70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar atilmak isteyenleri bu hafatnin yarisma listesine ekledim.

kilo bildirimi yapmayan arkadaslara, son cagri kaydirigubbakcemile acele biraz
kendilerini kilo bildirimi yapmayanlar listesinde bulabilirler

saka bir yana liste bu hafta da cok gec saate kalacak gibi, bu arada baya kalabalik olduk

su muhallebisi,6 kişilik tarif bu
hazırlama süresi 25 dk pişirme süresi 20 dk kalorisi 200 kl,
1 kl süt,70 gr buğday nişastası,170gr toz şeker,500 ml su ,pekmez,tuz.

süt,şeker bir tutam tuzu kaynatın.kaynamaya başlayınca az su ile ezdiğiniz nişastayı sicim gibi akıtarak ekleyin.karıştırarak 20 dk muhallebi gibi pişiprin.
ıslak kalıba dökerek soğumaya bırakın kare şeklinde parçalara ayırarak üzerine pekmez dökün

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar iyi haftalar
bende bu yemeğe rağmen 68e düşmüşüm kendime inanamıyorum valla kesin bu elma sirkeli su işe yarıyor birazda yürüyüş sonuç gitsin kilolar ama pek farkedemedim kıyafetlerde tartımı bozuldu die düşünmedim değillll :)

magrenta yukaridaki mesaj senin cnm, ticker in da 68 gosteriyor, gecen hafta 69 idin . kilonu
yeniden teyit eder msin lutfen

sevgiler

kızlar arasıra yazdığım tarifler diyet kitablarından alınmış kalorisi düşük tarifler haberiniz olsun ..özellikle tatlılar işinize yarrar ..diye düşünüyorum ...

arkadaslar bu kadar beklemek yeter diyecem ama mesaisi olan arkadaslar vardir. Onlarin eve gelip mama hairlamalarini bekleyenler olabilir. onlari uzmemek icin.....
revize edilmis taslak listeyi yeniden geciyorum
aksam Turkiye saatiyle 10 gibi listenin son halini gecerim (malum burada ancak aksam yemeginden
kalkmis oluyoruz)
sevgiler

canım kural koy ogün akşama kadar herkez bildirsin bildiremiycek işi olucak kişiler önceden mazeretlerini ve ne zaman kilosunu bildiricegini söylesinler sana kötükedihüso
sen şimdi bildirmiş olanları listele bildirmeyenleri cıkar listeden yasakkelime

ya kızlar ben bi kaç güne kadar
bi süre giremiycem tekrar söylüyorum bnm yerime siteden başka arkadaşlarım haber verir oldumu...bir iki hafta dedim ama ben taşınıcam o yüzden

merhaba ben de tartılmışken yazayım 72.7 kiloyum. sabah yazamadım.umarım herkes kilo verebilmiştir bu hafta. ben de bugünkü menümü sayayım. sabah sirkeli su, öğlen 3 sigara böreği ve iki bardak şekersiz çay,1 çay kaşığı da helva (kan şekerim çok düşmesin diye) ,akşam yarım kase haşlanmış fasulye ve mısır yarması karışımı ( canım hiçbir yemeği görmek bile istemedi çorba malzememi yedim) ,akşam bir bardak sirkeli su.bakalım bu hafta nasıl geçecek. yarın zaten diyette izin günüm. ama ne iştah kaldı ne bişey .bu arada kotlarım artık bacaklarıma çok rahat oluyo sadece biraz yanlar çıkıyo.doğumgünüme kadar o sorun da hallolur.hepimize kolay gelsin

selam kizlar,
bir sorum olacakti. bulgur lapasini da ayni pirinc lapasi gibi mi yapiyorsunuz. 1 bardak bulgura 3 bardak su seklinde mi?

arkadaslar bgn ptessı napmam lazım katılmak ıcın benım
herkes gun ıcınde ne yedıgınımı
yazıyorr acaba ??

kizlar nasil katiliyoruz araniza ne sekilde ne uygulayip zayifliyorsunuz???
bende bugün tartildim tam 70 kiloyum hedef simdilik 60.ne uyguluyoruz ?? ne sekilde zayifliyoruz banada yardim edreseniz sevinirim:))

70 kilo olarak yazmışın ya o yüzden düzeltmeni istemiştim merci74
bu arada saat 10 olmuş kim birinciiiiii? tebrik edicem ilk röportajı yapmak istiyorummmm :)hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3delikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

ben aynı kilodayım fazla dikkat edemedim bu hafta bide adet olcam 2 güne kadar şişlikte vardır.

arkadaslar yeni katilmak isteyenler lutfen guncel kilolarini paylassinlar

adasu,
bende oyle dusunuyordum, insanlar alinir mi diyordum
ama bundan sonra sadece bildirim yapanlarin veya bununla ilgili mazaret bildirenlerin isimleri listede bulunacak.
bildirmeyenler (ya da kendi adlarina kilo bildiriminde bulunulmayan) arkadaslar bir sonraki haftanin listesinden bildirim yaparlarsa devam edebilecekler. Bildirimlar pazartesi gunu aksam dokuza kadar yapilacaktir

Kuusuum baskasi bildirecekse problem degil cnm

glsh85 guncel kilonu bildirir misin lutfen cnm

02-Sep 02-09 Subat verilen kilo 09-16Subat
Bu hafta ortalama iyi arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum

madamxl……….. 72............ -1............. 71
whitehall………… 72............ -0.2.......... 71.8
efsanur………….. 71.5......... -0.5.......... 71
guleysa………… 71.4......... -0.6.......... 70.8
inci478………….. 69............ -1............. 68 70 altina inen arkadaslarimiz
yellowdaisy……. 70.5......... -0.3.......... 70.2
else…………….. 71.3......... -1.65........ 69.65:hooray:
kuusuum………. 72.5......... -0.6.......... 71.9
adasu………….. 72............ -1.3.......... 70.7
kaanmm………. 77............ -1............. 76
yok rumuz falan…. 74.2......... -1.5.......... 72.7:hooray:
magrenta………… 69............ -1............ 68 70 altina inen arkadaslarimiz
*toprak*………….. 76.4......... 0............. 76.4
muhasebe22……. 70.5......... 0............. 70.5
merci74…………. 77............ -0.5......... 76.5
svlkbr…………….. 73.6......... -2.6.......... 71:hooray:
rock_on……………. 78............ -1............. 77
almut……………………… ............... -0.5.......... 72
birsam........................ 80............0..............80

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…