- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Merhabalar.Else frezya hoşbulduk.(Biraz geç oldu ama) Else ve svlkbr sanırım bebek istiyorsunuz.Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.Kızlar kilolu olarak hamile kalmaktan korkmayın.Çünkü kilolu bayanlar hamileliklerinde daha az kilo alıyor.Doğumdan sonra emzirirken eski tombiş haline dönüyorsun.ben de döndüm.ama sonrasında manyak gibi yediğim ve eve kapandığım için üzerine 4 -5 kilo ekledim.
tamam listeye de girdik.şimdi napıcam.yol yordam gösterin nolursunuz ya. ben şimdilik ekmeği azalttım.abur cuburu kestim. egzersiz falan başlamadım.
ya ben cok zayıflamak istiyorum 69,500 cıkıyorum arada bı 70 cıkıyom anlamadım gıttı yemek yemedgm halde ya kafayı yıcem hee
aynen bende ya her 10 dakıkada bi tartılıyorum nolcak böle yaa sen kaç kılosun sen şimdi else
ay bnm tartı kırıldı ya tuzla buz oldu bılmıyom nolcak şimdi tartı almam lazım en kısa zamanda kayınvalıdem saolsun ayagı carptı kırıldı ya tartım o bnm herseyımdı
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese izmirde hava buzzz gibi çok soğuk resmen dondum
günaydın canım,
istanbul da çok soğuk,dondum işe gelene kadar zzzzzzzzzz
bende bende buz tuttum yawwww işe geldim ama daha ısınmadı yaaa işyeri buz gibi halaa
ya sen bu diyet listene işyerinde nasıl uyuyorsun ben ara öğün yapamıyorum bilecokacimcoook-tatlicadiarzu-delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?