bnmde eimdeki diyetisyen listelerinde de yumurta+peynir var çünkü son derece önemli besin bunlar özelliklede kahvaltının diyetlerde çok büyük önemi var zaten kahvaltının olmazsa olmazı zeytin peynir yumurtadır neyse uzatmayalım...senin dediğine göre yazmadım canım ben
sadece kendim birebir yaşadığım şeyi yazdım
özel de de devlet hastanesinde de diyetisyene gittim
özel devletten daha kötüydü
ama mesela devlette ki doktorum bana yumurtayla birlikte peynirde vermişti
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi ki
benim söylemek istediğim senin yada bi başkasıyla benim yemeklere karşı direncim ve metebolizmam farklı ona göre diyet verilmediği
kimseyi kırmamışımdır umarım
senin dediğine göre yazmadım canım ben
sadece kendim birebir yaşadığım şeyi yazdım
özel de de devlet hastanesinde de diyetisyene gittim
özel devletten daha kötüydü
ama mesela devlette ki doktorum bana yumurtayla birlikte peynirde vermişti
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi ki
benim söylemek istediğim senin yada bi başkasıyla benim yemeklere karşı direncim ve metebolizmam farklı ona göre diyet verilmediği
kimseyi kırmamışımdır umarım
yok hayatım kırılmak olurmu aşk olsun benim öle takıntılarım yoktur fikrimi sölerim gerisi o kişiye kalmış
tek tek şimdi sebebleri yazmıcam sen yumurtanıda ye peynnirinide protein yüklendiği zaman emin ol yağdan gider öğle yoğurt ye süt iç bunlar olurmu hiç ben yine bildiğim gibi beslenicem
İstediğin gibi beslenebilirsin yazdıkların son derece yanlış şeyler süt yoqurt peynir yumurta olmak zorunda yoksa kalsiyum alamayız ender saracın listesi bile bu şekilde alttaki komşum gidiyor sabahları kanal d deki doktorum proqramını izleyin kızlar proteinin ne kadar önemli olduqunu diyetteki başarısını haftada 2-3 defa anlatıyorlar onun dışında en güzel örnek bnm herşeyi yiyerek onu bunu kısmıyarak 21 kilo verdim ve devam ediyorum birebir canlı bir örneqim kendin birebir denemip görmüşken o onu demiş bu bunu demiş çokta tınnn....
bu konu hakkında hiçkimseden olumlu yada olumsuz tek bir yorum istemiyorum bu topik tartışma platformu deqil konu kapanmıştır...
yaa ben yeni gördüm mesajınızı umarım ben yokken çok zayıflamadınız.:(
asla yanlış değil yoğurt süt yumurta peynir olcak kahvaltıda peynir yumurta protein yüklenmesi olmazz .bmı endeksi herkesi anlatıyor
ben bmı indeksini ölçmediğim için rasgele yazıyorum onlar bnm deqerlerim deqil konuyu kapatıyorum hala yazıyorsun cezamı almak istiyorsun..
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
az zayıfladık merak etme yetiştin sendeyaa ben yeni gördüm mesajınızı umarım ben yokken çok zayıflamadınız.:(
ben bu durumlarda keçi boynuzu yiyodum bi süre sonra iştahım kapanıyodu.tarçınlı sütünde iyi geldiğini arkadaşlardan duydum.her 2 yöntemide deneyebilirsinarkadaşlar bugünkü menüm
sabah kahvaltida bir kase cornfleks
öğlen yemek bulamadım 2 adet shinitzel ile sandiviç ekmeği yedim
ara öğünlerdede etiform diyet büsküvi
akşamda yeni bitirdim
1kase pilaki 2 dilm ekmek
6dilim kaşar 6 dilim tavuk salam
1domates 3adet zeytin
kızlar bunlara rağmen hala açım napıcam bilmiyorum:26: nasıl tok tutabilirim kendimi tatlı krizimde tuttu böle giderse kilo veremem ben iştah kapatıcı ilaç mı araştırsam...
ankaradaydım canım msn den yada topikten sölememişmiydim sana artık kime söleyip kıme solemedııgmı de bılmıyom ya ...nereye gittin hayatım neden söylemedin beni merakta bıraktınn :95:
Senacım liste süper olmuş eline sağlık
Amaaaaaaaa bi konuya değinmeden edemiycem...Bu topikte böylesine tartışmalar görmek beni çok üzdü...Tamam herkes kilo vermek istiyor ve bunun için birbirimizin tecrübelerine ihtiyacımız var...Ben de söylenenleri araştırdım(acaba yanlış mı yapıyorum diye) ilk işim diyetisyenden aldığım listeye bakmak oldu...Ama şu an o kadar gerilmişsiniz ki bununla ilgili doğru bilgiyi paylaşarak birinin tarafında ya da birinin karşısında görünmek istemediğim için paylaşmıyorum...(Yine de merak edenler olursa özelden cevaplarım önemli olan birbirimize yardımcı olmak benim için)
Hepimizin amacının kilo vermek ve sağlığımıza kavuşmak olduğunu unutmayalım diyorum:26:
ilk günler zorlanman gayet normal.bide hassas döneme yakınsan bu daha şiddetli olabilir. nekadar kendini uzak tutabilirsen okadar kardır.kalori hesabı diyette önemli olsada okadar önemseme.önemli olan çok kalorili besinleri üst üste almaman.az az sık sık yemek herzaman en doğru diyet yöntemidir.yediğin ne olursa olsun az az sık sık yemelisin.illa tuzu yağı şekeri keseceğiz diye bişi yok.sadece doğal olmayan yağ ve şekerden uzak dur yeterli.hmm yarın çıkıp tarçınla keçiboynuzu almalıyım ozmn muz yiorum bastırsın die kaloriili ama elimde daha sağlıklı bişey yok:26:
cezada ver umrum değil fikrimi sölemekte serbestim :26:
ben neden seninle uqraşayımki bu sitenin kuralları var konuyu yoruma kapattım diyorum hala uzatıyorsun uyarıma raqmen tartışırsan banlanırsın siteye girişin yasaklanır bu bnmle ilqili bişey deqil yani bu cezayı ben vermiyorum adminle veriyor ..
hem emzirip hem diyet yapan arkadaşlar kaçıncı ayda başladınız teyzemde emziriyo ama diyette yapmak istiyo tecrübeleriniz lazım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?