- 25 Haziran 2008
- 388
- 1.072
- 313
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Neden heba edilsin ki? Kadın o 7 yılda hiç mi güzel şeyler yaşamadı? Hiç mi kazanımı olmadı? Konu sahibi beni oyaladı demiyor ki. O da birlikte yaşamayı istemese zaten ayrılıp evlenirdi evlenmek isteyen biriyle. Ki benim sadakatim kişiliğimle alakalı. Karşımdaki sadık değilse o onun sorunudur. Beklemek gibi bir durum varsa beklemesin zaten. Ama illa da evlenmem gerek yaşım geldi diye acele ile yapulan seçimlerin sonucunu da görüyoruz burada.Benim işime bile gelir çünkü evlilik bana ters bir durum da evlilik bekleyen isteyen kadınlar için diyorum hadi 1 sene birlikte yaşa zaten anlaşılır adamın niyeti 7 yılı heba etmek nedir değmez bu adamlar için onlar daldan dala atlasın biz kukuman kuşu gibi sadık umutsuz bi şekilde bekleyelim yok öyle yağma valla kimseyi beklemem çok istiyorlarsa onlar beni beklesin
Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı.sessiz sakin kabul etti
Adam kendini belli ediyor zaten çocuk olunca evleniriz klasik oyalama taktiğidir konu sahibide zaten aşırı duygusal 7 yılda ne yaşadığı orta da zaten kadınların umutla beklediği bir ülkede yaşıyoruz hem konu evlilik de değil adam baya aldatmaya meyil etmiş ne yapsın hala birlikte yaşamaya devam mı etsin yani nedir çözümünüz ?Neden heba edilsin ki? Kadın o 7 yılda hiç mi güzel şeyler yaşamadı? Hiç mi kazanımı olmadı? Konu sahibi beni oyaladı demiyor ki. O da birlikte yaşamayı istemese zaten ayrılıp evlenirdi evlenmek isteyen biriyle. Ki benim sadakatim kişiliğimle alakalı. Karşımdaki sadık değilse o onun sorunudur. Beklemek gibi bir durum varsa beklemesin zaten. Ama illa da evlenmem gerek yaşım geldi diye acele ile yapulan seçimlerin sonucunu da görüyoruz burada.
Evlilik olmadığı için huzur olmamış olabilir mi? Sorsam Müslümanım dersiniz. Bu yorumu yapmayacaktim ama, şu yazıya tutamadim kendimi. Kib.leyebilirsiniz.Evlilik bir sonuç değil işte bakın görün evli olsam bu işten nasıl böyle cıkabilirdim. Evlilik çocuk için imkan olunca istiyoduk. Bende evlilikten korkan biriyim. Açıkcası soEğitim devam ediyor. ve iş hayatımız bir çocuk için hazır değildi. Sanırım hayırlısı olmuş. Ya evin her noktası anımız birlikte kurduk. Zor. Gerçekten.
Eşyalarını mi ütülemiş? bende olsam vazgecemezdim böyle bir adamdan :)Şimdi eşyalarımı topladım. Cıkıcam inş. Ve ben 2 gündür burda kalmıyodum makinedeki eşyalarımı ütülemiş eskisi gibi. Asmıs. Of çok duygusalım.
hahahahaahahhahahhahahahaah cok sekersinizBu kadar severkende bu kadar saçma bir sebepten gitmek,ne biliyimBen kocama bunları yazacak kadar aşık olsam,dibinden ayrılmam adamın. Ama işte bu kadar sevgi yok her şeyi batıyor öküzün. Karşımda tişörtü var,makineye atmaya useniyom.
Sensin ohahahahaahahhahahhahahahaah cok sekersiniz
Kirlenmiş bi şekilde gelmesi hiç bişi ifade etmez. Keşke yaşanmasaydı böyle kötü şeyler ama. İşte telafi bekledim.2-3 ay ozgurlugun tadini cikarsin yine dön der.
Mesaja bak sinir adam aklima birisi geldi bu mesajdan sizin gibi değilde kısa baya kısa birşeyler yaşadiğim çocuk bana bu tarzda birşeyler demişti salak ya sanki benim sırdaşa ihtiyacım vardı hiçde aramadim kendide çok kısa sürede nişan yaptı meğer biri varmişta kenimdince güzel vicdanlı bitircek sizde kesinlikle iletişime geçmeyin kolay olmayacak ama erken geçer inşallah az değil yedi yıl ama şuda var kısa bir ilişki yaşadığın bir adami da yıllarca onlaymişsin gibi sevebiliyorsun ben 4 ay yaşadım birisiyle biraz önce bahsettiğim değil bu arada başka bi insan ama o napti gitti başkasıyla evlendi öyle mutlu mesut geziyor zor olmadimi hala oluyor hala unutmadım ama elden birşey gelmiyor beklemek lazim eminimki karsimiza adam gibi birisi çiksa bu salakları sallamiycazda bir süreç işte gezip tozma şansiniz varsa gezip tozun valla oh mis tez zamanda atlatmaniz dileğiyle...bu arada onu hatirlaricak herşeyi atın hiç acımadan aynı evde kaliyormuşsunuz sanırım o evdede artik kalmayin ev sizinse yani değiştirme şansiniz varsa ev değişinKirlenmiş bi şekilde gelmesi hiç bişi ifade etmez. Keşke yaşanmasaydı böyle kötü şeyler ama. İşte telafi bekledim.mesaj atmış oda bana veda ediyo. Mesajı aktarıyorum. Beni hayatı boyunca unutamicagını düşünüyorum. Umarım bi yara olarak kalırım onda.
