70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederım else yıyebılırm o zman cnm cok istedıde kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sizler nasıl spor hareketerı yapıosnuz benm gobegımı erıtmem lazımsenağlama

tsk ederım else yıyebılırm o zman cnm cok istedıde kaydirigubbakcemile3 ya kızlar sizler nasıl spor hareketerı yapıosnuz benm gobegımı erıtmem lazımsenağlama

cnm göbek için kesinlikle memkik işe yarıyor onun dışında ben sopalı hareketlerinde hem göbegi hemdee göbek etrafı(simitleri)çalıştırdıgını düşünüyorum dene istersen ben sopayı omuzlarıma koyup ellerimide uçlarına atıyorum ense köküme alıp saga sola çeviriyorum ve çok etkiliyor....

kwsinlikle sopalı hareket etkili bir hareket ben hergün 50 tane yapmaya çalışıyorum.farkedilen etkisi oluyor bence.

bende gunde 10 dakıka yapıcm bakalım ne kadar ekısı olcak duzenlı bi şekılde bugun baslıorum inş mekık te yapmak istiorum ama ben hamıle kalmak istiyorum calişmalalrımız varkaydirigubbakcemile3eger olurda tutarsa mekık yaparak dusurmekten korkuyorum:CüvCüv:

aman canım dikkat et sen çok fazla da yemeğini falan kısma
beslenmene de dikkat et
hamilelik öncesi diyet yapmak zararlı zaten bildiğim kadarıyla

ölede cnm zayıflıyımkı daha rahat gecsın hamılelık donemım dımı ama

haklısın tatlım biçoğumuzun isteği zaten o
ama benim demek istediğim bünyeni zayıflatıcak,meleğin geldiğinde seni halsiz bırakıcak,dirençsiz bırakıcak diyetler yapmaman
eminim yapmıyosundur zaten meleğin için en iyisini bilirsin
canım benim Allah bebişlerimize kavuştursun inşallah bizleri

ben kzimdan once 56-60 araligindaydim boyum 1.72 hamilelikten sonra bile kilo aldim emzirme falan hikaye verilmiyor uykusuzda kalsam banamisin demedi ama simdi diyete basladim 79dan 77dustum hatta bu sabah ibre 74.2yi gosterdi 1haftada nasil oldu bilmiyorum sanirim emziriyor olamam simdi yardim etmeye basladi sutumde var sukur fiskiriyor cikolatalari yutarken bile boyle sutum yoktu simdi salatayla,haslamalarla,sebzelerle bu hale geldi bakalim ptesi sonuc ne olucak

svlkbr kupani ekledim canim, kupani tebrik ederim:içelim:
bu hafta iki birincimiz var bennuu ve flyalone kilo veren herkesi tebrik ediyorum.:lepi:

23 Subat -2 Mart yarismacilari
magrenta............ 69
plazmiq...............78.6
serwenay............74.20
madamxl............72.2
guleysa..............70.40
kuusuum............71
yok rumuz falan..71.7
*toprak*.............76
muhasebe22......70.4
merci74.............76
svlkbr................69.5
rock-on.............76.5
flyalone.............74.5
loxandra...........78.4
bennuu.............72
xzeyna78.........77
feyza79............69
bebislerim.........71.3
nnurayy............77
seroQ...............77
melankoli699.....72
lepiska..............77
minna9595.........74
ozgekrd.............72.5
latte..................80
arzuk................74.5
isce..................70
hatido...............71
can_iso.............72
sevilcan.............70.5

hadi kizlar yaris baslamistir (kilo bildirimi yapmayanlar bu haftaki listede yoklar,bu haftanin listesine eklenmek isteyenler icin bugun son gun)

ben de emziriyorum diye diyet yapmak istemiyordum benim süt zaten fazla gelmiyor diye bakalım çok sıkı diyet olmasa da başladım dikkat etmeye inş benim de senin gibi sütüm kesilmeden devam edebilirim

bu haftaki birincileri kutlarım :hooray:
elsecim sen 70 in altına düştün ya o yüzden yoksundur belki de keşke bende düşebilsem :çok üzgünüm:
bu böyle olmıyacak karar verdim voit ab rocker diye mekik aleti var onu alıcam :1rolleyes:
dün lahana kürüne başladım sanki iştahım daha çok fazlalaştı şaşırdım kaldım :uhm:

ben de emziriyorum diye diyet yapmak istemiyordum benim süt zaten fazla gelmiyor diye bakalım çok sıkı diyet olmasa da başladım dikkat etmeye inş benim de senin gibi sütüm kesilmeden devam edebilirim

vallahi dikkat et arkadasim millete uydum 74kilo ile dogum yaptim emzirme doneminde kilo aldim al su sut yapar bu yapar oldum mu 79 eskiye gore sutum bile cok salata yemezdim ki yada haslama kizarmis tavuk varken kim bakar haslanmisina simdi sabah yedigim 2tane kasarki sucuklu tostun yerine 2kayisi peynir 1dilim ekmek domates salatalik yiyorum sence hangisi sut yapar gibi gorunuyor oglen koca tabak lazanyalar yerine zyagli sebze,salata,kepek ekmegi yiyince sutumun bile koyulugu artti tatliyi kestim (elma,portakal,ananas,kiraz)bunlarda tatli menum denebilir inan bana boyle ye kilo vermekle kalmaz sutun bile artar tabi 2lt su sart

kolay gelsin fıstıklar .. tebrikler.........................

kıslar ben hala kosamadım kac gundur bugunde temızlık yaptım cok yoruldum yarın mısafırlerım var bebek gormeye gelcek sonrakı gunde var offya bı basladıgım gıbı gıdemıyorum hep bırsey cıkıyor

Merhabalar.Else frezya hoşbulduk.(Biraz geç oldu ama) Else ve svlkbr sanırım bebek istiyorsunuz.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Kızlar kilolu olarak hamile kalmaktan korkmayın.Çünkü kilolu bayanlar hamileliklerinde daha az kilo alıyor.Doğumdan sonra emzirirken eski tombiş haline dönüyorsun.ben de döndüm.ama sonrasında manyak gibi yediğim ve eve kapandığım için üzerine 4 -5 kilo ekledim.
tamam listeye de girdik.şimdi napıcam.yol yordam gösterin nolursunuz ya. ben şimdilik ekmeği azalttım.abur cuburu kestim. egzersiz falan başlamadım.

evet cnm bebiş istiyorum ben dua edın inş:CüvCüv:en kısa zamanda bebişim olsunsen kaç kıloayla hamıle kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…