cnm benden yana tartışma olmaz bu zamana kadar bi çok şey paylaştım ama haklı haksız aramadım sadece anlamadım bu diretmeyi
konu kapandı dememe raqmen hala yorum yapıp uzatan sensin diretende sensin insanlar burda çok zor şartlar altında diyet yapıyorlar birçok yiceqe sabredemeyip zaman zaman bozabiliyorlar ekmekten börekten uzak tutmaya diqer besinler hakkında esnek olmaya çalışırken tutup peynir le yumurta yenmesin diyerek insanların motivasyonunu bozuyorsun sen bunların farkında deqilsin ama biçok kişi bunlardan etkileniyor ben kendimden geçtim arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben kendimi aşmışım nasıl kilo verileceqini öqrenmiş olmalıyımki 21 kilo verdim ve bende kendimden tecrübeli kişileri yine bu platformda dinleyerek dediklerine uyarak verdim kimsede bu tarzda şeyler söyleyerek bizleri soqutmadı herkes etkileniyor kapat diyorum uzatıyosun sonrada direten ben deqilim diyosun tamam haklısın sen sus artık yeter milletin huzurunu bozma daha fazlaa..
biliyorum sen vermediğini zaten niye kişiseleşti onu anlamadım hayatımda böle şeyler bana ters gelir burda oldu biz buna fikir ayrılığı diyelim öle kalsın inan gülüyorum şurda durumumuza
9.ayda başladım ben..
emrivaki sakın konuşma burdakiler kaç yaşında insan her söleneni düşünürler ona göre yaparlarrr
kendinle ters düşüyorsun demin ne ceza verirsen ver demiştin ceza veren ben deqilim dediğimde senin vermediğini biliyorum diyosun..
başkaları için fikir söleme inanmayan kendi gelir söler sen bi yağdan mı verdin kilodan mı verdin 21 kiloyu ona bak kaç beden giyip ölçülerine artık 21 kilo değil iş yağdan verip beden küçültmeksöylediklerim sana özel genelleştirme doqru anla..
ben söleme tarzına dedim onu evdeki çocuklarına kullanabilirsin o tabiri anlamında kültür farkımız var belli oldu muhattap olmayalım
ben senin ne dediqini çok iyi biliyorum kültür konusuna gelince bu yazdıqın bir hakarettir kültürüm senden az yada çok bunu sen karar veremezsin bnmle bu tarzda konuşmazsın bu bir suçtur..[/B]
başkaları için fikir söleme inanmayan kendi gelir söler sen bi yağdan mı verdin kilodan mı verdin 21 kiloyu ona bak kaç beden giyip ölçülerine artık 21 kilo değil iş yağdan verip beden küçültmek
suçluyummm hey allahım yaaa admine bildirim yap cnm sen
sen önce 21 kilo ver öyle konuş verdiqin 4 kilo ahkam kesiyorsun 21 kilo vermek baya bir iş bnm vücudumda yaq yok doktorum yemeklerimi yaqlı yememi söyledi normal deqerlerin altındaymış yaq oranım nerden vermem gerekiyorsa ordan veriyorum hakkında bilgin olmayan biri hakkında yorum yapma özelimde kaç kişi var seninle daha fazla muhatab olmamamı söyleyen başkaları dediqin kişlerin hepsi can ciqer arkadaşlarım bnm hem msnem hem özelim sana uymamam konusunda hem fikir ..
ÖĞLE:
kabak yemeği yedim yanında da maruk salatası az zeytinyağlı ve bol limonlu
ARA;
bi tane elma yedim
AKŞAM:
3 tane lahana dolması bir kaşık da makarna (yoğurtlu)
biraz fazla yemiş olabilirim ama ilk günlerim mazur görün
sabah yazmıştım ama yine yazarım:)Alıntı berkem39 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ÖĞLE:
kabak yemeği yedim yanında da maruk salatası az zeytinyağlı ve bol limonlu
ARA;
bi tane elma yedim
AKŞAM:
3 tane lahana dolması bir kaşık da makarna (yoğurtlu)
biraz fazla yemiş olabilirim ama ilk günlerim mazur görün
Canım menünü sabah öqle akşam olarak yazarsan tam olarak öyle deqerlendirelim.
olurmu cnm est. bu tartışmanın olmaması lazım arkadaşı defalarca konuyu kapatması için uyardıqım halde devam ettiriyor kusura bakmayın..selam kızlar klavuz yok sanırım ve yanlış zamanda geldim sanırım:97:
pişşt noluyo yaf
dokunmayım senama
uzatmayın bacılar bence bırbırınızden alıntılama yapmayın artık akıllı insanlarsınız kendınıze saygınızdan tavız vermeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?