Her zamanKısıra hayır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zamanKısıra hayır![]()
Bi zmnlar listedeyken cuma kahvaltısında çizkek yiyen bi kız vardı ondan ilham aldımKadap listedeyken tatlı yiyen hippoyu dövermiş olmasın o![]()
Kuzum mnülere daha bakmadım hepsine bir bakıyomKaptanicem benim menü nasil acep![]()
KanıtlaBi zmnlar listedeyken cuma kahvaltısında çizkek yiyen bi kız vardı ondan ilham aldım![]()
Hayirrrrr HayirrrKızz kısır ödem yapıyo yoksa bence bi kase bol sebzeli kısır sağlıklı![]()
Hatırla hatirlaKız akşam akşam 4 kaşık kısır bide çekirdek yemişsin. @tevafuk55 i hatırla ...
Kız arşive daldırma beni.. resimli ispatlı gelirim görürsün.. hani resimde atmıştı da arkadaşKanıtla
Eski takımdadır o sonra büyüdüm ben öğrendim 7. Takım listesinde yediysem kanıtla![]()
Kuzum mnülere daha bakmadım hepsine bir bakıyom
Ama dur seninkine bakayım hemen
inanmamKanıtla
Eski takımdadır o sonra büyüdüm ben öğrendim 7. Takım listesinde yediysem kanıtla![]()
O kısmı hatırlamıyorumHee bir de sana zahmet olacak ama onu yerim diye ne kadar spor yapmıştım onları da bir anlatıver hele
hippotalamus
Lannnnn böyle şaka yapilirmi yüreğime inecekti![]()
Gayet güzel herşey kararında dengeli canomSlm canlarim
Menüyü bırakayım hemen
10;00 kahvaltı
9 yeşil zeytin ,1 ceviz
1 buçuk yumurta
Kk peynir salatalık bol yeşillik
13:30
1 kucuk kase tarhana corbasi
Yoğurt 1 tabak salata
16;00
Şekersiz türk kahvesi 1 hurma 1 dilim armut
17;30
3 yk bulgur pilavı yoğur bir tabak salata
Acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 3 oldu daha içerim
Spor 15 dk leslie
30 dk koşu bandinda yürüyüş
@MiuLego &@nehirnil111![]()
of Allahım sana geliyorum![]()
yaptım ama azcık kuzum gelemedim kaç gündür
Gayet güzel herşey kararında dengeli canom
Akşamları artık karbonhidrat görmek istemiyorum cumaya kadar emi pembiklim
Akşamları sebze veya protein yiyelim ki ödem olmasın![]()