• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlarrr
Bugün yine dışarlardayım önce oğlanı dişçiye götürcem sonra görümceme büyük gelen kıyafetlerimi götürcem:halay::KK45::KK45::KK45:
Artık eve kaçta dönerim bilinmez
Sporla ilgili karışık kısmı bana karışık gelmez kafamdan yaparım da daha iyi bi yönteme dönüştürülebilir tabi bakalım Aus yazar şimdi payıma düşeni

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

ayyyy bayıldımmmm büyük gelenler görümceye ahahahahaha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilo:KK57: benimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi :KK70:takıntılı:KK53:

benidme öyle bir komşum var
kendisi suntagillerden amaaa fazlam var diye yırtınır
172 boy
48 kilo

Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .

Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiii:sinirli: sesi benim kemiği senin olsun heeee:confused: hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor:rolleyes:

Sen halledersin ececim ... :KK5:

Ahahahahhh 1 köfteye ne güldüm :confused: çünküüüüüü benimde 1 köfte :KK70:
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de :KK70:

Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş :confused:

Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu :confused:
Yarın cuma senin hedef 70.2 :confused:

Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış :KK70::KK70:

Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ... :ıslık:

Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana :21:

Afiyet olsun ...bugünde aynen devammm :21: cuma y0zümüz gülsün .

Günaydınnnnnn :KK200:

Kategoriler üstüsün sen aslında :KK60:

Günaydın canımmm :KK200:

Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç :deli:

Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki ses :deli: dün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su :halay:

:63: sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii :KK53:

Begümmmmmmm :KK70:

Delyyyyyy :KK70::KK70::KK70:

Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...

Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?:halay:

if'im le ayran içtik ayrı düştük vallaaa
ama şartlar geregi öle oluk napalımmmm

benimde spor partnerim dün dediki kız banu tam yürünecek havada yürümeyi bıraktık ne güzel sakin , essesiz hava güzell
dedim ben terlemiyorum dışarda yürümede , ama cidine öle temposuz yürüdügümüz için

Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilo:KK57: benimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi :KK70:takıntılı:KK53:
Ayyy en sinir oldugumm tipp kızmada güzelimm bir yiyiyp yiyip kg almaynlara deli oluyorummm

Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .

Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiii:sinirli: sesi benim kemiği senin olsun heeee:confused: hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor:rolleyes:

Sen halledersin ececim ... :KK5:

Ahahahahhh 1 köfteye ne güldüm :confused: çünküüüüüü benimde 1 köfte :KK70:
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de :KK70:

Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş :confused:

Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu :confused:
Yarın cuma senin hedef 70.2 :confused:

Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış :KK70::KK70:

Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ... :ıslık:

Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana :21:

Afiyet olsun ...bugünde aynen devammm :21: cuma y0zümüz gülsün .

Günaydınnnnnn :KK200:

Kategoriler üstüsün sen aslında :KK60:

Günaydın canımmm :KK200:

Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç :deli:

Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki ses :deli: dün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su :halay:

:63: sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii :KK53:

Begümmmmmmm :KK70:

Delyyyyyy :KK70::KK70::KK70:

Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...

Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?:halay:
Hahahhahaaa yanii konu bensemm sabah akşam dinlenip dinlenip sopalamakk lazımm :D :D :D :D :D

bu gün 60.1 kg, bakalım yarın ne olacak:confused:

dün akşam geç saatte dondurma cips şekerli leblebi, fıstık, çekirdek yedim bol miktarda... onları da yazayım madem:rolleyes:

kız saraycam sen izinde ben izinde
gel rakip olalımm
mortingen yapaym seni
yarın tartılıp
yazalım , haftaya cumaaa bellli olur yarış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9629431-728x728.webp

@Ausencia kaptaniçemm Hocamızın bana cevabıı :D :D :D :D :D

Back
X