• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın

dünkü menüm

sabah dışarda kahvaltı yaptık arkadaşlarla

ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin, 2 çay kaşığı reçel, çay, 1/2 brd portakal suyu

öğle çay, fındık, badem, 1/2 kurabiye

akşam hamsi, marul salata
Günaydın :-) hoşgeldin ablam

koşu ve yüzme harika sporlar :) ayrıca amerika da çalışıyor musun? ailen nerede? çok mu soru sordum :KK23:
Eskiden hic kosamazdim hemen tikanirdim, yeni yeni kosabiliyorum. Yok tabiki cok sormadin =) evet calisiyorum ve ayni zamanda doktora yapiyorum. Ailem de Turkiye'de. Yazin almaya basladim kilolari, Turk yemeklerini ozleyecegim diye diye biraz abarttim sanirim.

Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!

Hoşgeldinn ;) bence bir kez yapmışsın yine yapabilirsin. Sporlada sıkılaştın mı tamamdır ;)

Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu

Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Allah korumuş canım çok şükür

Bu arada herkese günaydınlaarr. harika bir istanbul sabahı. sonunda gözüm gönlüm açıldı valla :) kardan yağmurdan bıktım yemin ederim. normalde karı çok severim (hele ki tatil olunca) ama fazla olunca da sıkılıyormuş insan demekki bunu anladım :)

burda dün hava harikaydı ama bugün karanlık yağmurlu

Çook geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi sağsalim varabilmişsiniz.

Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi
gundu

Gecmiz olsun zeynep . Rabbim
Korumus ...

Dun pazardaya cogu kisi gelmiyor o yuzden kimsenin yoklugu aranmiyor ;)

Ya ablalarim birşey sorcagim AC karnına ve kiyafetsizken ki kilonuzla tok karnına ve kıyafetli kilonuz arasındaki fark bir buçuk kiloyu buluyor mu

canım bende 2 kg kadar fark ediyor bazen 2,5 olabiliyor :KK53::rolleyes:

geçmiş olsun canım, Allah korumuş :KK60:

akşam yemeği için sabah nohut hasladım, pirinç yapacaktım yanına, iş yerinde de nohut ve bulgur varmış, şimdi iştekini yerim, evde de salata ton balığı yerim artık ne yapayım :KK45:

Back
X