arkadaşlar bende bu gruba dağil olmak istiyorum,
:teytey:
kızlar bugün çok kötü bişey yaptım ben,öğlen supangle yedim yemek yerine:mymeka:
ondan sonra pazara gidip geldim,temizlik yaptım,birazcığını bari eritmişimdir inşallah
yarında kilo bidirimi var:çok üzgünüm:
bu akşam bol spor yapıp ,salata tarzı bişeyler yemem lazım
sağol canım.gıcık tuttu mu geçmiyor işte,bende ballı ılık suyla yumuşatıyorum biraz
ama şimdi daha iyiyim,hafta başından beri çektirdi bana
sen nasılsın?tartıldın mı?ne durumdasın?
merhaba arkadaşlar bugün sabaha 30 dakikalık sporla başladım.müziğikle birlikte egzersiz süper.1 saat sonra ballı karışım içtim.15- 20 dak. bekledikten sonra kahvaltımı yaptım.ekmeksiz 4 zeytin biraz peynir maydonoz nane yumurta yedim.üzerine tek kötü alışkanlığım bol coffee mate li kahve içtim.sonra 1 diş sarımsak yuttum.öğlen ise 45 dakika koşu onun 1 saat sonrasında kabak biber domates ve pırasa dan oluşan zeytinyağlı az tuzlu içine lor peyniri ekleyerek yedim.sonrasında yine kahve ve yine sarımsak...hayatımızda yenilik şart .kısırdöngüden kurtarmalıyız kendimizi.hepimize kolay gelsin.imkansız diye bir şey yoktur.iste herşey gerçek olsun.
aklında kalacağına midende kalsın...boşver iyi yapmışsın...dengelersin,kendine eziyet etme zaten çok yorucu işler yapmışsın maşallahın var...:teytey:
else bencede iyi yapmışsın kendine eziyet etmenin bi anlamı yok ki
bende akşam bira içtim çok üzülerek içtim ama eşim öyle bir ortam hazırlamışki içmesem olmazdı ...bugün sadece myve ve su ile duruyorum ...yarın yine bi düzen oturturum zaten bahar geliyo sıkı bi detox programı uyguluycam ...buda bana hazırlık ..olsun
istersen ayrıntıları kitabta olduğu gibi yazayım ..denemek istersen ama bunu yapabilmek için şeker hastası tansiyon hastası kalp hastası olmamak gerek
canım ben birinci günü bir hafta olarak yapıcam hiç birşey yemiyosun sadece su ve meyve suyu olarak ..bitiriyosun ..2. gün yada 2. hafta yavaş yavaş önerilen meyveler var onlara geçiş yapıyosun.ve ya meyve suyuda oluyo ...3.gün ve ya hafta ..yavaş yavaş ve çok hafif karbonhidratlardan başlıyosun tabi bunlarla beraber önerilen meyve ve meyve sularını bitki çaylarını içebiliyosun..dördüncü hafta kendine olabildiğince hafif yemekler hazırlıyosun önerilen son hafta oluşturduğun düzeni hiç bozmaman ...asla birden yemeye başlamıyosun çok tehlikeli olabiliyo ..ama çok zinde oluyosun ..bu arada kitapda egzersizler bakım maskeleri felan var ...onları uyguluyosun...öyle ...
eğer yapmayı düşünürsen ben sana meyve suyu karışımlarını verebilirim .asla hazır meyve suyu içmiyosun ..ama ben kitabı bulamadım ondan geç yazdım .taşıncam ben ya size nasıl ulaşıcam bilmiyorum tasası tuttu valla ...elimde bi dergi var detoks karışımları önerilen yemeklerle ilgili şimdilik ordan bilgiler verbilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?