- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hayatımda bende enson 14 yaşında gordum banu oda 58 yada 59 lardi yani inşallah biran önce gorursunAy wayt. Biliyon mu ben hiç 5 leri girmedim hayatımdaçok heyecanlı olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda bende enson 14 yaşında gordum banu oda 58 yada 59 lardi yani inşallah biran önce gorursunAy wayt. Biliyon mu ben hiç 5 leri girmedim hayatımdaçok heyecanlı olacak
Diyet millette tike sebebiyet veriyor tüm anaç ruhlarıyla agzınakızlar bugün ne oldu:
işyerinde diyette olduğumu söylemiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falan filan geçiştiriyorum soruları. bugün bana taktılar sen kilomu verdin, diyet mi yapıon(alt tarafı 2 kilo verdim ya). yooo ne münasebet farkında değilim falan dedim. öğleden sonra arkadaş en sevdiğim çikolatayı almış getirmiş
aaa acıkınca yerim diyip cebe attım, kocaya yediricem
ne zaman diyete girsem etraftan bi lokma ye lafları yükseliyo, insanların işi gücü yok
![]()
Ay wayt. Biliyon mu ben hiç 5 leri girmedim hayatımdaçok heyecanlı olacak
Benim isyerindede kimse diyet yaptığımı bilmiyor, bazen çok zorlanıyorum bende
Hergoren daha zayıflama yeter diyor beni caydirmaya çalışıyor o yüzden soylemiyorum
Hatta yakın akrabalara bile soylemiyorum
Diyet millette tike sebebiyet veriyor tüm anaç ruhlarıyla agzınatıkmalar bir tane ne olacak çok olur
ben uzun süre kimseye söylemedim taki onlar fark edene kadar onlar fark etiklerinde ben 25 kiloyu vermiştim ne kadar istikrarlı oldugumu anlayınca söylemediler bile
![]()
25 kilo verene kadar nasıl anlamadılarDiyet millette tike sebebiyet veriyor tüm anaç ruhlarıyla agzınatıkmalar bir tane ne olacak çok olur
ben uzun süre kimseye söylemedim taki onlar fark edene kadar onlar fark etiklerinde ben 25 kiloyu vermiştim ne kadar istikrarlı oldugumu anlayınca söylemediler bile
![]()
Seferoğlu ve Tellioğlu diye iki grup yaptım en çok hangi grup kilo verirse o kazanacak yani artı gelirsen arkadaşlar in hakkında girmiş olacak sorumluluk duygusu yükleyecek bu da bizeHaklısın sanırsam canimmyarış mi kaçırdım galiba bilgi verir misiniz cnm
Kv elti görümcem halen sen kilo verdin bile demedi bacım sence neden ki25 kilo verene kadar nasıl anlamadılar![]()
Gel opeyim senicakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .
Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?
İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?
bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle
Gel opeyim seni
uzattım yanakları bile![]()
Bizimkiler kapita pencereden bana bakıyolar ne zaman yiyecek ne zaman kilo alacak diye kalıbımı basarımhayır ben zayıflayınca onlara nolacaksa, söylemeyeceğim bu sefer spor yapıyorum diyecem(hem yalan söylemiş olmam)
Hadi bakalım nisaaaaaaGelsin kilo bildirim.
Mezuniyet 58.7
3hafta oldu sanirim mezun olali 59.8
60a ramak kala spora yuklenecegim bu hafta .
Ve tabiki menulerime de dikkat edecegim
uzattım yanakları bile![]()
Efser'cim tebrikler mezun oluyormuşsunKv elti görümcem halen sen kilo verdin bile demedi bacım sence neden kidigeride bir sekilde atlatım herseferinde buraya kv ile az gün serüvenlerimi yazmadım
![]()