7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız seni 20yıllık kocan üç beş çocuk yapacak kadar yaşanmışlık üzerine aldatsa sen ne yazacaktın buraya ...eyvahlar olsun

Yeni bir roman yazarımız olacaktı kesin
iclal aydın gibi böyle aşşırı romantik hüzünlü
kitabın ismi "TİŞÖRT KOKUSU"

İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım. Dicem. Çünkü acılar zamanla geçer ölenler unutulur ve hayat devam edermiş.

bence ileride bakınca ne yoğun yaşamışım değil ne kadar "naif"mişim -buraya sansür uyguladım- diyeceksiniz bence

Empati yaparak düşündüm çok fazla sevdiyseniz bukadar üzüntü de normal. Yaşa acını yeri geldiğinde ağla ama sana değer vermiyorsa asla dönme. Burda bazıları dalgaya almış,arabesk bulmuş 7 sene az bir zaman mı tabikide üzülecek,özleyecek. Ve son olarak yorumlara nekadar ılımlı cevap vermişsin helal olsun diyorum.

Aksine ikna etmesini istemiyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Narsist birisi ve benim kurtulmam gerekli (
Benim gibi yengeç burdurun sen alışkanlıklardan malesef kolay vazgeçemiyoruz biz eşlik değil annelik yapıyoruz sen geri döneceksin biliyorum ama umarım dönmezsin çünkü hayat gerçekten çok kısa

Ailesi biliyor muydu

Yoo ben de evlenmeden önce 1 yıl birlikte yaşadım. Ayrıca evlenip evlenmemek de bir tercihtir. Herkes evlenmek zorunda değil ki. Evlilik neyin garantisi? Aldatılmamanın mı? Sevginin mi? Keşke evlenmeseydim diyorum ben. Neyse biz boşandık sonrasında barıştık ve yeniden nikah kıymadık. Yaşadıklarımız aynı şeyler. Değişen bir şey yok. Evlilik olmadan da aynı şeyler yaşanıyor.

yani adam senı yavaş yavaş aldatmaya başlamış
sende buna şiir diziyorsun ,

aklın başına glediğinde ben ne gereksiz ağlamışım diyeceksin ,

Bu kadar duygusallığa gerek yok bence evet 7 yılınızı vermişsiniz sizi aldatmış anladığım kadarıyla siz iyi birşeyler görüp kalma derdindeymissiniz gibi ama kalmayın bence. Ve duygusallık insanı her zaman gereksiz üzer bence bu moddan sıyrilin.

Bir erkeği ya da insanı tanımak için 1 yıl yeterli eğerki evlilik isteği varsa hadi 2 sene olsun baktım adamda bi hareket yok basarım ben tekmeyi 7 yıl nedir ya benim vaktim kıymetli arkadaş

Benim işime bile gelir çünkü evlilik bana ters bir durum da evlilik bekleyen isteyen kadınlar için diyorum hadi 1 sene birlikte yaşa zaten anlaşılır adamın niyeti 7 yılı heba etmek nedir değmez bu adamlar için onlar daldan dala atlasın biz kukuman kuşu gibi sadık umutsuz bi şekilde bekleyelim yok öyle yağma valla kimseyi beklemem çok istiyorlarsa onlar beni beklesin

Çocuk düşünürsek evleniriz mantığı ile 7 yıl erkeğe hiçbir resmi sorumluluk yüklemeden bir ilişkiye devam edersen olacağı bu...Neden evliliğe yöneltmedin en azından aldatılınca belli hakların olurdu. Kendinden bu kadar verirken adamın da belli sorumlulukları olmalı...En azından aldatmaya kalktığında bunun bedelini devlet karşısında ödemesi gerektiğini bilirdi..Evliliğin gerekleri burda ortaya çıkıyor.

Adam seni gayet te cepte görüyor, senin ayrılık blöfünü yemiyor artık daha önce de gidip geri dönmüşsün...Adam o kadar önemsemiyor ki akşam konuşalım diyor, kaybetme korkusu olsa seni şu an deli gibi arayıp yanına gelmesi lazımdı...

Sen de duygusal modlardasın çünkü bağımlısın, narsist demişsin zaten adam için...Bu moddan çıkman lazım, sürünmesi lazım senin geri dönmen içün çok uğraşması lazım...

Cok duygusal bir yapiniz var.7 yil uzun bir sure bu kadar etkilenmeniz normal,Herkes duygularini farkli yşar,hisseder.Burda kimse kimseyi duygularini yogun yaşıyor diye eleştiremez.Bazıları dozu kaçıriyo.
Umarim en kısa zamanda toparlarsiniz,hayat cok kisa önünüze bakin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…