sabah yazmıştım ama yine yazarım:)
bi dilim kepek ekmek yedim ama artık yemeyeceğimçünkü kansızlık yapıyormuş yanında da domates zeytin peynir salatalık yedim
olurmu cnm est. bu tartışmanın olmaması lazım arkadaşı defalarca konuyu kapatması için uyardıqım halde devam ettiriyor kusura bakmayın..
sudemcim konu hakkında yorum yapılmasın dediğim halde devamını getiridi saqolsun kallesteyi çaqırıcam sonunda..
kız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?olurmu cnm est. bu tartışmanın olmaması lazım arkadaşı defalarca konuyu kapatması için uyardıqım halde devam ettiriyor kusura bakmayın..
sudemcim konu hakkında yorum yapılmasın dediğim halde devamını getiridi saqolsun kallesteyi çaqırıcam sonunda..
bende sabah sandviç yedim bi tane
öğlen:küçük tabakda az çorba ve bi kaşık pirin pilavı sebzeli 2 kaşık yeşil fasülye
ikindi 3 bir arada nescafe içtim
akşam:2 parça ekler denilen tatlıdan yedim ve salata ve çorba azda fasülye bugün biraz fazla kaçtı ama 6 dan sonra bişey yemiyorum 2 günde 1.5 kilo vermişim çok kalorili olmuş bugün sanırım
bende sabah sandviç yedim bi tane
öğlen:küçük tabakda az çorba ve bi kaşık pirin pilavı sebzeli 2 kaşık yeşil fasülye
ikindi 3 bir arada nescafe içtim
akşam:2 parça ekler denilen tatlıdan yedim ve salata ve çorba azda fasülye bugün biraz fazla kaçtı ama 6 dan sonra bişey yemiyorum 2 günde 1.5 kilo vermişim çok kalorili olmuş bugün sanırım
Canım şeker sana kilo aldırır nescafe 3ü bir arada olmuş bide ekler yemişsin en azından ya nescafe yada ekler yeseydin ikiside şekerli..
seherle sabah konuştuk kanka bende söylendim neden az giriyosun diye aslıyı uzun zamandır görmüyorum profilinden bakayım en son ne zaman girmiş kıss annemler dün sabah safranboluya gittiler ne aqladım burda görmedinmi hiçkız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?
fıstık nasılsın ya iyi misin annengil ne zaman gıdecek?
Ah canım ah naaptın sen sena görmesin bu 3'ü 1 arada ve ekler olayınıValla oklava merdane gelir yani Neyse ki yemeklerin ölçülü ve güzel...Ama yoğurt süt yok mu bu menüde hiç???
Canım şeker sana kilo aldırır nescafe 3ü bir arada olmuş bide ekler yemişsin en azından ya nescafe yada ekler yeseydin ikiside şekerli..
sabah 1 bardak kahvaltıda süt ve kaltığımda 1 bardak su içmiştim 1 bardak beşibiryerde 1 bardak form çayı birazdan 1 bardak daha beşi bir yerde içecem sanırım günde 3 bardak içiliyormuş enfazla üçübiraradayıda çok sulu yaptı zaten fazla şekeri kalmadı komşuya gitmiştimde orda içtim:78:
tatlıcıklarım
az az sık sık yiyiyorum ara öğün yapıyorum bol su içiyorum canım bişey çekerse öğlen yemeğinde az porsiyon yiyiyorum ekmeği sadece sabah oda iki dilim yiyiyorumakşam işten gelincede 60 dk tempolu yürüyorum 20 dk kemer 5-10 dk eliptik bisiklet çalışıyorum(eve aldım aletleri )en geç 6 da akşam yiyiyorum spor sonrasıda yatmaya yakın bir meve ve bir bardak süt içiyom hepsi bu :78:
canım listeye girip bizimle devam etmek istiyorsan kilo çizelgeni yapman lazım..
benim gözümden bişey kaçmazBoşuna dememişim sena görmesin diye
az ve sık yemeyı beceremıyorm bi türlü ben ya yemeğe oturunca hepsi uçup gidiyo aklımdan unutuyorum az yicemiya bi de işten 7 de geliyorum mecburen o saatte yiyorum bide cok yorgun oluyorm yürüyş yapamıyorm ben ya kosu bandm var hafta sonu yapım diorm içimden gelmio motive olamıorm ben ya off napcam ben ya :84: 71 kiloyum 1.60da boyum
yapmasam olmazmı peceremiyorum da çizelgeyi bide çok kilo aldım utanıyorum
kız geçmişi okuyamaıyomm sayfalar maşş hızlı giidyo hadı allah kavuştursun canımseherle sabah konuştuk kanka bende söylendim neden az giriyosun diye aslıyı uzun zamandır görmüyorum profilinden bakayım en son ne zaman girmiş kıss annemler dün sabah safranboluya gittiler ne aqladım burda görmedinmi hiç
çok doqru canım hem cumaya pek bişey kalmadı dikkatli olalım hafta sonu mozaik pasta yapmıştım 1 dilim kalmıştı bende onu yedim ama sabah öqünüden sonraki arada yedim etki etmez sanırım kaçamakları an geç pazar günü sonlandırmamız lazım pazartesiden itibaren toparlanma zamanı
kız geçmişi okuyamaıyomm sayfalar maşş hızlı giidyo hadı allah kavuştursun canım
aslının pc sı bozuktu bayadır gıremıyodu da hafta sonu belkı gırmıstr dıye sordum
zayıflayınca kilomu nasıl çizelgeden indirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?