- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aferin sana elsecim valla ben regl dönemimdeyim sancıdan ve bel ağrısından ölüydm genede 5 dk leg magic yaptım.buarada lapayı sende yapmıştın sanırım.faydsını gördün mü tatlım
kızlar aranızda pirinç lapası yapanlar vardı sanırım.faydasını gören oldu mu?regl dönemimdeyim diye denemek istedim de ama tam karar veremedim.
benim için çok iyi olur bütün sorun bacak basen ve kalçada zaten bu hafta 74 kg başladım pazartesi bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3 önerinize teşekkürkızlar bacak basen ve kalça içn süper bir hareket ögrendim bugun sırtınızı duvara yaslayıp sanki sandalyede oturur gibi bacaklar yere paralel sırt duvara dayalı kollar yanlarda açık olacak şekilde sadece 10-15 sn yapıp kalkıyorsunuz sonra tekrar 5 set halinde yapın bakın bacaklarınızdaki yanmaya biraz zor ama çok faydalı bir hareket....
bende 71 kiloyum ve yaklaşık 60 olmak istiyorum. üç gün oldu aranıza yeni katıldım beni de destekleyin lütfeennn sositososito
bende 71 kiloyum ve yaklaşık 60 olmak istiyorum. üç gün oldu aranıza yeni katıldım beni de destekleyin lütfeennn sositososito
selam kızlar,
sabah tartıldım 81 kilo olmuşum,anlamadımki nasıl aldım o 1 kiloyu benama olsun moral bozmak yok,diyete devam...
bugün de spor salonuna kaydoldum,hedeflerim büyük sadece diyetle amacıma ulaşmam çok zor olduğunu biliyorum,inşallah haftaya başlıyorum.
Bu arada aranızda kilosu en fazla olan benim farkındasınız değilmi?
Nasılsa birkaç gün içerisinde 79 a inerim düşüncesiyle gruba dahil olmuştum ama öyle kolayda verilmiyormuş olsun moralimi bozmuyorum,içinizdeki en kilolu kişi olmak beni daha motive edeceğe benziyor.
hepinize güzel bir öğleden sonra diliyorum,görüşürüz.
slm canım dediğin gibi moral bozmak yok
en fazla,en az yok aramızda hepimiz 70-79 grubuyuz di mi
başı yada sonu farketmez:1hug:
kızlar antep fistigi kılo yaparmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?