kızlar çok kötü bir hafta geçirdim o yüzden nete giremedim benim kusuruma bakmayın kilo bildirimi bile yapamadım özür dilerim kızlar 69,8 kg olmuşum çok mutluyum
ama hala yanınızdayım tam 69 oluncamı diğer gruba geçiyoduk geçmiycam anassını satıyım sizleriş bekliyorum bu çizgideeeeeee hadi çabuk kızlar.....
evet cnm bebiş istiyorum ben dua edın inş:CüvCüv:en kısa zamanda bebişim olsunsen kaç kıloayla hamıle kaldın
ümitsiz olma hepimiz kilo verecez bende ögleyin biraz kaçırdım ama akşama toparlarım 20 dakikada yürüyüşüm var zaten toparlarız kızlar...selam kızlar neler yapıyorsunuz
öğlen fırında tavuk but yoğurt ve birkaç kaşık pilav yedim biraz öncede sıcak çikolata içtim sanırım ben 70 olurum bu haftaakşama kesin yürücem olmucak böyle yaaaa
tekrar hoşgeldin.bebiş istiyorum ama hemen değil.olsun zayıf hamile olalım biz yinede
senin bebişini de Allah bağışlasın
haftada bir gelip ben şu kadar kiloyum var diyen arkadaşlar var ama bence yediğini,içtiğini,yaptığın sporu burda paylaşınca daha çok motive oluyosun
nivea body dinamik sabahları indirdim ben ordaki hareketleri yapıyorum
elma sirkeli ballı su içiyorum sabah ve gece
öğlen ve akşam ekmek yememeğe çalışıyorum(ama bugün yedim)
Canım inşallah bebeğine kavuşursun.Ben 73 kilo ile hamile kaldım.Kilolu olarak başlamayı hiç istemiyordum ama zayıflayamamıştım.85 kilo ile doğum yaptım.! 1buçuk ay sonra 74 e kadar düştüm.Şimdi 77 yim..
ümitsiz olma hepimiz kilo verecez bende ögleyin biraz kaçırdım ama akşama toparlarım 20 dakikada yürüyüşüm var zaten toparlarız kızlar...
öglen az pilav ve yogurtlu semizotu salatası yedim tatlı ekmek yemedim ama şimdi yarım fincan sıcak çikolata içiyorum çok cnm çekti 4 gibi yeşil çay 5 te yarım portakal ve 8 de akşam yemegi olacak akşamada patates köftesi var haşlama onu yicez sanırım onun bir zararı olmaz ama yinede 1 tane yerim yanında yogurtla öpüyorum.....hihoyyyt
svlkbr kupani ekledim canim, kupani tebrik ederim:içelim:
bu hafta iki birincimiz var bennuu ve flyalone kilo veren herkesi tebrik ediyorum.:lepi:
23 Subat -2 Mart yarismacilari
magrenta............ 69
plazmiq...............78.6
serwenay............74.20
madamxl............72.2
guleysa..............70.40
kuusuum............71
yok rumuz falan..71.7
*toprak*.............76
muhasebe22......70.4
merci74.............76
svlkbr................69.5
rock-on.............76.5
flyalone.............74.5
loxandra...........78.4
bennuu.............72
xzeyna78.........77
feyza79............69
bebislerim.........71.3
nnurayy............77
seroQ...............77
melankoli699.....72
lepiska..............77
minna9595.........74
ozgekrd.............72.5
latte..................80
arzuk................74.5
isce..................70
hatido...............71
can_iso.............72
sevilcan.............70.5
hadi kizlar yaris baslamistir (kilo bildirimi yapmayanlar bu haftaki listede yoklar,bu haftanin listesine eklenmek isteyenler icin bugun son gun)
aşkolsun küserim bak:dilcikar: ben bildirim de yaptım unuttun mu yoksa benisenağlama
bende yokum canım:1no2:
slm kızlar valla ben bugun karar verdım destek urun almaya ve eskıden denedıgım bı urunu sılım kıremı sıparıs ettım bakalım yarın gelıcek:1rolleyes: bende bugun cukutaları götürdüm gözümü doyurdum bıde kampanya varmıs suan 2 alana 1 bedava artı ucretı eskıye kıyasla baya bı ındırım yapılmıs benı tesvık edende uygun olması oldu cunku eskı kullandıgımda 2. ürünü alamamıstım:roflol: ama artık yazın cıtır olacam zaten su sıgara olayı benı tam bır yemek canavarı yapmıstıcokacimcoook işallah kurtulucam sıgaradandacok şükür :Saruboceq:aksamada lahana salatası yıyecem pişince yiyemiyorum lahanayı bıara corbasının dıyetını uygulamıstım ta-tatlicadiarzu- sımdı pişince yiyemiyorum:uhm: ama cıg olarak sevıyorumyerimseniben neyse kızlar cok yazdım hepinizi öpüyorumŞeniz
ne işe yarıyormuş canım o
bende destek almaya karar verdim sadece dirkeli su olmuoyor termal şort almayı düşünüyorum ama kullanan varmı akşamları yürüyüşte kullanırım diyordum ama karar veremedim :)
ben aldım termal şort tuzuyla beraber, giyiyorum üstünede kalın eşortman altı bisikleti çeviriyorum 1 saat inanılmaz ter attırıyor bir haftada fark etti bacaklarım ve kalçalarım tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?