70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyenimin uyarısı senacım nete girersend eokursun peynir tüketilen öğünde yumurta tüketilmesi önerilmezzz bu genel kuraldır

özel bir durum sözkonusudur burda bulunan birçok kişinin diyetisyenden aldıqı listeler özelimde kayıtlı hiç böyle bişey duymadım ikiside proteindir alınmasında bir sakınca yok ikiside kahvaltıda tüketilmesi son derece önemli besin maddeleridir onu söyleyen dr diplomasını bakkaldan almış olmalı..

özel bi durum değil sen nete gir biraz dolaş bilgi al doktorumda gayat mükemmeldir şehir dışından gelirler ona sen yinede bildiğin şekilde devam edebilirsin benim fikrim değil bu diyetisyenlerin :26:

hoşgeldin cnm alıp verdiqin kilolar arasındaki fark çok büyük cnm hayatınla oynuyorsun az çok hepimizin kilosu oynayabilir ama 2-3 kilo hadi 5 kilo olsun seninki çok fazla Allah korusun küt diye kalırsın 57ye inip tekrar 78 e çıkmak çok büyük tehlike ve bunlar çok yakın tarihlerde olmuş önce bir karar verelim saqlıklı bir şekilde kilo vermemiz gerekiyor alıp vermek verip almak yok cnm iyi düşün son kararını bana bildir kolay gelsin..

Sabahtan beridir yediklerimi yazayım
kahvaltım:
bir dilim peynir
bir dilim tam tahıllı ekmek
domates

ara:
1 elma
yeşilçay

öğle:
koca bir tabak yeşil salata

ara :
eti formun suntalarından 4 tane
1 elma

akşamda nasipse

4 ızgara köfte
yeşil salata
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek yiyecem

ardından 1 saat yürüyüşümü yapacam

spordan sonra da 1 elma daha yerim ve yeşil çay ooohh miis

güzel benzetme eti formun suntaları annemde tahta gibi olanlar der

evet canım ya ben da farkındayım ama artık inşallah bi daha böyle soruunlarım olmayacak ben spor yaparak zayıfladığım için yorulup yada sıkılıp spıru bıraktığımda çok hızlı kilo alıyorum ha 57 den 78 de öle pat diye çıkmadım tabi arada 2 yıl geçti.Ama inşallah busefer şu kilo sabitleme işini halledecem

Oldumu liste istediqiniz qibi çok bilmiş hatunlarrrr
oh miss gibi olmuş işte ben buna liste derim

öncelikle hoşgeldin oğluşunu allah bağışlasın kilo geçmişinde bayağı kabarık ve karışıkmış bencede çok verip çok hızlı bizamanda çok kilo almışsın çok yanlış
neyse başarırsın umarım,,
bende 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim 21 aylık oğlum , 8 aylık kızım var ellerinden öperler teyzesi, neyse beraber daha nice kilo vermeler inşallah

barkinim nete baktım bikaç yere dediqin tarzda bişeye rasltamadım belki araştırsam başka sayfalarda vardır her neyse ben 21 kilo verdim hemen hemen hergün yumurta peynir ve ekmek yedim kahvaltımda birebir kendim denedim al örneqim ben sizin önünüzde 21 kilo az bir kilo deqil bu kiloları verirken çok şey öqrendim doktorlar düne kadar diyette yumurta yenmez diyorlardı bugüne baktıqımızda yumurtanın diyette ne büyük bir önem taşıdıqını kendileri söylüyor biri light ürünler tercih edilsin derken diqeri tutup light ürünler beynimizin çinkolarını bitirdiqini söylüyor ben hiçbirşeyi kesmeden ayırmadan canım ne isterse onu yiyerek herşeyi yiyerek kilo verdim Rabbime şükürler olsunki çokta saqlıklıyım haziranda diyete başlayalı 1 yıl olacak herhangi bir saqlık problemiyle karşılaşmadım bu hafta gidip rütun kontrollerimide yaptırıcam doktorlar her zaman yaptıklarını yapıp insanları kobay olarak kullanıyorlar onu yeme bunu ye baktılar olmadı bu sefer tam tersini deniyorlar size tavsiyem o onu demiş bu bunu demiş demeden saqlıklı besleninde tek eksiqiniz peynirle yumurtayı beraber yemek olsun ben bunu zaten tek geçerim..

