70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geçen sene yaptım zaten 3.günden sonra hiç bişey hissetmiyosun ama gözün kesmiyosa yapma sana verceğim diyeti deniyebilirsin ama

o nasıl bi diyet canım?

kızlar nasılsınz bugun bakalım yarın kılo bildirimi var bakalım kaç olmusuz inş zayıflamişizdir hepimiz hepinizi öpuyoruma.s.

iyiyiz svlkbr sen nasılsın?
inşallah zayıfamışızdırkaydirigubbakcemile5

sabah:kalkar kalkmaz iki bardak su (filtre edilmiş yada kaynak suyu)bir bardak içine yarım limon sıkılcak ..
kahvaltı:birtane oda sıcaklığında meyve,elma,şeftali,muz,yeşil limon olabilir.iyice çiğneyin.yarım saat sonra bir kase pişmiş tahıl özellikle darı,koyu prinç,kabuklu yada kabuksuz buğday,çeşitli meyve yada yeşilliklerle tatlandırabilirsiniz.
öğle:bir iki kase haşlanmış yada buharda pişmiş sebze,yeşil fasulye,brokoli,karnıbahar,havuç,pazı,lahana,ıspanak,domates,soğan,sarımsak..
akşam:öğlen ile aynı
ara öğünler:bir yada iki fincan sebze suyu,bir meyve
gece:sadece bitki çayı.gerekirse öğleden sonra çok az protein içeren yiyecek yenilebilinir.balık tavuk kuru fasulye mercimek gibi.biraz kalori yükseltmek istenirse fırında patates tuzsuz fıstık ve çeşitli tohumlar eklenebilir..

bu daha iyiymiş canım
hemen kaydedeyim bilgisayara

ha bu arada spor mümkün olduğunca şart ...inş işine yarar vücuttan anti oksidanları attırıyo süper bişey ..birde ben sana meyve suyu tarifleride veryim

haziran sonuna kadar yani 4buçuk ayda 12kilo vermek istiyorum
ayda ortalama 3 kilo,bence gayet sağlıklı az olsun,yavaş olsun
olur di mi kızlar?

haziran sonuna kadar yani 4buçuk ayda 12kilo vermek istiyorum
ayda ortalama 3 kilo,bence gayet sağlıklı az olsun,yavaş olsun
olur di mi kızlar?

valla else harikasın çok sağlıklı kilo vermiş olacaksın böylelikle ve eminim 4 ayda sen 12 kiloyu rahatlıkla verebilirsin...

valla else harikasın çok sağlıklı kilo vermiş olacaksın böylelikle ve eminim 4 ayda sen 12 kiloyu rahatlıkla verebilirsin...

inşallah canım biranda hızlı kilo verip sonra geri almak istemiyorum.inşallah yavaş yavaş gitsin sonra geri gelmesin şu kilolar:1closedeyes:

ben bi tarif okumuştum burda 1 elmayı 4 e bölüp blendırdan geçirip az bi su ile kaynatıyosunuz elmalar yumuşayınca blendırdan geçirip üzerine tarçın atıp yiyomuşsunuz tatlı isteğine ii geliyomuş

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba yarınki listeyi kim hazırlıyacak bilmiyorum ama birkaç gün seyahatte olucağım için yarınki liste için şimdiden kilomu belirtmek istedim kilom aynı maalesef klava:
kolay kilo veremiyorum işlerde çok yoğun buraya da pek giremiyorum en azından motive olurdum ama yok :çok üzgünüm:
yarın için kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum :hooray:
en güzel zayıf çıtır olacağınız günler sizinle olsun :1hug:

kızlar ben yarın okulda olacağım için akşamdan önce giremem kilo verme listesine benide yazarmısınız kilom 74 yarına bişey farkedeceğini sanmıyorum özel günümdeyim çünkü...tşk ederim iyi haftalar dilerim

of tabi ben yine kimseyi yakalayamadım...kızlar ben yakında uzun bisüre giremiycem ..bnm kilo bildirimlerimi bi arkadaşım yapıcak ...iki hafta daha burdayım ....

kızlar bende yarın kilo bildirimini geç yapabilirim sabah erken gidicem bu hafta gündüzdeyim 4 te eve geliyorum 5 gibi yazarım sabah işe giderken tartılcam umarım hepimiz yarım kiloda olsa vermişizdir bende birden verme taraftarı değilim yaza vakit var hepiniz öpüyorum kendinize iyi bakın byyyy

kızlar yeni bişi buldum nette.yemekten 15 dk önce bir yemek kaşığı dereotunu ince ince kıyıp yerseniz tokluk hissi veriyomuş.deniycem bakalım yarın.artı lahana suyuna da başladım.ben tam anlamıyla yarından itibaren başlayıp diğer p.tesi kilo bildircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…