Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlarrr
Bugün yine dışarlardayım önce oğlanı dişçiye götürcem sonra görümceme büyük gelen kıyafetlerimi götürcem:halay::KK45::KK45::KK45:
Artık eve kaçta dönerim bilinmez
Sporla ilgili karışık kısmı bana karışık gelmez kafamdan yaparım da daha iyi bi yönteme dönüştürülebilir tabi bakalım Aus yazar şimdi payıma düşeni

:süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

ayyyy bayıldımmmm büyük gelenler görümceye ahahahahaha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilo:KK57: benimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi :KK70:takıntılı:KK53:

benidme öyle bir komşum var
kendisi suntagillerden amaaa fazlam var diye yırtınır
172 boy
48 kilo

Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .

Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiii:sinirli: sesi benim kemiği senin olsun heeee:confused: hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor:rolleyes:

Sen halledersin ececim ... :KK5:

Ahahahahhh 1 köfteye ne güldüm :confused: çünküüüüüü benimde 1 köfte :KK70:
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de :KK70:

Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş :confused:

Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu :confused:
Yarın cuma senin hedef 70.2 :confused:

Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış :KK70::KK70:

Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ... :ıslık:

Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana :21:

Afiyet olsun ...bugünde aynen devammm :21: cuma y0zümüz gülsün .

Günaydınnnnnn :KK200:

Kategoriler üstüsün sen aslında :KK60:

Günaydın canımmm :KK200:

Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç :deli:

Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki ses :deli: dün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su :halay:

:63: sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii :KK53:

Begümmmmmmm :KK70:

Delyyyyyy :KK70::KK70::KK70:

Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...

Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?:halay:

if'im le ayran içtik ayrı düştük vallaaa
ama şartlar geregi öle oluk napalımmmm

benimde spor partnerim dün dediki kız banu tam yürünecek havada yürümeyi bıraktık ne güzel sakin , essesiz hava güzell
dedim ben terlemiyorum dışarda yürümede , ama cidine öle temposuz yürüdügümüz için

Bence haklı o gün ben yüzmeye gidecegim dedim eltimin kızı 49 kilo:KK57: benimde gelmem lazım niye dedim basen var bende dedi :KK70:takıntılı:KK53:
Ayyy en sinir oldugumm tipp kızmada güzelimm bir yiyiyp yiyip kg almaynlara deli oluyorummm

Isotun da meta hızlandırma etkisi olduğu için olur canım bence .

Bak şimdi niyeyse o sesi benimde bi dövesim geldiii:sinirli: sesi benim kemiği senin olsun heeee:confused: hadi hadiiiii bugün çok işin var .... yarına min. eksi 1.2 çıkacaksın daha .... ooooo ooooooo bak hala duruyor:rolleyes:

Sen halledersin ececim ... :KK5:

Ahahahahhh 1 köfteye ne güldüm :confused: çünküüüüüü benimde 1 köfte :KK70:
Ben yemiyeceğim tokum dediğimde eniştenin , yan masadan gönderdiler hanımefendi diye uzattığı romantik köfte hemi de :KK70:

Bakkk şimdi ... az menü yazarım ama yazdığım her menüde isot vardır ... beni görünce niye heyecan yapmadın hayriiiiş :confused:

Açlık sınırlarında yaşayasıca ahuuuuuu :confused:
Yarın cuma senin hedef 70.2 :confused:

Bana bunlarla geeeel .... badanaymış , damlamışmış :KK70::KK70:

Spora itirazlar geliyooor anam ... saat bazı adil gelmiyordu bana ... teşvik için bi şey yapalım dedim ama ... :ıslık:

Günaydınnnnnn ....hazır mısın ilk cumana :21:

Afiyet olsun ...bugünde aynen devammm :21: cuma y0zümüz gülsün .

Günaydınnnnnn :KK200:

Kategoriler üstüsün sen aslında :KK60:

Günaydın canımmm :KK200:

Kurdele kestin miii banuuuu .... if ya ... if
.. sende 3 hafta üst üste kilo verdiren if terk edilir miii hiç :deli:

Günaydınnn seda ...
Dün menün olmamış . Hem de bayram artın varken ... amaaa ... nedense içimdeki ses :deli: dün o menünün bayramdan kalan gr.ı yolladığını söylüyor ... bugün çok dikkat ... sıfır karbon ... boool su :halay:

:63: sen şimdi bi dikkatle eksi 700 göreceğin için rahatsın tabii :KK53:

Begümmmmmmm :KK70:

Delyyyyyy :KK70::KK70::KK70:

Yüksek müsadenizle canan ablaya soru soruyorum ...

Mezuniyet sonrası kilo alan dely e kaç öğün sopa caizdir?:halay:
Hahahhahaaa yanii konu bensemm sabah akşam dinlenip dinlenip sopalamakk lazımm :D :D :D :D :D

bu gün 60.1 kg, bakalım yarın ne olacak:confused:

dün akşam geç saatte dondurma cips şekerli leblebi, fıstık, çekirdek yedim bol miktarda... onları da yazayım madem:rolleyes:

kız saraycam sen izinde ben izinde
gel rakip olalımm
mortingen yapaym seni
yarın tartılıp
yazalım , haftaya cumaaa bellli olur yarış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9629431-728x728.webp

@Ausencia kaptaniçemm Hocamızın bana cevabıı :D :D :D :D :D

Back
X