• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol inşallah hayırlısı sen kac kilosun hedefin ne ben 66 kiloyum hedef 55 ve kilo verebildin mi ? :$

Canim.ise gitgm icn simdi gordum
23 subatta diyete basladim 82 kiloydum simdi 1 ay 4 gun oldu cok sukur 75 kiloyum dahasi gelir INŞALLAH hedefim suanlik 65 sonra 55 60 arasi INŞALLAH ;) senin kilon azmis 10 kilo rahatlikla verirsnn kuzum kolay gelsin ;)

gunaydiinnn... gunaydiiinnn... gunaydinlar canlar dunku sporlardan sonra sabah kamyon carpmis gibi kalkarim heralde diyordum:KK70::KK70::KK70: ama cok sukur saat gece 1de yattim sabah 6da bi kalktim bomba gibiyim:21: tabiki bacaklarim ve karnimda agrilar var ama super hissediyorum ve az oncede ebru salliyla 3k plates yaptim dahada enerji geldi sanki :21::21::21:
bugun burda hava cok kotu kutuphaneye gidemeyecem oglusumla :KK43: butun gun evdeyim ve sizleyim canlar

Senin sporuna hayranim bana ilham veriyosun kankam:nazar: MASALLAH ;)

Kızlaaarr bu hafta yüzdeyi sallamalıyııızzz gazaaa geliiinnn, yemeyin poğaça börekleerrii... Hala dünki tatlı ve börekler duruyor öğretmenler odasında gidip geliyorum sürekli ama göz ucuyla bile bakmıyorummm.. öğrencim çiğ börek getirmiş onu bile başka hocaya ikram ettim :KK70::KK70:

Örnek davranis:KK9:

Senin sporuna hayranim bana ilham veriyosun kankam:nazar: MASALLAH :KK66:
tesekur ederim canim benim, ogluma ragmen evde oldugumda yapmaya calisiyorum gorsen oglum topumu alip kaciyo kopru yapinca gelip altina giriyo bazen gelip ustume oturuyo o kadar tatliki kizamiyorum bile :KK70:beni vazgecirmek icin ugrasiyo sanki :KK70::KK70::KK70:
bende senin menulerine hayranim cok az yiyosun ve duzenli yiyorsun MASALLAH :nazar: hic cis seyler gormuyorum sende o konuda bana ilham veriyon biz cok gorusemesekte aslinda birbirimizi tamamliyoruz:KK19::KK19:
SUPER IKILI koydum bizim grubun adini :KK48::KK19::KK19:

Ben ıslnma haraketlerini yapmıyorum.boşuna zaman kaybbı.30dakika sırf haraket,10dakika da esneme.esneme super ya.çok rahatlıyoruum
canim mutlaka isinma hareketlerini yapmalisin bu cok onemli eger yapmazsan kaslarinla sorun yasayabilirsin bazi ani hareketlerde felan isinmak ve sonrasinda esnemek cok onemli

Günaydın kızlar :)

bende müslimi yiyerek başladım güne..Antalya'nın en güzel günleri başladı..Bahar herhalde en güzel bu şehirde oluyor...
hulyacanim dun aksam proteini artir demisinya gunluk pro. ihtiyacini tam olarak neler karsilar? sen bu konulari iyi biliyon benim cok bir bilgim yok zayiflamak isterken sagligimdan olmak istemiyorum

tesekur ederim canim benim, ogluma ragmen evde oldugumda yapmaya calisiyorum gorsen oglum topumu alip kaciyo kopru yapinca gelip altina giriyo bazen gelip ustume oturuyo o kadar tatliki kizamiyorum bile :KK70:beni vazgecirmek icin ugrasiyo sanki :KK70::KK70::KK70:
bende senin menulerine hayranim cok az yiyosun ve duzenli yiyorsun MASALLAH :nazar: hic cis seyler gormuyorum sende o konuda bana ilham veriyon biz cok gorusemesekte aslinda birbirimizi tamamliyoruz:KK19::KK19:
SUPER IKILI koydum bizim grubun adini :KK48::KK19::KK19:

ALLAH bagislasin oglusunu kuzummm nede tatlidir simdiii :KK15:
Aynen kuzum karsilasamiyoruz ama olsun ben hep seni takipteyimm hemen gozlerim seni ariyor kankam kalbimiz bir:KK19: senin menulerinde sporunda super bu sekil devam edersek hersey cok guzel olcak INSALLAH kankam cok tesekkur ederim senin begenini kazanmak beni cok mutlu etti:KK60: ismimizide cok begendimmm yaa iyiki benim esimsinnnn super ikiliyizzzz :KK19: Super ikili olarak basaricaz iNSALLAH ortak yola devam:KK69:

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....

hayırdır eminecim. söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama dua et bol bol ferahlık versin rabbim kalbine :KK60::KK60:

Selam kızlar
2 gündür ruh halim çok iyi değil.
Beslenmeme de yansıyor bu durum.
Havalardan mi bilmiyorum
Çok melankolik ve alinganim.
Ağlamak istiyorum....
Ama ağlamaya fırsatım yok....
canim boyle seyler genelde hormonlardan kaynaklanir tabi havaninda etkisi olur spor yapmaya calis coookk iyi geliyor

Back
X