi yazmayi unutmusum . Oda misir :) aksam uzumden kurtulmussun ama misira yakalanmissin .. Afiyet olsun zamanla oturacak menulerimiz .

günaydınlar herkese aeben ablacığım nasılsın . ben izinden dönüp tekrar listeye girmeye karar verdim haftasonu pek olamıyorum ama pazartesiden itibaren tam gaz aranızdayım sporda başlıyor oley :)

Kizlar bu aksam ac yatma isini tutum ben , dun aksam ekmegi abartmistim biraz ama ac yatinca hic korkmama gerek kalmiyor . Aksamda yurumustum ama ...

günaydınlar herkese aeben ablacığım nasılsın . ben izinden dönüp tekrar listeye girmeye karar verdim haftasonu pek olamıyorum ama pazartesiden itibaren tam gaz aranızdayım sporda başlıyor oley :)
Ne guzel haber nazlim hos geldin tekrardan . Cok sevindim :)

Bu hafta tekrar 65 leri gormek icin hedef koydum kendime , bakalim basarabilecekmiyim .
Bugun disarda islerim var yine
Kahvaltimi gec yaptim bugun 2 ogun yeter herhalde ...

Asagidaki kizlara selam opuldunuz .

Gunaydin seum .
Bebisin ne kadarlikti seum ?

Dun gl endeksinden bahsetmistim ya cislarin icindeki bir yiyecegi yazmayi unutmusum . Oda misir :) aksam uzumden kurtulmussun ama misira yakalanmissin .. Afiyet olsun zamanla oturacak menulerimiz .
Zaten bu deneme süresini bu yüzden seviyorum alışıyoruz sonucunda. Ama bende kansızlık var o yüzden günde bir avuç siyah kuru üzüm yemeliyim zaten siz benim yediğim abur cuburu bilseniz kızlar kuru üzüm sana ne desin dersiniz. Dün son anda yaş pastayı bıraktım elimden:110:

Seum gule gule buyut . Ah pek tatlidir o zamanlarda yanimizda olsada soyle bi isirsam kollarindan ....
Seum bizim oneriler genel diyet anlayisina goredir , hepimizin fatkli bunyeleri fatkli yeme duzenleri vatdir . Sizleri tam tanimiyoruz o yuzden genel tavsiyeler . Sizler en iyi kendiniZ bilirsiniz size uygun beslenmeyi ve kilo verme yontemini :)

Aman sukur atlatmisin ..
Damlacim cukulatanin yaptiklati anlatdin dimi ve bu kan sekerindeki dalgalanma insulin direnci yapiyor iste , sen sabah dedinya kiloma gore az gidiyor insulun direncim var diye . Bak bunu aciklayim sana ,
Bugun menunde yedigin pilav ,karpuz , special K gibi gidalarinda ayni etkiyi yaptiginida biliyormusun ?
Eger insulin direncin varsa vede pikon sana gl endeksine dikkat etmeni tavsiye ederim . Abla bunlardan ne olur deme . Bak ben sana diyorumki pilav yada gl endeksi yuksek gida yerine yedigin normal yemegi 2 tabak ye ve yemeni azaltma desem ,
Birde minicik bir ayrinti ekmegi aksam ogununden kaldir , hatta bir tavsiyede et yedigin oginden ekmegi kaldir ama diger yiyeceklerin porsiyonunu buyut . Bunlar daha cok vermen ve insulun direncini yok etmen icindi .

Bunlar tavsiye takbiki fakat ben senin duzeninin ve kilo veriminin normal oldugunu dusunuyorum her hafta duzenli 1 kilo verirsen bir sorun yok bence .. Ama bu tavsiyeleride degrrlendirmek senin elinde ...

ablacım asırı nezaketlı asırı ınce dusuncelı bı ınsansın once onu soyleyeyım cok mutlu oldum ınankı senınle tanıstıgıma...

gı konusunda cok haklısın
eskıden bu kadar esnek degıldı menulerım cok daha katıydı yogurdu bıle tartarak yerdım zaten ole olmasa o kadar kısa surede hedefıme ulasamazdım, sımdı ısı bıraz daha gevsek tutuyorum 5 ay degıl de 10 ay verdım kendıme uzulmemek yorulmamak adına...
polıkıstık overım kesın var da ınsulın dırencımın ben oldugunu dusunuyorum suan teshıs konulmus durumda degıl...
cok cok haklısın yazdıklarında
belkı kılom cok oldugundan ılk ıkı uc ay haftada bır kılo vermeye devam edebılırım galıba onun tadını cıkarıp tıkandıgım noktada soyledıklerını uygulayacagım gıbı gozukuyor ablacım...

geçmişe bakamadım yazıp cıkıcam malesef..
hafta sonlarını hiç sevmiyorum ne düzen ne birşey.. eşim de ailecek takılalım adamı değildir zaten. sürekli işim oluyor valla millet nefret eder, benim en sevdigim gün pazartesi..

sabah: yulaf kepeğiyle krep, peynir
öğlen: hamsi bugulama, zero
akşam: daha yemedim yoğurt yerim büyük ihtimal..
suyu az içtim, bütün gün de ayaktaydım (ha ayaktaydım da ne oldu ortaya ne iş cıktı, koskocaman bir hiçbirşey)

gök gürüldüyor burda, zaten öyle bir soğuk akşamları ki nerdeyse yorgan cıkarıcaz.. neyse gidip toprağı yedireyim..

Back
X