yumurta ve peynır protein icerikleri açısından et grubu besinler arasında sayılır. diyetler icin belirli bir protein miktarı vardır bu duzeyin ustune cıkılmamak sartı unutulmamalıdır. eger dıyetısyenınız önermisse yiyebilirsiniz. genel olarak et grubu dıger besınlerı ogunlerde mıktarını arttırabılmek icin kahvaltıda yumurta ve peynır aynı anda verılmez, ıkısınden bırısı tercih edilir.

senacım sebebi de budur asla yanlış bilgilendirilme yapılmazz

Son düzenleme:

yumurta ve peynır protein icerikleri açısından et grubu besinler arasında sayılır. diyetler icin belirli bir protein miktarı vardır bu duzeyin ustune cıkılmamak sartı unutulmamalıdır. eger dıyetısyenınız önermisse yiyebilirsiniz. genel olarak et grubu dıger besınlerı ogunlerde mıktarını arttırabılmek icin kahvaltıda yumurta ve peynır aynı anda verılmez, ıkısınden bırısı tercih edilir.

senacım sebebi de budur asla yanlış bilgilendirilme yapılmazz

diyetisyenelere bende güvenmiyorum artık
belki çok çok iyisi farklıdır ama geneli 100 kiloluk hastaya da 70 kiloluk kişiye de aynı diyeti veriyor
o yüzden dediğin gibi her şeyden yiyerek biraz da sporla vermek en sağlıklısı
öbür türlü tatlı yemeden makarna pilav yemeden verilen kilolar geri geliyor mutlaka

tek sebebi proteine çok yüklenmemek için yukardada yazdım sebebini zaten herkes istediğini yemekte serbest ben bildiğimi paylaşırım isteyen yapar isteyen yapmaz

hayatım şunu bir anlayalım kırmızı ve beyaz et + yumurta saf proteinlerdir karbonhidrat deqerleri sıfırdır sınırsız tüketilebilir ve diyet yaparken bol miktarda alınan proteinler vücudumuzdaki karbonh,dratalrı kullanarak enerjiye çevirir ve direk yaqlardan kilo verilemsine neden olur peynirin karbonhidrat deqeri 100qrda 1 karbondur yani saf proteine oldukça yakın bir deqeri vardır birebir etle bile çok rahat tüketilebilir ki zaten etlerle arasında sadece 1 deqer vardır ayrıca preoteini artırmak için tüketilememeli demişsin yumurta deqeri 0 olan saf proteinler arasındadır yani yumurta yediqin zaman peynir yiyemem dersen okey yeme ama zaten kahvaltıda bu ikisi arkadaş gibidir birini yersen diqerinden tiksinmezsin senind ediğin olay aynı anda hem tavuk ham balık yeme şaklindedir ama peynirle yumurta iki uyumlu besindir diqer açıdan bakarsak yumurta dışındaki proteinler et gurubudur et gurubunuda sana kahvaltıda yiyemiyeceğimize göre yine senin dediğini çürütüyor bu tez cnm..

tek sebebi proteine çok yüklenmemek için yukardada yazdım sebebini zaten herkes istediğini yemekte serbest ben bildiğimi paylaşırım isteyen yapar isteyen yapmaz

senin dediğine göre yazmadım canım ben
sadece kendim birebir yaşadığım şeyi yazdım
özel de de devlet hastanesinde de diyetisyene gittim
özel devletten daha kötüydü
ama mesela devlette ki doktorum bana yumurtayla birlikte peynirde vermişti
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi ki
benim söylemek istediğim senin yada bi başkasıyla benim yemeklere karşı direncim ve metebolizmam farklı ona göre diyet verilmediği
kimseyi kırmamışımdır umarım

hayatım en güzel kilo verdiren besinler proteinlerdir neden proteine yüklenmiceksinki ha şöyle bişey var böbrekleri rahatsızdır yada suyu 2.5 litre içemiyordur bu durumda böbrekleri yormamak için protein yasaklanır ama bu durum dediğim gibi özele girer ben bu yaz diyete başladıqımda aylarca karbonhidrat/protein diyeti yaptım ve 2 ayda 15 kilo verdim yok böyle bişey arkadaşlar hepsi saçmalıkkk.....

slm citirlar sohbetiniz almis basini gitmis ben baya sey kacirmisim: neyse hepimiz icin guzel bir hafta olur insalah ben yavas yavas toparlamaya basladimki kendimi bu seferde regl donemim yaklasti kendimi hep ac hisediyom kendime hakim olurda fazla yemem insalah....

tek tek şimdi sebebleri yazmıcam sen yumurtanıda ye peynnirinide protein yüklendiği zaman emin ol yağdan gider öğle yoğurt ye süt iç bunlar olurmu hiç ben yine bildiğim gibi beslenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…