70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

latte cnm sağol ama ben bunlar yesem herhalde hemncecik zayılarım ama nerde anacğim
bu aralar sıtrese girdğim zaman hiç boş duramyorum.
ne olacak bu halım kızlar bıraz gaz verın bana haydınnnnnnnnn
neyse öptüm hepinizi

günaydın frezya günaydın nuray siz cadılar yüzünden bende iş yüzünden erken kalktım (( ama benim yatma şansım yok birdaha yaaa uffff benimde sinir stresim havlarda bu ara yiyorumda yiyorum sporda yapmıyorum hadi bakalım hayırlısı

ayıp valla bana elsecim toparlamam lazım kendimi öyle çok yemiyorum ama sporda yapmayınca saldım birazcık kendimi-tatlicadiarzu-

bendee bebiş istiyorum ama 58-60 arası olunca zayıf hamile olmak istiyorum malüm zaten boyum uzun birde kilo olunca kendimi çok devasa hissediyorum o yüzden zayıflamak sonrada hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin....:CüvCüv:

günaydın kızlar bugun cok mutluyum:dance: valla hiçbişey moralımı bozamaz yemek bile saba bıtane sac böregi yedım bırazcık yaglıydı gunun gerı kalanını dunku yaptıgım corbadan içecem 3 kase kadar şimdide yeşil cayımı içtim spor yapıcam hadı bakalım kazamız mübarek ola hepinizi çokkkk öpüyorum Şeniz

amin canım :Saruboceq::CüvCüv: en kısa zamanda hepimize nasıp etsın cıtır hamıleler olalım

inşallah canım birlikte önce zayıfladığımızın sonrada hamile olduğumuzun haberlerini paylaşırız

inş daha iyi olacak herşey deniyorum bakalımm zaten sütüm az diye başladım diyete keşke kilo verirken sütüm de artsa oğlum çok mutlu olur

günaydın kızlar ben bu sabah bir dilim ekmeği incecik iki dilim yaparak biraz da peynirle bi tost yaptım şimdi de rezene çayı içiyorum malum emzirdiğim için yeşiy çayı tercih edemiyorum herkese diyetli günler

hepimizin gününün ii geçmesi dilegiyle başlayalım ve
sabah kalktım sirkeli suyumu içtim 2 tane galeta 1 domates 4 zeytin ve çay içtim iş yerine gelince hemen kendime bir kahve aldım şimdide 2 galeta ve yeşil çay içiyorum inş gidicek kızlar kilolar
bu hafta kilo verme şampiyonu ben olacam karar verdim hepinizide iddiaya bekliyorum bakalım varmı benden hızlı verecegini soleyen:))))
her işte hırs ve azim gerek
haydi kızlar eminim hepimizin en ii haftası olacak bu hafta
sizlere güveniyorum
hepinizi kocaman öpüyorum by...

günaydın canlarım ciğerlerimkaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyoo rejımler kılolar bakalım bı 65 olsam var ya dahada hırslancam ya gercı tartıda 69u gorunce bı hırslandımkı sormayın hepinize az kalorili gunlr diliyorum ve hepinizi öpuyorum kızlarrra.s.bu arada bende bebiş istiyorum inş en kısa zamanda rabım hepmize naip eder

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
herkeze kolay gelsin kızlar bende pazartesi öğlen yoğurt yedim bugün olmuş halen karnım ve midem çok fena sanki biri pompayla şişirmiş gibi bir daha ağzıma koyarsam bu yoğurdu insanı bu kadarmı perişan eder klava:

bende bugün tartıda 73 ü görünce gözlerime inanamadım.gerçi bu gidenin kilo olmadığının farkındayım tabi ama olsun motive edici :)
dün sabah iki ilim kepekli ekmek,şu hazır ince dilimli olanlardan yiyorum.5 adet zeytin yedim.peyniri canım istemedi (halbuki çok severim).birde ben kahvaltılık salça hazırlıyorum daha çok ondan yedim zaten.
öğlen 4 kaşık kısır birazda acı biber turşusu yedim.
akşam 2 dolu tabak ekmeksiz çorba içtim.
yatarken de yarım bardak süt içtim.
sirkeli suyu daha önce denemiştim ama aç karnına ben su bile içemediğim için pek hoş gelmemişti.ayrıca yatmadan önce içilirse daha etkili olduğunu duymuştum ama şahsen denemedim.Ama ben yatmadan önce içmeyi tercih ederim.
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.Şaka bir yana dışardan insanlara komik gelebilir ama biz birbirimizin yaşadıklarını birebir yaşayan insanlarız.Buna dayanarak söylüyorum ki çok zor bir yolda ilerliyoruz.

çok tatlısın,kuzenimede bu listeyi söylediğimde "bunlar yemekten önce mi sonra mı? "cevabını vermişti.
Lütfen moralini bozma ben kilo verebildiğime göre herkes verir.

Merhaba Aycan cım,

Neden böyle yazdın
Farkında olmadan seni incitecek bir davranışım mı oldu?
Bu uslubde cevap yazmanı gerektirecek ne olduğunu inan anlamış değilim.

Merhaba Aycan cım,

Neden böyle yazdın
Farkında olmadan seni incitecek bir davranışım mı oldu?
Bu uslubde cevap yazmanı gerektirecek ne olduğunu inan anlamış değilim.

özür dilerim bu ay adetim 4 gün geçti hamileyimdir diye test yaptım o da negatif çıktı hem onun için hemde adetim geçtiği için biraz sinirlerim bozuk herşeyi yanlış anlıyorum kusuruma bakma senağlama senağlama senağlama umarım beni anlıyosundur :çok üzgünüm:

anlamazmıyım güzelim,

hiç önemli değil,hepimize zaman zaman oluyor.Lütfen üzülme umarım en kısa zamanda bebeğin olur,moralini hep yüksek tut,moral hormonlarımızı çok etkiliyormuş.

öpüyorum seni canım benim.

beni anladığın için çok sağol Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…