Mesaj “Yaşadığımız herseye şey benim için özel ve güzeldi öylede kalacak. sana saygı duymaya hep devam edicem ve kapıyı hayatta kimseye yapmadığım gibi tabiki sanada kapatmam. yaşam içerisinde bir yerlerde egerki bana ihtiyacın olursa bir sevgiliden bir eşten de öte birlikte birseyleri aşmaya çalışmış ve yaşanmışlıkların hatırına her zaman arkadaşın, dostun, sırdaşın ve destekçn olmaya hazırım. Yaşadıklarımız, paylaşımlarınız, desteğin, emeğin ve çaban için sonsuz teşekkürler . Birbirimize çok fazla hakkımız geçmiştir. Ben kendi adıma helal ediyorum. Seni de çok seviyorum.
Bende bişi demedim. Ama bu mesaj rahatlattı. Şimdi özgürce herşeyi yapabilir. Umarım çabuk unuturum.
Mesaja bak sinir adam aklima birisi geldi bu mesajdan sizin gibi değilde kısa baya kısa birşeyler yaşadiğim çocuk bana bu tarzda birşeyler demişti salak ya sanki benim sırdaşa ihtiyacım vardı hiçde aramadim kendide çok kısa sürede nişan yaptı meğer biri varmişta kenimdince güzel vicdanlı bitircek sizde kesinlikle iletişime geçmeyin kolay olmayacak ama erken geçer inşallah az değil yedi yıl ama şuda var kısa bir ilişki yaşadığın bir adami da yıllarca onlaymişsin gibi sevebiliyorsun ben 4 ay yaşadım birisiyle biraz önce bahsettiğim değil bu arada başka bi insan ama o napti gitti başkasıyla evlendi öyle mutlu mesut geziyor zor olmadimi hala oluyor hala unutmadım ama elden birşey gelmiyor beklemek lazim eminimki karsimiza adam gibi birisi çiksa bu salakları sallamiycazda bir süreç işte gezip tozma şansiniz varsa gezip tozun valla oh mis tez zamanda atlatmaniz dileğiyle...bu arada onu hatirlaricak herşeyi atın hiç acımadan aynı evde kaliyormuşsunuz sanırım o evdede artik kalmayin ev sizinse yani değiştirme şansiniz varsa ev değişin
Alışıyorsun arkadaşım bende bir ay önce aynı durumdaydım kadının umudunun bittiği yerde erkeğin özlemi başlar sadece zamana bırak. Ben bir ayda alıştım tabi ben gitmedim o gitti. Sence gitmek mi zor kalmak mı?
Rahatladıysan çok iyi ama tamamen geyik yapmış adamMesaj “Yaşadığımız herseye şey benim için özel ve güzeldi öylede kalacak. sana saygı duymaya hep devam edicem ve kapıyı hayatta kimseye yapmadığım gibi tabiki sanada kapatmam. yaşam içerisinde bir yerlerde egerki bana ihtiyacın olursa bir sevgiliden bir eşten de öte birlikte birseyleri aşmaya çalışmış ve yaşanmışlıkların hatırına her zaman arkadaşın, dostun, sırdaşın ve destekçn olmaya hazırım. Yaşadıklarımız, paylaşımlarınız, desteğin, emeğin ve çaban için sonsuz teşekkürler . Birbirimize çok fazla hakkımız geçmiştir. Ben kendi adıma helal ediyorum. Seni de çok seviyorum.
He canm olur deseydin :) ay hayır gitmeyin bence tabi sizin hayatıniz ama elbette çekin acınızı ara ara yoklasada üstünü örtecek birşey bulun bide yalnız kalmayın ben yalnız kalinca kafayi yiyenlerdenimde :))Ev onun olduğu için ben kendi evime geçtim. Hiç bi eşyada almadım sadece şahsi. Tsort kalsın. Ama :)) şimdi tatile gidicem 1 aylık bi arınma tatili. O mesajda sunu demek istemiş özlersen evdeyim2 ayda normal yaşantıma donucem hatta tatilden sonra inş.
Ben anılarla yaşadım işte ilk kendi gitti sonra eşyalarını aldı :) biz seve seve bitirmek zorunda kaldık o gitti ağladı ben kaldım ağladım ikimizin dışında herkes mutlu oldu. Bizim sonumuz yok ama kalbimize de söz geçiremiyoruzBence kalan giden için değilde daha çok seven için zor. Ama onunla yaşadığın evde kalmak daha acı olabilir. Hep bana kendisi derdi normal konuştuğumuzda. Kalan için zor olur anılar vs. Gidende evini özler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?