70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

16/02 pazartesi sabahi tartilip kilonuzu bildirin onumuzdeki haftanin yarismasina sizleri dahil edecem.

arkadaslar yarin cogu arkadasimiz kilo bildirimini gec yapacakmis, sabahleyin bildirenlerin listesini hazirlayip yayinlayacam, aksam bildirenler oldugunda listeyi revize edecem
sampiyonlar aksama belli olacak dolayisiyla
yarin tartida yuzunuzun gulmesi dilegiyle, azmettik nefsimizle savasiyoruz bu gruptan gulucuklerle
cikacagiz

sevgiler

valla arkadaslar
dun esim firinda makarna yapmisti sebze soslu dun olcuyu kacirip iki tabak yedim am gunduz sadece
bir elma, bir yogurt yemistim umarim cok kalmaz kalori ama hic spor yok
pazar gunu de az musli ve sut yaninda bir adet kayisi yumurta 3 adet zeytin 2 dilim domates yedim
aksam firinda yagsiz pismis hindi,brokoli ve mantar yedim aksam tatli niyetine 56 kcal lik meyveli yogurt (sekersiz ve yagsiz tabii)
yine spor yok .disaridaydik iki gundur aksam gelip yazdiklarinizi okuyabildim sadece
yarin bu iki gunle verdigim kilolari nasil aldigimi gorecegiz

günaydın arkadaşlar ben bu aralar uğrayamıyorum hatta önümüzdeki birkaç haftada biraz zor taşınıyorum günlerdir ev aruyordum buldum galiba bugün son kez annemle bakıp karar vericem bu soğukta derdin ne yazı bekle diyorsanız hiiiiiiiiiiiiç sormayın bana dua edin lütfen bu arada kilom 76 yani 1 kilo verdim darısı veremeyenlerin başına kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum şimdiden.

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar iyi haftalar
bende bu yemeğe rağmen 68e düşmüşüm kendime inanamıyorum valla kesin bu elma sirkeli su işe yarıyor birazda yürüyüş sonuç gitsin kilolar ama pek farkedemedim kıyafetlerde tartımı bozuldu die düşünmedim değillll :)süprizzzzz

günaydın kızlar nihayet 70in altını gördüm
69,65kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim hepinizea.s.

günaydın kızlar bu haftada 1 kilo verdim şimdi ki kilom 68 dikkat etmedim ama ben bile şaşırmış durumdayım inşallah herkes kilo verebilmiştir.

merhaba arkadaslar , bu sabah tartıldım ve tam olarak 76.5 kiloyum. beni de aranıza alırsanız çok mutlu olucam hihoyyyt
umarım birlikte güzel güzel kilolarımızı vericez :Saruboceq:
sevgiyle ...

herkese günaydın
uzun bekleyiş sonunda bende vermişim 200 gr ama 1 beden incelip 42 beden kıyafetlere giriyorum artık

oooooooo süper herkes kilo vermiş aynen böyle devam ederiz inşallah kızlarrrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2

oooooooo süper herkes kilo vermiş aynen böyle devam ederiz inşallah kızlarrrrhihoyyytkaydirigubbakcemile2

genel olarak aynıyız galiba ilk hafta verdik,2.hafta durulma vardı,3. hafta yine verdik
inşallah bundan sonra hiç durmaz da gider kilolar:lepi:

genel olarak aynıyız galiba ilk hafta verdik,2.hafta durulma vardı,3. hafta yine verdik
inşallah bundan sonra hiç durmaz da gider kilolar:lepi:

valla canım ben anlamadım bu işi 6 ay spor yaptım 3 kilo veremedim bunun bir ayında deli gibi rejim yaptım herbal life ürünlerinden kullandım 1 ayda 1 kilo verdim bir de aç kaldım ama şimdi çok şaşırıyorum nasıl veriyorum dieee:1shok:

birlikten kuvvet doğuyor galiba
bende 3 haftada aç kalmadan,doğru düzgün spor yapmadan 2,85 kg vermişim

Son düzenleme:
birlikten kuvvet doğuyor galiba
bende 3 haftada aç kalmadan,doğru düzgün spor yapmadan 2,85 kg vermişim

aynen böyle devam ederiz inşallah ayda 2 kilo versem havalara uçarım valla o yüzden biraz yemeği kısmam lazım çok iyi yiyorum bu aralar yakında kilo verme işide durur yasakkelime-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar.beni de alırmısınız aranıza.şu anki kilom 79.8 .zayıflama işine ciddi oalrak el atmam lazım.desteklerinizi bekliyorum.nerden başlıyoruz:1rolleyes:

benımde ayın 10nunda 73,600 du bugun tartıldım 71,100 hihoyyythihoyyyt bende haftaya aranızda olmaya bılıurım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…