- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben geçen sene yaptım zaten 3.günden sonra hiç bişey hissetmiyosun ama gözün kesmiyosa yapma sana verceğim diyeti deniyebilirsin ama
kızlar nasılsınz bugun bakalım yarın kılo bildirimi var bakalım kaç olmusuz inş zayıflamişizdir hepimiz hepinizi öpuyoruma.s.
sabah:kalkar kalkmaz iki bardak su (filtre edilmiş yada kaynak suyu)bir bardak içine yarım limon sıkılcak ..
kahvaltı:birtane oda sıcaklığında meyve,elma,şeftali,muz,yeşil limon olabilir.iyice çiğneyin.yarım saat sonra bir kase pişmiş tahıl özellikle darı,koyu prinç,kabuklu yada kabuksuz buğday,çeşitli meyve yada yeşilliklerle tatlandırabilirsiniz.
öğle:bir iki kase haşlanmış yada buharda pişmiş sebze,yeşil fasulye,brokoli,karnıbahar,havuç,pazı,lahana,ıspanak,domates,soğan,sarımsak..
akşam:öğlen ile aynı
ara öğünler:bir yada iki fincan sebze suyu,bir meyve
gece:sadece bitki çayı.gerekirse öğleden sonra çok az protein içeren yiyecek yenilebilinir.balık tavuk kuru fasulye mercimek gibi.biraz kalori yükseltmek istenirse fırında patates tuzsuz fıstık ve çeşitli tohumlar eklenebilir..
ha bu arada spor mümkün olduğunca şart ...inş işine yarar vücuttan anti oksidanları attırıyo süper bişey ..birde ben sana meyve suyu tarifleride veryim
ama şimdi eşim geldi birazdan yazsam olurmu yemek hazırlayım canım öptüm .
haziran sonuna kadar yani 4buçuk ayda 12kilo vermek istiyorum
ayda ortalama 3 kilo,bence gayet sağlıklı az olsun,yavaş olsun
olur di mi kızlar?
valla else harikasın çok sağlıklı kilo vermiş olacaksın böylelikle ve eminim 4 ayda sen 12 kiloyu rahatlıkla verebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?