Günaydıngünaydın
dünkü menüm
sabah dışarda kahvaltı yaptık arkadaşlarla
ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin, 2 çay kaşığı reçel, çay, 1/2 brd portakal suyu
öğle çay, fındık, badem, 1/2 kurabiye
akşam hamsi, marul salata

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıngünaydın
dünkü menüm
sabah dışarda kahvaltı yaptık arkadaşlarla
ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin, 2 çay kaşığı reçel, çay, 1/2 brd portakal suyu
öğle çay, fındık, badem, 1/2 kurabiye
akşam hamsi, marul salata
Benim akşamla sabah 3kilo fatk olur
Eskiden hic kosamazdim hemen tikanirdim, yeni yeni kosabiliyorum. Yok tabiki cok sormadin =) evet calisiyorum ve ayni zamanda doktora yapiyorum. Ailem de Turkiye'de. Yazin almaya basladim kilolari, Turk yemeklerini ozleyecegim diye diye biraz abarttim sanirim.koşu ve yüzme harika sporlar :) ayrıca amerika da çalışıyor musun? ailen nerede? çok mu soru sordum![]()
Günaydınhoşgeldin ablam
O kurabiye ne bakayimhoşbuldum hani menüme yorum ?
o kurabiye de ne demicek misin.?
Olurrrhadi yağmurum herkes 2 kilo vermekten bahsetmiş bizde başaralım![]()
O kurabiye ne bakayim
Ispanak yedim öğlen akşamda smothieee
Kahvaltı yaptn mi
Ohh afiyet olsun bende pırasa ve yoğurt yemeyi düşünüyorum ogleneaferin sana da afiyet olsun
yaptım kahvaltımı , tavuk çıkardım buzluktan tavuklu bamya pişircem
Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!
Allah korumuş canım çok şükürKimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Bu arada herkese günaydınlaarr. harika bir istanbul sabahı. sonunda gözüm gönlüm açıldı valla :) kardan yağmurdan bıktım yemin ederim. normalde karı çok severim (hele ki tatil olunca) ama fazla olunca da sıkılıyormuş insan demekki bunu anladım :)
Çook geçmiş olsun canım. Allah korumuş sizi sağsalim varabilmişsiniz.Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi
gundu
Ya ablalarim birşey sorcagim AC karnına ve kiyafetsizken ki kilonuzla tok karnına ve kıyafetli kilonuz arasındaki fark bir buçuk kiloyu buluyor mu
Kimse beni sormamis başıma neler geldi