tsk ederım else yıyebılırm o zman cnm cok istedıde kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sizler nasıl spor hareketerı yapıosnuz benm gobegımı erıtmem lazımsenağlama
cnm göbek için kesinlikle memkik işe yarıyor onun dışında ben sopalı hareketlerinde hem göbegi hemdee göbek etrafı(simitleri)çalıştırdıgını düşünüyorum dene istersen ben sopayı omuzlarıma koyup ellerimide uçlarına atıyorum ense köküme alıp saga sola çeviriyorum ve çok etkiliyor....
bende gunde 10 dakıka yapıcm bakalım ne kadar ekısı olcak duzenlı bi şekılde bugun baslıorum inş mekık te yapmak istiorum ama ben hamıle kalmak istiyorum calişmalalrımız varkaydirigubbakcemile3eger olurda tutarsa mekık yaparak dusurmekten korkuyorum:CüvCüv:
ölede cnm zayıflıyımkı daha rahat gecsın hamılelık donemım dımı ama
ben kzimdan once 56-60 araligindaydim boyum 1.72 hamilelikten sonra bile kilo aldim emzirme falan hikaye verilmiyor uykusuzda kalsam banamisin demedi ama simdi diyete basladim 79dan 77dustum hatta bu sabah ibre 74.2yi gosterdi 1haftada nasil oldu bilmiyorum sanirim emziriyor olamam simdi yardim etmeye basladi sutumde var sukur fiskiriyor cikolatalari yutarken bile boyle sutum yoktu simdi salatayla,haslamalarla,sebzelerle bu hale geldi bakalim ptesi sonuc ne olucak
ben de emziriyorum diye diyet yapmak istemiyordum benim süt zaten fazla gelmiyor diye bakalım çok sıkı diyet olmasa da başladım dikkat etmeye inş benim de senin gibi sütüm kesilmeden devam edebilirim
Merhabalar.Else frezya hoşbulduk.(Biraz geç oldu ama) Else ve svlkbr sanırım bebek istiyorsunuz.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Kızlar kilolu olarak hamile kalmaktan korkmayın.Çünkü kilolu bayanlar hamileliklerinde daha az kilo alıyor.Doğumdan sonra emzirirken eski tombiş haline dönüyorsun.ben de döndüm.ama sonrasında manyak gibi yediğim ve eve kapandığım için üzerine 4 -5 kilo ekledim.
tamam listeye de girdik.şimdi napıcam.yol yordam gösterin nolursunuz ya. ben şimdilik ekmeği azalttım.abur cuburu kestim. egzersiz falan başlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?