• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yillik evliyim ve ayrilmak uzereyiz hatami yapiyorum?

Evet hâta yapiyorsun cunku herseyinden odun verip ezdiriyorsun kendini.....

bende 7 yillik evliyim ve sunu anladim ki erkegin herseyi ne ok dedinmi ne kiymet kaliyor ne birsey....
sunu anladim ki erkekler herseyine taviz vermeyen zor kadinlari seviyorlar....

bosuna dememisler sen kac o kovalasin....

Arkadaşım boşanmak istememeni bir yere kadar anlayabilirim ama bu bu şekilde olmaz.

Eşin seni şuanda gözden cıkarmış durumda, bankada da parası var, Almanyaya döndüğünde senin koşa koşa ona gideceğini de biliyor. Biraz dik duramaz mısın? Bütün bir yıl calısıp koskoca iki ay tatili ankarada gecirme fedakarlığında bulunmuşsun. Koskoca bir ev parasını adamlara hibe etmişsin. Kadir kıymet bilen mi var yok, teşekkür eden mi var yok.

Biraz sakin, kendini geri çek.

Arkadaşa katılıyorum hemde sonuna kadar....sakin ol...öfkeyle kalkıp zararla oturma....hakkını,paranı vs.sakın bırakma....açıkçası bu evliliğin sonu olduğunu sanmıyorum ama paldır küldür yapma bu işi...

sinirle okudumyazdıklarınızı. lütfen eşinizin siziaffetmesini beklemeyin.eşinizin son olayı olmayacak bu. kendiniziezdirmeyin. yolunuza bakın derim ben

canım herkesin yaşam tarzı hayat görüşü farklıdır. mesela kuzenimi eşi herkesin içinde azarlar. hiç cevap vermez eşine. o an suratı asılır. 5 dk sonra hiçbişey olmamış gibi güler konuşur. benim başıma öyle bişey gelse direk o ortam terkedilir. Evde çok büyük bir kavga çıkar.eşim yaptığına bin pişman olur.Ama herkes aynı olmaz.
Yani demek istediğim her şeye tüm yaşadıklarına tüm haklılığına rağmen ayrılmak istemiyor.Evliliğini devam ettirmek istiyorsun. Ben bunu anladım en azından. barışacaksan bile o arasın seni barışmak istesin. biraz naz yapar barışırsın. Eşini seviyosun sana diyecek başka bişi yok. Eşin kusura bakma ama 5 para etmez seni hiç haketmiyo. ne yazıkki seviyosun. ayrılsanızda onun umrunda olacağını sanmam. sevdiğin için sen üzülürsün. Allah yar ve yardımcın olsun. sonucu yaz lütfen çok merak ediyorum

sakın bir daha o adamın yanına gitmeyin...
sizin şuan ona duyduğunuz sevgi değil, aşk değil.. bağımlılık gibi birşey, alışkanlık..
hemen kendinize çok iyi bir avukat tutun ve tabiri caizse donuna kadar alın elinden ..
bakalım kandırıp bütün kazandığınız paraları ailesine vermek ne demek..
buna kısaca hırsızlığın bir türü denir..
:20:

aşk sevgi evlilik bi tarafa resmen dolandırmış seni

Az silkelen kendine gel adamın davranışlarını ölç tart baktın paranıda vermiyo düzelmede yok elinden geleni ardına koyma
çünkü yazdıkların bana adamın sana maddi amaçlı yaklaştığını düşündürdü.

Canim kendini haddinden fazla ezdirmissin.Yasadigin evlilik degil resmen esaret ve kölelik.hayat kisa, bir an önce bu insandan kurtulmaya bak ve gerekirse hakkini ve intikamini al.Umarim karsina iyi niyetine, Güzel kalbine layik iyi biri cikar.Ama yalnizlik bile bu sekilde sömürülmekten, kullanilmaktan, hakarete ve haksizliga ugramaktan Daha iyidir

bende cok kez bosanmayi dusundum her defasinda caydim simdi 3 cocugumuz var ben hic siddet gormedim esimden ama bir cok kez aldatildim esim in kadin zafi var sadik hic olamadi cok sukur maddi durumum iyi onsuzda iyi yasarim ama her defasinda vaz gectim ailesi ozellikle en buyuk kaynim bosanirsaniz onu sileriz kapimizin onunde dahi gezemez diyo beni cok seviyorlar benimde onlara saygim var ama evlilik bu degil tabiki beni ne bekliyo bilemiyorum

Back
X