Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bugün ne oldu:
işyerinde diyette olduğumu söylemiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falan filan geçiştiriyorum soruları. bugün bana taktılar sen kilomu verdin, diyet mi yapıon(alt tarafı 2 kilo verdim ya:kızgın:). yooo ne münasebet farkında değilim falan dedim. öğleden sonra arkadaş en sevdiğim çikolatayı almış getirmiş:bicak: aaa acıkınca yerim diyip cebe attım, kocaya yediricem:KK47: ne zaman diyete girsem etraftan bi lokma ye lafları yükseliyo, insanların işi gücü yok :sopa:
Diyet millette tike sebebiyet veriyor tüm anaç ruhlarıyla agzına :KK53:tıkmalar bir tane ne olacak çok olur:oha: ben uzun süre kimseye söylemedim taki onlar fark edene kadar onlar fark etiklerinde ben 25 kiloyu vermiştim ne kadar istikrarlı oldugumu anlayınca söylemediler bile :ıslık:

Benim isyerindede kimse diyet yaptığımı bilmiyor, bazen çok zorlanıyorum bende
Hergoren daha zayıflama yeter diyor beni caydirmaya çalışıyor o yüzden soylemiyorum
Hatta yakın akrabalara bile soylemiyorum

Diyet millette tike sebebiyet veriyor tüm anaç ruhlarıyla agzına :KK53:tıkmalar bir tane ne olacak çok olur:oha: ben uzun süre kimseye söylemedim taki onlar fark edene kadar onlar fark etiklerinde ben 25 kiloyu vermiştim ne kadar istikrarlı oldugumu anlayınca söylemediler bile :ıslık:

hayır ben zayıflayınca onlara nolacaksa, söylemeyeceğim bu sefer spor yapıyorum diyecem(hem yalan söylemiş olmam)

25 kilo verene kadar nasıl anlamadılar :oha:

Haklısın sanırsam canimm:KK15::KK22: yarış mi kaçırdım galiba bilgi verir misiniz cnm
Seferoğlu ve Tellioğlu diye iki grup yaptım en çok hangi grup kilo verirse o kazanacak yani artı gelirsen arkadaşlar in hakkında girmiş olacak sorumluluk duygusu yükleyecek bu da bize

Ahu060812 Ahu060812 lahanalı salatadan yaptım bugün öğlen. çok beğendim. içindeki diğer malzemelere göre farklı tatlar elde edilebilir :KK72: ben lahanayı senin gibi az zeytinyağında çevirdim kaseye aldım. içine light ton balığı, eski kaşar, mor havuç ve avakado ekledim. bol limon ve zeytinyağıyla süper oldu :21: fazla yapmıştım çalışma arkadaşlarıma da verdim az az çok beğendiler :KK24:

cakil80 cakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .

Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?

İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?

bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle

Zeytinlerimm Zeytinlerimm alıntıda gördüm minnoşum yazdığını..

Sor tabi bu senin ne kadar istekli olduğunu gösterir.. aklımdasın da.. ben sürekli gözlemliyorum..

Sende şu sıkıntı var kuzum... bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafta artı.. bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafa -200..

İniş çıkışlar var tablona baktığımda..

Ne zaman ki düzene girecek kilo verişin istikrarlı sağlam eksiler olacak.. alacağım kuzum..

Diğer türlü listeye zarar verir.. onu yapmam.

Mesela bu hafta güzel eksi ile geldin. Ben haftayaki eksiyi gözlemliyeceğim şimdi.. sen sorsan da sormasan da böyle yapacaktım:)

cakil80 cakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .

Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?

İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?

bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle
Gel opeyim seni

hayır ben zayıflayınca onlara nolacaksa, söylemeyeceğim bu sefer spor yapıyorum diyecem(hem yalan söylemiş olmam)
Bizimkiler kapita pencereden bana bakıyolar ne zaman yiyecek ne zaman kilo alacak diye kalıbımı basarım:KK53: çünkü onlar böyle hayattan zevk alıyor haz alma duyguları farklı calışıyor :deli:

Back
X