70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aferin sana elsecim valla ben regl dönemimdeyim sancıdan ve bel ağrısından ölüydm genede 5 dk leg magic yaptım.buarada lapayı sende yapmıştın sanırım.faydsını gördün mü tatlım

geçmiş olsun tatlım
lapayı iki hafta yaptım ama faydası oldu mu bilmiyorum
çünkü ilk 2 hafta diyet,spor,sirkeli su falan dikkat etmiştim
ama dene istersen

bende kupa almışım oleyyy.bu gazla devam ederim inş.:enbuyukkk:
bugun yediklerim sabah 2 haşlanmış yumurta,5 zeytın,1 dlm ekmek,peynir,domates salatalık,çay

kızlar aranızda pirinç lapası yapanlar vardı sanırım.faydasını gören oldu mu?regl dönemimdeyim diye denemek istedim de ama tam karar veremedim.

bence yap canım lapayı ben 3 kere falan yaptımıstım faydasınıda gördüm bıkere dene istersen buarada kızlar elektırıkler yokktu bende sımdı geldı o boslukta bende mutfaga gıttım kendımce degısık bırsey yapmaya karar verdım butun kuru baklagıllerden nohut mercımek fasulye yesıl mercımek bulgur ve pirinç kalorisinide hesapladım bi kasık yag ve salcayla tatlandırırsak 1500 kalori ediyor artı butun gıda ihtiyaclarımızı karsılıyor eger istersek bunları yogurtluda yapabiliriz karın bölgesini eritmek içinde süper olur yogurtlu çorba isterseniz ölçülü olarak tarifini verebilirim ama önce ben bi deneyeyım lezzeti güzel olursa tavsıye ederım emınım guzel olucak egerkı yogurdu eklersek kalorı degerı 1800 cıkıyor sporla 500 kalori harcanırsa birgün için kullanılabilir

bennuu kutlarim canim iki kilo vermissin ,bende kupa almisim haytimda ilk defa:))
bende üzülüyordum bir az gelmisti.durmak yok kizlar yola devam.valla artik karnimi iyice doyurmadan kalkiyorum ölmüyecek kadar yiyorum istegim olsada hayir diyorum.abur cumur yok sadece cikolatayi kokluyorum yetiyor:))))

melankoli699 ve sevilcan arkadaşım desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi bugün aç karnına tartıldım ve kilom 74 çıktı tam 74.halbuki en son 74,5 du.Onun üzerine ben dünyaları yedim kaydirigubbakcemile3.moralim biraz yerine geldi doğrusu.kesin 77-78 olmuşumdur diyordum.
Herşey çok güzel olacak!

bendesabah sirkeli suyum, bir haslanmis yumurta yedim yarim peynirli ve yarimda ispanakli gözleme yedim. öyle meyveyele gecirtircem.aksabada kiymali bamya cormasi yeter.arda bol su icmeyi unutmasam iyi olcak.

selam kızlar öğle yemeiğimi yedim şöyle bir dışarı çıktım iş için manayla biraz yürümüş oldum şimdi kahvemi içip biraz keyif yapayım diorum :)))

merhaba merci74, ben bu pzt. 74.5 kiloyum. yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim. öenmli değil aslında yine de kupa almışım :hooray::teytey:
sevgilerimle

bende 71 kiloyum ve yaklaşık 60 olmak istiyorum. üç gün oldu aranıza yeni katıldım beni de destekleyin lütfeennn sositososito

benim için çok iyi olur bütün sorun bacak basen ve kalçada zaten bu hafta 74 kg başladım pazartesi bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 önerinize teşekkür

ya mercı ben bı bucuk kılo verdım sen bana 500 gram verdın olarak yazmısın benıme kupa almaya hakkım var ama lutfennn

bende 71 kiloyum ve yaklaşık 60 olmak istiyorum. üç gün oldu aranıza yeni katıldım beni de destekleyin lütfeennn sositososito

hoşgeldin canım aramıza,

bende henüz çok yeniyim ama bakarmısın hemende grubu nasıl sahiplenmişim
buranın motıvasyonu süper,umarım sende bir an önce istediğin kiloya kavuşursun.

selam kızlar,

sabah tartıldım 81 kilo olmuşum,anlamadımki nasıl aldım o 1 kiloyu ben ama olsun moral bozmak yok,diyete devam...
bugün de spor salonuna kaydoldum,hedeflerim büyük sadece diyetle amacıma ulaşmam çok zor olduğunu biliyorum,inşallah haftaya başlıyorum.
Bu arada aranızda kilosu en fazla olan benim farkındasınız değilmi?
Nasılsa birkaç gün içerisinde 79 a inerim düşüncesiyle gruba dahil olmuştum ama öyle kolayda verilmiyormuş olsun moralimi bozmuyorum,içinizdeki en kilolu kişi olmak beni daha motive edeceğe benziyor.

hepinize güzel bir öğleden sonra diliyorum,görüşürüz.

hoşgeldin canım desteklemez miyiz hiç
bi arkadaşıma da söylemiştim biz aynı uğurda savaşan savaşçılarızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

slm canım dediğin gibi moral bozmak yok
en fazla,en az yok aramızda hepimiz 70-79 grubuyuz di mi
başı yada sonu farketmez:1hug:

herkese günaydınlar
bebişlerim dediğin doğru ekledim seni bakabilirsin
ben belimden dolayı pek hareket edemiyorum bugün evde dinleniyorum
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
ben bu grubu çok sevdiğim için burada kalıcam ayrılmamak için kilo vermiyorum bahanemde bu olsun

yiyin yiyin fıstıkları pastada kilo yapmıyomuş
kıslar ben biraz daha uzanayım sonra gene gelirim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…