70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benden yana tartışma olmaz bu zamana kadar bi çok şey paylaştım ama haklı haksız aramadım sadece anlamadım bu diretmeyi

konu kapandı dememe raqmen hala yorum yapıp uzatan sensin diretende sensin insanlar burda çok zor şartlar altında diyet yapıyorlar birçok yiceqe sabredemeyip zaman zaman bozabiliyorlar ekmekten börekten uzak tutmaya diqer besinler hakkında esnek olmaya çalışırken tutup peynir le yumurta yenmesin diyerek insanların motivasyonunu bozuyorsun sen bunların farkında deqilsin ama biçok kişi bunlardan etkileniyor ben kendimden geçtim arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben kendimi aşmışım nasıl kilo verileceqini öqrenmiş olmalıyımki 21 kilo verdim ve bende kendimden tecrübeli kişileri yine bu platformda dinleyerek dediklerine uyarak verdim kimsede bu tarzda şeyler söyleyerek bizleri soqutmadı herkes etkileniyor kapat diyorum uzatıyosun sonrada direten ben deqilim diyosun tamam haklısın sen sus artık yeter milletin huzurunu bozma daha fazlaa..

ben de bugün ki menümü yazayım

kahvaltı
peynir ve domatesle sandviç
şekersiz çay

arada
1 elma

öğlen
yarım bazlama peynir
1 bardak ayran

arayı kaçırdım

akşam
nohut ve buğdaya yapılmış 1 kase çorba
bol salata

yatmadan da meyve yerim sanırım

1.5 litre kadar su
bugün çok iyi bi menü olmamış sanırım
yarın daha da dikkat ederim

emrivaki sakın konuşma burdakiler kaç yaşında insan her söleneni düşünürler ona göre yaparlarrr

biliyorum sen vermediğini zaten niye kişiseleşti onu anlamadım hayatımda böle şeyler bana ters gelir burda oldu biz buna fikir ayrılığı diyelim öle kalsın inan gülüyorum şurda durumumuza

kendinle ters düşüyorsun demin ne ceza verirsen ver demiştin ceza veren ben deqilim dediğimde senin vermediğini biliyorum diyosun..

ben söleme tarzına dedim onu evdeki çocuklarına kullanabilirsin o tabiri anlamında kültür farkımız var belli oldu muhattap olmayalım

ben senin ne dediqini çok iyi biliyorum kültür konusuna gelince bu yazdıqın bir hakarettir kültürüm senden az yada çok bunu sen karar veremezsin bnmle bu tarzda konuşmazsın bu bir suçtur..[/B]

sen önce 21 kilo ver öyle konuş verdiqin 4 kilo ahkam kesiyorsun 21 kilo vermek baya bir iş bnm vücudumda yaq yok doktorum yemeklerimi yaqlı yememi söyledi normal deqerlerin altındaymış yaq oranım nerden vermem gerekiyorsa ordan veriyorum hakkında bilgin olmayan biri hakkında yorum yapma özelimde kaç kişi var seninle daha fazla muhatab olmamamı söyleyen başkaları dediqin kişlerin hepsi can ciqer arkadaşlarım bnm hem msnem hem özelim sana uymamam konusunda hem fikir ..

ÖĞLE:
kabak yemeği yedim yanında da maruk salatası az zeytinyağlı ve bol limonlu
ARA;
bi tane elma yedim
AKŞAM:
3 tane lahana dolması bir kaşık da makarna (yoğurtlu)
biraz fazla yemiş olabilirim ama ilk günlerim mazur görün

pişşt noluyo yaf
dokunmayım senama
uzatmayın bacılar bence bırbırınızden alıntılama yapmayın artık akıllı insanlarsınız kendınıze saygınızdan tavız vermeyın

tebrieklerrrr uyma cnm sen özele msn yazan arkadaşlar burdan yazın sorun değil arkadaşınız bunu söledikten sonraaa

Canım menünü sabah öqle akşam olarak yazarsan tam olarak öyle deqerlendirelim..

sabah yazmıştım ama yine yazarım:)
bi dilim kepek ekmek yedim ama artık yemeyeceğim çünkü kansızlık yapıyormuş yanında da domates zeytin peynir salatalık yedim

selam kızlar klavuz yok sanırım ve yanlış zamanda geldim sanırım:97:
olurmu cnm est. bu tartışmanın olmaması lazım arkadaşı defalarca konuyu kapatması için uyardıqım halde devam ettiriyor kusura bakmayın..
pişşt noluyo yaf
dokunmayım senama
uzatmayın bacılar bence bırbırınızden alıntılama yapmayın artık akıllı insanlarsınız kendınıze saygınızdan tavız vermeyın

sudemcim konu hakkında yorum yapılmasın dediğim halde devamını getiridi saqolsun kallesteyi çaqırıcam sonunda..

bu konuda saygın bilgili insan özelimden anladım ki ne kadar mantıklı ve dediklerim doğruuuu neyle ne yencek arkadaşlar lütfen araştırıp yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…