70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah yazmıştım ama yine yazarım:)
bi dilim kepek ekmek yedim ama artık yemeyeceğim çünkü kansızlık yapıyormuş yanında da domates zeytin peynir salatalık yedim

sadece akşam dengesiz olmuş makarnayla sarma aynı anda olmamış ve bunlardan birini öqlen öqününde yemelisin akşamı daha hafif geçirmen lazım sizler için bir liste hazırlamıştım green4 güncelledi oku istersen cnm..

bende sabah sandviç yedim bi tane
öğlen:küçük tabakda az çorba ve bi kaşık pirin pilavı sebzeli 2 kaşık yeşil fasülye
ikindi 3 bir arada nescafe içtim
akşam:2 parça ekler denilen tatlıdan yedim ve salata ve çorba azda fasülye bugün biraz fazla kaçtı ama 6 dan sonra bişey yemiyorum 2 günde 1.5 kilo vermişim çok kalorili olmuş bugün sanırım

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
kayısı aromalı form çayı

ara
1 dilim mozaik pasta
1 bardak süt

öqlen
mantarlı tavuk sote
tarçınlı karanfil çayı

ara
örgü peynir

akşam
hamsi buqlama
salata

ara
5i 1 yerde çay

2.5 litre su..

kız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?
fıstık nasılsın ya iyi misin annengil ne zaman gıdecek?

Ah canım ah naaptın sen sena görmesin bu 3'ü 1 arada ve ekler olayını Valla oklava merdane gelir yaniNeyse ki yemeklerin ölçülü ve güzel...Ama yoğurt süt yok mu bu menüde hiç???

Canım şeker sana kilo aldırır nescafe 3ü bir arada olmuş bide ekler yemişsin en azından ya nescafe yada ekler yeseydin ikiside şekerli..

Canım şeker sana kilo aldırır nescafe 3ü bir arada olmuş bide ekler yemişsin en azından ya nescafe yada ekler yeseydin ikiside şekerli..

sabah 1 bardak kahvaltıda süt ve kaltığımda 1 bardak su içmiştim 1 bardak beşibiryerde 1 bardak form çayı birazdan 1 bardak daha beşi bir yerde içecem sanırım günde 3 bardak içiliyormuş enfazla üçübiraradayıda çok sulu yaptı zaten fazla şekeri kalmadı komşuya gitmiştimde orda içtim:78:

kız shr yvz nerde aslı nerde görüyon mu onları?
fıstık nasılsın ya iyi misin annengil ne zaman gıdecek?
seherle sabah konuştuk kanka bende söylendim neden az giriyosun diye aslıyı uzun zamandır görmüyorum profilinden bakayım en son ne zaman girmiş kıss annemler dün sabah safranboluya gittiler ne aqladım burda görmedinmi hiç
Ah canım ah naaptın sen sena görmesin bu 3'ü 1 arada ve ekler olayını Valla oklava merdane gelir yaniNeyse ki yemeklerin ölçülü ve güzel...Ama yoğurt süt yok mu bu menüde hiç???

çok doqru canım hem cumaya pek bişey kalmadı dikkatli olalım hafta sonu mozaik pasta yapmıştım 1 dilim kalmıştı bende onu yedim ama sabah öqünüden sonraki arada yedim etki etmez sanırım kaçamakları an geç pazar günü sonlandırmamız lazım pazartesiden itibaren toparlanma zamanı

canım listeye girip bizimle devam etmek istiyorsan kilo çizelgeni yapman lazım..

az ve sık yemeyı beceremıyorm bi türlü ben ya yemeğe oturunca hepsi uçup gidiyo aklımdan unutuyorum az yicemi ya bi de işten 7 de geliyorum mecburen o saatte yiyorum bide cok yorgun oluyorm yürüyş yapamıyorm ben ya kosu bandm var hafta sonu yapım diorm içimden gelmio motive olamıorm ben ya off napcam ben ya :84: 71 kiloyum 1.60da boyum

Boşuna dememişim sena görmesin diye
benim gözümden bişey kaçmaz

dur dur durrr noluyor bi sakin ol bakalım :87: menülerini sabah öqle akşam olarak yaz ki sana yardımcı olabilelim ancak o zaman düzene oturtabiliriz bu arada kilo çizelgeni sende yapmamışsın lütfen yapalım..

yapmasam olmazmı peceremiyorum da çizelgeyi bide çok kilo aldım utanıyorum

üzgünüm cnm yapman lazım çizelgeni görmemiz gerekiyor utanacak bişey yok cnm hep beraber birbirimize destek olarak vericez bu kiloları çizelge hakkında bilen arkadaşlar sana ayrdımcı olsunlar..

kız geçmişi okuyamaıyomm sayfalar maşş hızlı giidyo hadı allah kavuştursun canım
aslının pc sı bozuktu bayadır gıremıyodu da hafta sonu belkı gırmıstr dıye sordum

kız geçmişi okuyamaıyomm sayfalar maşş hızlı giidyo hadı allah kavuştursun canım
aslının pc sı bozuktu bayadır gıremıyodu da hafta sonu belkı gırmıstr dıye sordum

teşekkürler cnm aslı en son sürekli buraya takılıcanı söylemişti sonrasında 1-2 kez gördüm sonra haber alamadım cnm inş. kısa sürede gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…